ATELJE PRIZMA, d.o.o.

Jesenice
Arhitekti, Energetske izkaznice, Gradbeni nadzor
Obrazec lahko izpolnite v eni minuti! Korak 1/3
20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Drugi izvajalci v bližini Jesenic

Druge storitve na Jesenicah in okolici

Nedavna povpraševanja

Razširitev (dozidava ali nadzidava)

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 130
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Imamo starejšo hišo, katero bi polovico podrli in bi naredili tisti del nov +prizidek. tako da bi potem ubistvu bila samostojna hiša oz stari in novi del bi se držala skupaj s streho. hiša bi bila brez kleti, samo pritličje in 1 etažna. v pritličju bi imeli pralnico-likalnico, kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo, wc in kopalnico. Zunaj terasa iz dnevne sobe in jedilnice. v 1 etaži pa kopalnico, wc ,spalnico-balkon in 3 sobe. Dela bi radi začeli čimprej, zato potrebujem arhitekta takoj. Iz pritličja v prvo etažo bi želela stopnišče in notranji balkon. Prosim za ponudbo. Hvala.

Razširitev (dozidava ali nadzidava)

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 30
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Spoštovani! Odločamo se za prizidek k hiši in zasteklitev balkona. Prizidek bi bil nekje v velikosti 30 m2. Zanima me cena PGD dokumentacije in soglasij za pridobitev gradbenega dovoljenja. Izvedba bi potekala v lastni režiji. Vrednost investicije naj bi bila okoli 15. Eur. V prilogi je priložena skica prizidka. Storitev potrebujem čimprej.

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 87
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Idejna zasnova 4-sobnega stanovanja. Gre za novogradnjo, v celoti dokončano. Potrebna samo notranja oprema. Želimo si veliko kuhinjo z notranjim pultom (pult v omari). Minimalistično dnevno sobo z otroškim kotičkom, velikim kavčem za poležavanje odprtim proti kuhinji, brez TV-ja (mogoče projektor na stropu). V predsobi potrebujemo omaro za čevlje za 4-člansko družino, obešala za odrasle in otroke ter priročne "poličke" za odlaganje ključev ipd. Hvala in LP

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 90
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Kuhinja manjša delno ločena od jedilnice, (v jedilnici miza z 8 do 10 stolov) z dnevno sobo. Kuhinja naj ima pult z dvema stoloma. Hodnik z garderobno omaro, ločen wc, spalnica, manjša otroška, kopalnica z wc-jem. In še en manjši prostor za toplotno postajo. Hiša bi bila pritlična, dvokapnica po možnosti čimmanj hodnikov. V dnevni pa kamin. Arhitekta bi potrebovali v roku 3 mesecev. Hvala in LP

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 80
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni! Zelim prenoviti dnevni prostor, hodnik in eno od spalnic v samostojni hiši. Prenovo zelim z naslednjih razlogov: 1.Dnevna soba -zunanje žaluzije zmontirani tako da če tudi njih dvigneš maksimalno, najmanj 20cm vidiš čez okna. Rešitev, na moj pogled, je neka konstrukcija iz knaufa po perimetru sobe, katera tudi bi bila dobra za dodatno osvetlitev; - morda dekorativna letev katera bo skrila konstrukcijo za povsem tanke zavese.., drugače se bojim da bo zmanjševala prostor in zakrila razgled.; - lahko pristanem za barvne izmenjave stene; - bi rada nekaj orientalske topline da bo v soglasju z tepihom na tleh. Spalnica: - Rada bi imela svetlo pobarvano spalnico brez tapet; - strop v spalnici ima različno višino in ni mi je všeč, nimam nikakršnih idej za nih in za zavese, drugače rabim rešitev. Hodnik: - hodnik na prvem nadstropju ima vgradno omaro, dolžina je 8 m (4 drsna vrata). Rada bi zamenjala fototapete na vratih (ogledalo? Barvanje? Fototapete? ) Bom rada sodelovanju. Prosim za ponudbe. Hvala in lep pozdrav.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 150
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Objekt se bo nahajal na terasasti parceli, obrnjen bo na J. Iz vzhodne strani naj ne bi bilo oken in vrat zaradi burje. Na južni strani naj bi bili dnevni prostori z jedilnico z izhodom ven , kuhinja je lahko obrnjena na zahod. Želela bi si eno sobo v pritličju ter manjšo kopalnico s pralnico, v nadstropju večjo kopalnico, zakonsko sobo z garderobno sobo in še dodatno sobo. Nadstropje naj ne bi bilo nad celotnim tlorisom pritličja, torej kvadratura nadstropja je manjša od pritličja. Prostor za avto je lahko prizidek ali nadstrešek ob hiši. Zaželjen primorski stil hiše. Gradnja: YTONG Arhitekta bi potrebovali čim prej. Hvala in LP

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 250
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Potrebujemo gradbeno dokumentacijo za stanovanjsko hišo : K+P+M,13mx9m. Streha dvokapnica,zidava(klasika-opeka,bloki,),okna PVC,žaluzije Krpan,dimnik,ostrešje leseno kritina bramac,talno gretje v pritličju v kleti radiatorji ( plin ali T.Č.Na parceli je hiša 9x8 potrebna rušenja,(rušitveni načrt) .Ima gradbeno dovoljenje in plačane prispevke za parcelo s hišo in povečavo 9x5,kjer pa je bil narejen samo izkop,skupaj (13x9).Parcela s hišo stoji v Ljubljani-Brdo.Potrebujemo Idejni projekt,PGD,PZI,geodetski posnetek ,..Lokacijsko informacijo že imamo. Z deli bi rad začel takoj, čimprej. Prosim za ponudbe. Hvala in lep pozdrav.

Razširitev (dozidava ali nadzidava)

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 135
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni! V letošnjem letu nameravamo začeti z gradnjo prizidka, ki pa bo v bistvu samostojna hiša (zaradi premajhne kvadrature zazidalne površine, pride v poštev le prizidek - z drugo hišo bo povezan le s pokritim vhodom). V priponkah pošiljam naše želje glede hiše, s to razliko, da bi mi v mansardi imeli le eno veliko kopalnico (ne 2, kot je na sliki) in brez majhnega prostora med spalnico in kopalnico. Zunanjost hiše bi naj izgledala približno tako, kot je prikazano na sliki v priponkah. Arhitekta bi potrebovali v roku pol leta. Gradnja bo potekala v okolici Ljutomera. Hvala za odgovor in informativno ceno,

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 144
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Gre za projekt enostanovanjske hiše; v nadaljevanju nekaj osnovnih informacij: tloris 9x12m, prizidana (po možnosti podkletena) garaža velikosti 6x6m z ravno, pohodno streho, možnost zimskega vrta ali pokrite terase 3x6m, pritličje + mansarda, kolenčni zid 2m, naklon strehe 40% - dvokapnica -brez čopov na strehi. Potrebujem arhitekta za projektno dokumentacijo (po možnosti razčlenjene po posameznih vazah). Prosim za ponudbe. Hvala in lep pozdrav.

Razširitev (dozidava ali nadzidava)

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 80
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni! V prvi vrsti bi potrebovala svetovanje, saj imamo na naši hiši planiranih več različnih del. Gre za dva objekta, ki se skupaj držita, stari je 13 x 6 metrov in to bi sedaj dvignili (mogoče za meter), da bi dobili nov prostor mogoče zgoraj. Priprava dokumentacije za potreben gradbeni načrt (če je). Tudi balkon je sedaj po celotni 6.meterski strani hiše, tega bi bilo potrebno iz lesenega spremeniti v betonskega in ga tudi malo podaljšati, da bi iz 1,5m sedanje širine bil na novo 2,2 m. Novogradnjo, ki je priključena stari stavbi, bi tudi razširili, za 2 m. Ta novogradnja je trenutno dimenzije 8 x 7 m - del, kjer je 8 m bi potegnili za 2 metra ven. Prosim za ponudbe. Hvala in lep pozdrav.