Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Mizarstvo, Pohištvo po meri
Spodaj je skica omare, za katero bi rada ponudbo. Spodnji del je lahko ločen od zgornjega. V primeru nejasnosti, prosim, me kontaktirajte po telefonu. Problem je elektro omarica na desni strani omare, ki jo moram upoštevati, zato mora biti zgornji del omare izdelan ločeno vsaj v levem delu na polovični širini, da se elektro omarica lahko odpre. Upam, da boste iz skice lahko razbrali vsaj razporeditev predalov, mrežast del naj bi bil zaprt z vrati, zgornji kubusi pa bi naj bili odprti. Material naj bo cenovno ugoden, svetle barve. Ročke za zapiranje niso potrebne, ker jih imam namen izbrati naknadno, ko bi bila omara narejena. Hvala,
Želena senčila: Rolete
Število oken: 4
Dodatne storitve: Demontaža obstoječih oken, Zaključna dela, Odvoz starih oken, Montaža novih oken
Prosim, če mi posredujete ponudbo za PVC okna in balkonska vrata z roletami. Zamenjali bi stara. notranja stran bi bila bela, zunanja v barvi mahagonjia in iz dvoslojnega izolacijskega stekla. okno dvokrilno brez stebrička x z balkonskimi vrati 80x = 1 kom okno dvokrilno brez stebrička x = 1 kom okno enojno x = 1 kom Prosim za čimprejšno ponudbo z ugodnimi cenami. Lep pozdrav
Mizarstvo, Kuhinje po meri
Pozdravljeni! V priponki vam pošiljam izris kuhinje - postavitev katero bi želela imeti. Zanimam se za modernejši tip kuhinje (visoki sijaj, brez ročajev). Prosila bi vas, če bi naredili vaš izris po merah, ki sem vam jih poslala, pa bi se jaz oglasila pri vas, da dorečemo podrobnosti in okvirno ceno, ter pogoje plačila. Hvala in lp
Kranj
Trodelna vgradna omara (dolžina od zidu do zidu cm, višina od stropa do tal cm, globina 70 cm) Zunanjost: 3x drsna vrata (2x material, enostaven za vzdrževanje v beli barvi (vendar pa sem imele že omaro v beli barvi, ki je z leti porumenela, tako da če mi ne morete zagarantirati, da se to ne bo zgodilo, bi izbrala drugo barvo) in 1x navadno ogledalo) Notranjost: 2x prostor za plašče (levo in desno drog za obešanje) z eno polico zgoraj in eno polico spodaj + v srednjem delu 1x police od stropa do tal (brez predalov) Vodila: aluminij
Mizarstvo, Vgradne omare
Dve vgradni omari, ena z drsnimi ena z vrati na pante. omara 1 dimenzija: v/š/60g notranjost 2 niši za obešalnike, gornja niša z pomičnim patentom za nižanje (zaradi višine je drugače ne bom mogla doseči), vrata na pante, neko najbolj cenovno ugodno iver ali kaj podobnega polnilo svetle barve,bež, umazano bela. omara 2: v/š/40g notranjost police v razmiku cca 30 cm iz iverala oz. nekega poceni materiala, lahko so fiksne. vrata drsna, polnilo enako kot pri omari 1. cilj je poceni a ne ceneno :)
Želena senčila: Notranje žaluzije
Število oken: 5
Dodatne storitve: Demontaža obstoječih oken, Zaključna dela, Odvoz starih oken, Montaža novih oken
Spoštovani! V priponki so skice in mere oken in vrat.V kopalnici in wc - ju motna stekla in zunanje alu police.V dnevni sobi notranje pvc police in notranje žaluzije pri oknih,vrata z notranjimi žaluzijami naj se odpirajo ven.V dnevni sobi bi se odpiralo samo eno okno,drugo bi bilo in vrata so bele barve.
Mizarstvo, Vgradne omare
Vgradne omare v spalnici Pozdravljeni, tole so moje ideje & želje za opremo prostora: Dimenzije in oblika prostora so v priloženi skici. Postelja je fiksna oz. težko premakljiva (vodna postelja; glede na majhnost prostora tudi ni kaj dosti opcij za drugačno postavitev). Na desni strani prostora je niša, kjer bi bila vgradna omara. Nad posteljo most (širina cm), levo in desno od postelje polička oz 2 polički (kot predalnik brez predala?) kot nočni omarici. Desno od mosta ozka omara (35 cm?) - podaljšana stranica omare bi lahko bila že kar fiksni del vrat vgracdne omare. Iveral stranica pod mostom spuščena do postelje (in do obeh poličk), morda en del nad posteljo tapiciran? Na mostu omare, morda pod omarami kaka polica ali dve? Vse omare do stropa. (višina cm) Vgradna omara: širina srednjega (premičnega) dela vrat 65-70 cm, vgradni elementi za obleke v obliki črke U. Material za fronte omare - most: iveral (npr. zebrano), notranjost bela ali zebrano Material za drsna vrata: ? zebrano, ali morda bela ali kaka bolj živa barva? Hvala!
Mizarstvo, Mizarstvo
Gre za dodelavo zidanih stopnic. Izdelava, prevoz in montaža petnajstih masivnih hrastovih stopenj, dim: 99x30x3 cm in enega podesta iz 18mm iverice s sprednjo masivno hrastovo stopnjo, dim: xx3cm. Stopnice narejene iz masivnega hrastovega lesa, lepljene samo širinsko, debele 2 cm, spredaj pa odebeljene na 3 cm (rob). Vse lužene na želeni ton, nato pa lakirane v 4 slojih s poliuretanskim lakom.
Mizarstvo, Kuhinje po meri
Prilagam skico z merami. Končna višina pulta naj bi bila nekje 90-92 cm, globina omaric 70cm, globina pulta pa 75cm. Notranje omarice so lahko iverka v sivi ali beli barvi, vrata pa v barvi temnejšega lesa(češnja, indijsko jabolko...). Iverka naj ima abs robove, naj bo debelejša in močna. Vodila ter predali pa visoko nosilni. Pult v bež barvi in ne želiva keroka.
Mizarstvo, Pohištvo po meri
Želela bi pohištvo za sinovo sobo. Postelja : x , višina 60cm - postelja bi stala samostojno, tako da bi imela le dvignjen naslon pri glavi cca. 50cm Miza: v obliki črke L(kotna) cm x 50, nato x 65, višina 77cm. Miza bi bila ob oknu, brez predalnikov, zgolj delovna površina Omara: višina cm, širina 90 cm, globina 55cm omara: višina cm, širina 45 cm, globina 40cm omara: višina cm, širina 70 cm, globina 50cm V omarah naj bi bile pripravljene luknjice za vstavitev polic, vendar bi police vstavili sami po potrebi. Dva predalnika: višina: cm, širina 50 cm, globina 40cm(vsak predalnik po 4x25cm predali)


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!