Koliko me bodo stali komarniki na oknih v enodružinski hiši?

Fiksni komarniki za okna

Fiksni komarnik cena za 1 okno = 40 €

Fiksni komarnik cena za 8 oken = 320 €

Cena je odvisna od sestave mrežice, materiala okvirja (PVC ali aluminij), izdelave za okna nepravilnih oblik, načina namestitve (skozi profil, s panti, z Z nosilci), možnosti vgraditve potopnih komarnikov, ko je že montirano zunanje senčilo.

Komarnik na katerem je komar.

Rolo komarniki za okna

Rolo komarnik cena za 1 okno = 65 €

Rolo komarnik cena za 8 oken = 520 €

Cena je odvisna od sestave mrežice, načina odpiranja (horizontalno, vertikalno), zavornega sistema, izvedbe za strešna okna, namestitve v novo kaseto (samostojni komarniki) ali v obstoječo omarico skupaj z rolo senčilom (integrirani komarniki).

Plise komarniki za okna (širine 180 cm naprej)

Plise komarnik cena za 1 okno = 80 €

Plise komarnik cena za 8 oken = 640 €

Cena je odvisna od sestave plisirane mreže in varjene tkanine, načina zapiranja (zapiranje gor in dol ali levo in desno), debeline profila za namestitev med okno in roleto ali pa povsem samostojno.

Drsni komarniki za okna (drsna)

Drsni komarnik cena za 1 okno = 90 €

Drsni komarnik cena za 8 oken = 720 €

Cena je odvisna od sestave drsne mrežice, tipa vodil/drsnikov na zgornjem in spodnjem robu, montaže pod zunanjimi senčili ali polkni, kakovosti kotnih varov okvirja.

Zahtevaj brezplačne ponudbe za senčila

Drsni komarniki za dvojna balkonska vrata

Drsni komarnik cena za 1 vrata: 350 €

Cena je odvisna od enotirnih ali dvotirnih drsnih vodil, izvedbe več panelov (enokrilna, dvokrilna, večkrilna izvedba), montaže pod zunanjimi senčili.

Plise komarniki za dvojna balkonska vrata

Plise komarnik cena za 1 vrata: 320 €

Cena je odvisna od izdelave stranskega profila skupaj s harmoniko, vgradnje profilov v prag (višina pragu), načina odpiranja (sredinsko, ali iz desne ali iz leve strani), montaže pod senčili.

Krilni komarniki za dvojna balkonska vrata

Krilni (samozapiralni) komarnik cena za 1 vrata: 320 €

Cena je odvisna od izvedbe s pantom z vzmetjo ali brez, tipa magnetnega mehanizma, nihajnega krila za odpiranje v 240 stopinjah, montaže v kombinaciji s senčili, odpiranja navznoter ali navzven, ali v obe smeri.

Strošek za različne kombinacije komarnikov na 8 oknih in 1 balkonskih vratih enodružinske hiše

Komarniki za 8 oken +
Drsni komarnik za balkonska vrata Plise komarnik za balkonska vrata Krilni komarnik za balkonska vrata
Fiksni komarnik skupaj 670 € skupaj 640 € skupaj 640 €
Rolo komarnik skupaj 870 € skupaj 870 € skupaj 840 €
Plise komarnik skupaj 990 € skupaj 960 € skupaj 960 €
Drsni komarnik skupaj 1070 € skupaj 1040 € skupaj 1040 €
Zaščita pred komarji na oknih in vratih v klasični enodružinski hiši vas bo stala od 600 do 1000 eur oziroma nekaj čez 800 eur v povprečju.

V izračunu skupne cene (predviden končni strošek) za komarnike v enodružinski hiši smo upoštevali naslednje postavke:

  • Komarnike boste namestili na vsa okna v hiši. Skupaj imate 8 oken (eno v kopalnici, eno v hodniku, eno v zakonski spalnici, eno v otroški sobi, eno v kuhinji, eno v jedilnici, eno v delovni sobi, eno v garaži/kleti/delavnici). Upoštevali smo tudi, da imate ena dvojna balkonska vrata za izhod na teraso iz dnevne sobe.
  • Zajeti vsi 3 scenariji pri senčilih: imate že montirana zunanja senčila, jih nameravate montirati, ali pa imate le notranja senčila ali jih nameravate namestiti.
  • Cene komarnikov so odvisne od dimenzij oken. V izračun smo vzeli cene za standardne dimenzije komarnikov oziroma oken.
  • Upoštevali smo povprečno/srednjo ceno, ki se oblikuje glede na razpon posodobljenih cen v tem letu, ki se gibljejo na slovenskem trgu.
  • Nismo upoštevali različnih dodatkov (nihajni okvirji, nadgradnje, itd.), kjer je potrebno dodatno doplačilo.
  • Ni nujno, da izberete samo en tip komarnikov za vsa okna. Lahko kombinirate različne vrste komarnikov glede na želje, potrebe, tip oken/vrat in drugo.
  • Navedene cene zajemajo tako same izdelke kot montažo. V primeru, da boste naročili komarnike z montažo za celotno hišo, zagotovo lahko pričakujete določene cenovne ugodnosti preverjenih in ocenjenih ponudnikov na Primerjam.si.
Zahtevaj brezplačne ponudbe za senčila