Zahtevaj brezplačne ponudbe za energetsko izkaznico za stanovanje na Jesenicah


Že 2.341 uporabnikov z Jesenic je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

4 najboljših ponudnikov energetskih izkaznic za stanovanje Jesenice, 2022

20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: izdelava energetske izkaznice, notranji design, projekti hiš, energetska izkaznica za stanovanje, legalizacija objekta, projektiranje hiš, energetska izkaznica za poslovni prostor, arhitekti, energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, projektant, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za hišo, gradbeno dovoljenje, arhitekturni biro, gradbeni nadzorniki.

Zahtevaj ponudbo

DOMINVEST d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor, izdelava energetske izkaznice, gradbeni nadzor, gradbeni nadzorniki, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za stanovanje.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: notranji oblikovalec, projekti hiš, načrt za gradnjo hiše, notranji design, legalizacija objekta, arhitekturni biro, projektant, gradbeno dovoljenje, projektiranje hiš, notranje oblikovanje, arhitekti.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: izdelava energetske izkaznice, načrt za gradnjo hiše, energetska izkaznica za stanovanje, projektant, arhitekti, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, legalizacija objekta, energetske izkaznice, notranji oblikovalec, projekti hiš, projektiranje hiš, energetska izkaznica za hišo, notranje oblikovanje, energetska izkaznica za javno stavbo, notranji design, arhitekturni biro.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kaj je energetska izkaznica in kako jo pridobim?

  Energetska izkaznica je dokument, ki nam pove, kako energetsko učinkovita je posamezna nepremičnina. Prav tako vsebuje nasvete, ki nam povedo, kako energetsko učinkovitost še izboljšati. Namenjena je predvsem kupcu ali najemniku določene nepremičnine, saj bo z njo pridobil uvid v višino mesečnih stroškov.

 • Kaj storiti, če uredim energetsko izkaznico, pa se izkaže, da se moja hiša uvršča v najslabši energijski razred?

  Energetska izkaznica se ureja ravno za namen, da ugotovite, kako energijsko učinkovita je vaša hiša in kako lahko to učinkovitost izboljšate. Priporočamo, da upoštevate nasvete, ki ste jih pridobili v energetski izkaznici in povečate njeno energetsko učinkovitost. Vaši stroški se bodo tako drastično zmanjšali. To pomeni, da boste na dolgi rok boste prihranili, poleg tega pa bo vaša hiša okolju bolj prijazna.

 • Kaj je razlika med merjeno in računsko energetsko izkaznico in katero potrebujem?

  Računska energetska izkaznica se uporablja za izdelavo energetske izkaznice v stanovanjskih hišah. Pri tej se izračun energetskih kazalnikov opravi glede na standardne pogoje rabe stanovanj. Merjena energetska izkaznica, ki pa se uporablja samo za poslovne stavbe in javne objekte, se dela drugače. Izračun energetskih kazalnikov se pri merjenih energetskih izkaznicah izvede na podlagi podatkov o porabi energentov v stavbi. Taka hiša v uporabi vsaj eno leto, da lahko pridobimo dovolj podatkov za merjenje.

Cene energetskih izkaznic za stanovanje, 2022

Ponudniki energetskih izkaznic za stanovanje po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za energetske izkaznice za stanovanje, Jesenice

Stanovanje

 • Uporabna površina (v m2): 33
 • Tip stavbe: Obstoječa stavba

Potrebujem energetsko izkaznico, ker bom stanovanje prodal. Blok ima 24 stanovanj, izdelana je izolacija fasade, okna so prav tako zamenjana z energetsko učinkovitejšimi. Točno leto izdelave ne poznam, je pa izdelan nekje v 60 ih letih prejšnjega stoletja. Prilagam sliko iz uradnega katastra z podatki o številki parcele, stavbe in katastrske občine