Zahtevaj brezplačne ponudbe za energetsko izkaznico za stanovanje v Mariboru

38 izvajalcev v bližini
2 še na voljo

Že 19.245 uporabnikov iz Maribora je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

20 najboljših ponudnikov energetskih izkaznic za stanovanje Maribor, 2022

58 zaključenih projektov s povprečno oceno 5,0

Robert Grošeta s.p.

4,9
35 ocen

Robert Grošeta s.p. nam je priskrbel energetsko izkaznico. Se je držal rokov.

5,0
Antončič A. , pred 2 mesecema

Odzivnost, strokovnost, prijaznost.

20+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za javno stavbo, energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo
5,0
RIBJI B. E. I. N. S. , pred 7 leti

Vse je bilo odlično: profesionalnost, cena, odnos, odkritost, hitrost, poštenost in spoštovanje dogovora!

5,0
Danilo T. , pred 7 leti

Zelo dosleden ter edini, ki je spostavil kontakt preko telefona, ostali vsi samo preko meila.

10+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje.

Zahtevaj ponudbo

VIRES d.o.o.

5,0
1 ocena

V redu je naredil. Bil je korekten. Držal se je dogovorjene cene.

10+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb

Storitve: gradbeno dovoljenje, projektiranje hiš, energetska izkaznica za javno stavbo, notranje oblikovanje, izdelava energetske izkaznice, arhitekturni biro, projekti hiš, energetske izkaznice, projektant, notranji oblikovalec, načrt za gradnjo hiše, energetska izkaznica za poslovni prostor, legalizacija objekta, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo.

Zahtevaj ponudbo

E prihodnost d.o.o.

5,0
1 ocena

Ponudnik je profesionalen, osebje prijazno, držal se je rokov. Izkaznico je izdelal z vso skrbnostjo in jo je izdelal na osnovi dejanskih podatkov. Ko sem videl, kako profesionalno se loteva posla, sem z veseljem priskrbel manjkajoče podatke iz svojega arhiva in arhiva upravitelja stavbe. Skratka priporočam, nimam pripomb.

10+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor, fotovoltaika, sončne elektrarne, solarni sistemi, energetska izkaznica za stanovanje, sončni kolektorji, energetska izkaznica za hišo, energetske izkaznice, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo.

Zahtevaj ponudbo

TOMAŽ ŽNUDERL s.p.

4,9
14 ocen
5,0
Timotej P. , pred 1 letom

Tomaž Žnuderl s.p. nam je priskrbel energetsko izkaznico. Odlična ocena.

Hitro in strokovno izvedeno, zelo zadovoljna! Hvala.

10+
Izvedenih projektov
100+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo.

Zahtevaj ponudbo

EKOSYSTEM d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: požarna varnost, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo, izpit za viličarja, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za poslovni prostor, varstvo pri delu, haccp, koordinacija gradbišč, požarni red, ekologija in varstvo okolja.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
100+
Število zaposlenih

Storitve: energetska izkaznica za poslovni prostor, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za javno stavbo.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za javno stavbo.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo, izdelava energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo

HSE INVEST d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
20+
Število zaposlenih

Storitve: energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetske izkaznice, izdelava energetske izkaznice, gradbeni nadzor, gradbeni nadzorniki, energetska izkaznica za stanovanje.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: notranji design, projekti hiš, arhitekturni biro, arhitekti, energetska izkaznica za hišo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, načrt za gradnjo hiše, projektiranje hiš, energetska izkaznica za stanovanje, legalizacija objekta, projektant, energetska izkaznica za javno stavbo, izdelava energetske izkaznice, notranji oblikovalec, gradbeno dovoljenje.

Zahtevaj ponudbo

PAUL BIRO d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za hišo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo.

Zahtevaj ponudbo

AB - S d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: legalizacija objekta, energetske izkaznice, notranji oblikovalec, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, notranje oblikovanje, izdelava energetske izkaznice, načrt za gradnjo hiše, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za hišo, arhitekturni biro, notranji design, projekti hiš, gradbeno dovoljenje, projektiranje hiš, energetska izkaznica za stanovanje, projektant.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za poslovni prostor, energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za hišo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo.

Zahtevaj ponudbo

GIM OV d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo, energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za javno stavbo, električne inštalacije, izdelava energetske izkaznice, napeljava elektrike, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za poslovni prostor, električarji, nadometna električna napeljava, energetska izkaznica za stanovanje, elektroinštalacije, energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: načrt za gradnjo hiše, energetska izkaznica za poslovni prostor, projekti hiš, notranje oblikovanje, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, legalizacija objekta, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za hišo, arhitekti, projektiranje hiš, arhitekturni biro, gradbeno dovoljenje, notranji design, projektant, energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo

HOFBSH d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetske izkaznice, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za hišo.

Zahtevaj ponudbo

PROFUTURUS d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, energetske izkaznice, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo.

Zahtevaj ponudbo

SIMON FRUMEN S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za stanovanje, energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za javno stavbo.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kaj je energetska izkaznica in kako jo pridobim?

  Energetska izkaznica je dokument, ki nam pove, kako energetsko učinkovita je posamezna nepremičnina. Prav tako vsebuje nasvete, ki nam povedo, kako energetsko učinkovitost še izboljšati. Namenjena je predvsem kupcu ali najemniku določene nepremičnine, saj bo z njo pridobil uvid v višino mesečnih stroškov.

 • Kaj storiti, če uredim energetsko izkaznico, pa se izkaže, da se moja hiša uvršča v najslabši energijski razred?

  Energetska izkaznica se ureja ravno za namen, da ugotovite, kako energijsko učinkovita je vaša hiša in kako lahko to učinkovitost izboljšate. Priporočamo, da upoštevate nasvete, ki ste jih pridobili v energetski izkaznici in povečate njeno energetsko učinkovitost. Vaši stroški se bodo tako drastično zmanjšali. To pomeni, da boste na dolgi rok boste prihranili, poleg tega pa bo vaša hiša okolju bolj prijazna.

 • Kaj je razlika med merjeno in računsko energetsko izkaznico in katero potrebujem?

  Računska energetska izkaznica se uporablja za izdelavo energetske izkaznice v stanovanjskih hišah. Pri tej se izračun energetskih kazalnikov opravi glede na standardne pogoje rabe stanovanj. Merjena energetska izkaznica, ki pa se uporablja samo za poslovne stavbe in javne objekte, se dela drugače. Izračun energetskih kazalnikov se pri merjenih energetskih izkaznicah izvede na podlagi podatkov o porabi energentov v stavbi. Taka hiša v uporabi vsaj eno leto, da lahko pridobimo dovolj podatkov za merjenje.

Cene energetskih izkaznic za stanovanje, 2022

Ponudniki energetskih izkaznic za stanovanje po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za energetske izkaznice za stanovanje, Maribor

Stanovanje

 • Uporabna površina (v m2): 67
 • Tip stavbe: Novogradnja ali obnovljena stavba
 • Rok za izdelavo EI: V roku meseca

Blok na Kamniški 4a v MAriboru. Stanovanje cca 67m^2, nova okna (dvoslojna AJM), nova fasada, nova streha, razmeroma novi radiatorji, nova vhodna vrata). S partnerko se seliva v popolnoma obovljeno stanovanje in bi rada imela energetsko izkaznico. NAMEN: že kupljeno stanovanje, ki potrebuje IE Hvala, LP

Hiša

 • Uporabna površina (v m2): 180
 • Tip stavbe: Obstoječa stavba
 • Rok za izdelavo EI: Po dogovoru

Pozdravljeni, potrebujemo energetsko izkaznico za prodajo hiše. Vsi udeleženi v pogodbi živimo v tej hiši in nam je to nujno zlo. Nimamo namena oddajati ali prodajati. V prihodnje imam tudi namen obnoviti fasadno izolacijo. Potrebujem tudi svetovanje. Za več informacij se na voljo. Hvala, LP

Večstanovanjska stavba

 • Uporabna površina: 75 m2
 • Število stanovanjskih enot v stavbi: 3

Pozdravljeni prosim za ponudbe. Za namen kredita in nakupa stanovanja v večstanovanjski stavbi se potrebuje čimprej energetska izkaznica. Prosim za informacijo kako hitro je zadevo možno izvesti.Večstanovanjska hiša ima 3 stanovanja, 1 stanovanje se kupuje. Način ogrevanja zemeljski plin. Starost hiše cca. 20 let. Prosim za kontakt na email. Hvala in lep pozdrav.