Jedilnik naj vključuje mesne in vegi jedi, lahko kakšno morsko jed tudi (nekje do 20 eur/osebi okvirno). 1 oseba za strežbo + kozarci. Dogodek na prostem, ki se bo odvijal od 10h-24h, kuhanje na licu mesta. Pijača v lastni režiji, lahko pa jo ponudite. Vso ponudbo razčlenite, da lahko postavke temeljito pregledamo. do 23.8. Sem odsotna, prosim da se slišimo potem. Hvala lp,
Pozdravljeni, gre za predavanje kjer je 72 udeležencev (Pediatrična klinika). Zaželeno je, da ob sami registraciji udeleženec prejme paketek z manjšim sendvičem, rogljičkom in nekaj sadja ter plastenko vode. V predavalnici pa bi bila postavljena kava (v vrču) in voda za čaj, da si lahko sami postrežejo. Dogodek traja od 14:00-19:00.
Pozdravljeni. Za 24 ljudi ( najbrž jih bo manj ). Morda nekaj na žlico, pohano meso in ocvrti kalamari, pečena zelenjava oz. nekaj brezmesnega ( imamo eno vegeterianko ), kruh. Postreženo tako, da si vsak vzame kar želi, saj najbrž nekega večjega druženja ne bo ( žal ) ali pa bo trajalo zelo kratko. Krožnike in pribor bom sama prinesla-kupila. Za 11 uro dopoldne bi želela postreženo. Organiziram pa za moj odhod v penzijo. Sem pa odprta za vaše predloge glede hrane. Hvala.
Pozdravljeni, gre za piknik (praznovanmje Abrahama) za cca 70 oseb malo piknik hrane malo toplih obrokov. Bolj kot ne še tipam teren saj niti ne vemo, ali bo do junija sploh možno druženje toliko ljudi. Tudi za piknik prostor še nimam točne lokacije bo pa nekje med Domžalami in Ljubljano. Seveda najbrž potrebujemo tudi prte. Hvala
Pozdravljeni! Organiziramo 3 dnevni seminar, za katerega bi potrebovali catering. Termin je 21.5. do 23.5. Lokacija je poslovna cona Hoče. Prisotnih bo 17 ljudi. Potrebujemo: 21.5. okoli 14h kavo, čaj, sokove ter fingefood bife 22.5. okoli 10h kava; 13h toplo kosilo, 17h kava 23.5. okoli 10h kava s prigrizkom (sendviči, rogljički…) Lepo prosim za informacijo, ali lahko željeno izvedete in pa ponudbo s cenami.
Zdravo, praznovanje ženinega abrahama. Lokaicja je pokrita, zunaj (velik nadstrešek). Popoldanski čas, pričakuje se kakšen prigrizek ob prihodu, ko se vsi zberejo kosilo, popoldne pa še kaj, za "vmes prigrizniti". Kaj več info lahko ob vaih nejasnostih. Gostov med 30 in 35. Pričakujem informativne ponudbe z zgoraj izbrano z naštetimi jedi in načinom pripave lokacije. Hvala.
Začetek, začetek dogodka ob 10.00 uri dopoldne, pričetek z aperitivom. Pogostitev ob 11.00 z različnim mesom na žaru, solate in sladica. Sam zagotovim pijačo za aperativ in rdeče vino in verjetno pivo iz soda. Ostal pijače brezalkoholna in belo vino preko vas. Toliko za osnovo. Prosim za ponudbo oz. ceno po osebi. Vasko Maraš
Zdravo, zanima me organizacija/izvedba piknika za cca. 30 ljudi (+/- 5 ). Lokacija bi bila v Mariboru oziroma okolici na lovski koči ( ni še določena ) Ponudba naj vključuje vse stroške v zvezi s hrano in pijačo, ter potrebnim priborom ( kozarci, krožniki,... ) za dodatne informacije prosim uporabite mail. Hvala, lp.
Pozdravljeni, V industrijskem okolju bi želeli pripraviti pogostitev: ljudi na prostem (industrijsko okolje, hala) na visokih mizah s prti/pogrinjki (nimamo jih) nimamo nobenih resursov, miz, kozarcev, vse je organizacija gostinca Želje: kozarček penine za vsakega finger food (hladne jedi) sladice sok/voda po želji Zanima me razpoložljivost v zadnjem tednu junija ali prvega septembra. Hvala že vnaprej. Hvala in lp
Pozdravljeni, V podjetju HERMI d.o.o. se odločamo za izpeljavo dneva odprtih vrat. Željo imamo, da to izpeljemo v mesecu juniju, na sedežu podjetja v Celju. Navadno smo na ta dan obiskovalce tudi pogostil in tudi letos ne bi bilo nič drugače. Želimo si catering na malenkost višjem nivoju. Seveda finger food. Željo imamo tudi po prisotnosti enega kuharja in možnosti peke na sami lokaciji. Torej žar, piknik na višjem nivoju. Kakšna nabodalca, morda celo po izbiri, mogoče kaj morskega… to bi se kasneje dogovorili bolj točno. Računamo, da bi nekaj hrane bilo pripravljene, nekaj pa bi se jo pripravljalo sproti. Vsi vemo, da tudi vonj pečenja naredi svoje in očara ljudi. Pripravili bi obrazec, da bi se ljudje prijavili in bi izvedli po urah; nekje od 10 – 13 ure. Prosila bi za ponudbo. Ocenjujemo, da bi lahko prišlo okoli 50 ljudi. Želeli bi, da poskrbite tudi za pijačo (najbolje po porabi) in morebitno sadje – ker bo to dopoldan? Imate tudi svoje sladice, pecivo? Mi imamo svoje 4 barske mize z belimi prti. Kar je še več bi vas prosila, da nam tudi ponudite, če imate in se kasneje odločimo. Imate kakšne previdnostne ukrepe, ki se jih držite? Prosim za predstavitev ponudbe, ki jo nudite in ustreza zgornjemu zapisu. Hvala.