Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Računovodski servisi, Računovodstvo - Ljubljana
Ljubljana
Organizacijska oblika: Samostojni podjetnik
Št. mesečno izdanih računov: 20
Št. mesečno prejetih računov: 15
Št. zaposlenih: 0
Ste zavezanec za DDV?: Da
Spoštovani, Ukvarjam se z upravljanjem/odkup terjatev ter kompenzacije za primarna dejavnost ter oddajanjem lastnih ali najetih nepremičnin. Zanima me cena vodenja računovodstva za samozaposlenega na mesec v paketu s končno bilanco s stalnimi sredstvi : nepremičnina letnega prometa cca 30.€. nisem normiranec. sem 3 mesečni ddv zavezanec.
Računovodski servisi, Računovodske storitve
Ljubljana - Polje
Organizacijska oblika: Samostojni podjetnik
Št. mesečno izdanih računov: 25 dni x 30
Št. mesečno prejetih računov: 20
Št. zaposlenih: 0
Ste zavezanec za DDV?: Da
Iščem računovodski servis, ki se ukvarja s knjiženjem enostavno ali dvostavno knjigovodstvo za trgovinsko dejavnost. Podjetje komaj sedaj odpiram - s prvim marcem. Bom pa imela pretežno gotovinske račune in bi potrebovala računovodski servis, ki bi mi pokazal postopek poslovanja za trgovinsko knjigo. Zanimam se tudi za računovodski program, ki bi bil enostaven za vnos, pregled in izpis za trgovinsko dejavnost. Hvala.
Računovodski servisi, Knjigovodstvo
Organizacijska oblika: Samostojni podjetnik
Št. mesečno izdanih računov: 6
Št. mesečno prejetih računov: 0
Št. zaposlenih: 0
Ste zavezanec za DDV?: Ne
Iščem računovodjo (najraje iz Domžal ali okolice), ki bi mi znala v celoti svetovati in me voditi pri računovodstvu za normirance, pomagati (odgovoriti na vprašanja) pri pripravi letnih oddaj dokumentov, še posebej pa pri nasvetih za poslovanje s tujino (EU in izven). Do sedaj sem vse vodila sama. Prosim za ponudbe, hvala.
Računovodski servisi, Računovodski servis
Organizacijska oblika: Društvo
Št. mesečno izdanih računov: 180
Št. mesečno prejetih računov: 11
Št. zaposlenih: 1
Ste zavezanec za DDV?: Ne
Odpiramo in iščemo računovodski servis (dejavnost: šport, vadba). za DDV nismo prepričani. Odprtje bo spomladi (aprila bi morali že podpisovati pogodbe, tako da takrat mora biti odprto). pobirali bomo samo vadnino - članarnino, smo iz okolice ivančna gorica. zanima nas tudi kako je nazačetku ko nimaš še prilivov, nabaviti pa moraš opremo?ali lahko položimo na račun nekaj denarja in nato vazmemo dol, ali moramo gotovinsko in se obračuna ko začnemo dobivati prilive? Hvala in LP lep pozdrav mojca šuštaršič
Računovodski servisi, Računovodske storitve
Organizacijska oblika: D.O.O.
Št. mesečno izdanih računov: 250
Št. mesečno prejetih računov: 250
Št. zaposlenih: 3
Ste zavezanec za DDV?: Da
Pozdravljeni, zanimam se za ceno računovodstva, za omenjeno podjetje na Ptuju ali v Mariboru. polni delovni čas 3 zaposleni. Želeli bi tudi ponudbo za programsko opremo v kateri bi lahko izdelovali različne analize (po partnerjih,...). Želimo si servis, ki že ima izkušnje s podobnimi podjetji in nam lahko kaj svetuje. Menjamo računovodstvo zaradi slabe odzivnosti in slabe kakovosti storitev.


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!