Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Okna, PVC okna
Želena senčila: Notranje žaluzije
Število oken: 5
Dodatne storitve: Demontaža obstoječih oken, Zaključna dela, Odvoz starih oken, Montaža novih oken
Spoštovani! V priponki so skice in mere oken in vrat.V kopalnici in wc - ju motna stekla in zunanje alu police.V dnevni sobi notranje pvc police in notranje žaluzije pri oknih,vrata z notranjimi žaluzijami naj se odpirajo ven.V dnevni sobi bi se odpiralo samo eno okno,drugo bi bilo in vrata so bele barve.
Mizarstvo, Vgradne omare
Vgradne omare v spalnici Pozdravljeni, tole so moje ideje & želje za opremo prostora: Dimenzije in oblika prostora so v priloženi skici. Postelja je fiksna oz. težko premakljiva (vodna postelja; glede na majhnost prostora tudi ni kaj dosti opcij za drugačno postavitev). Na desni strani prostora je niša, kjer bi bila vgradna omara. Nad posteljo most (širina cm), levo in desno od postelje polička oz 2 polički (kot predalnik brez predala?) kot nočni omarici. Desno od mosta ozka omara (35 cm?) - podaljšana stranica omare bi lahko bila že kar fiksni del vrat vgracdne omare. Iveral stranica pod mostom spuščena do postelje (in do obeh poličk), morda en del nad posteljo tapiciran? Na mostu omare, morda pod omarami kaka polica ali dve? Vse omare do stropa. (višina cm) Vgradna omara: širina srednjega (premičnega) dela vrat 65-70 cm, vgradni elementi za obleke v obliki črke U. Material za fronte omare - most: iveral (npr. zebrano), notranjost bela ali zebrano Material za drsna vrata: ? zebrano, ali morda bela ali kaka bolj živa barva? Hvala!
Mizarstvo, Mizarstvo
Gre za dodelavo zidanih stopnic. Izdelava, prevoz in montaža petnajstih masivnih hrastovih stopenj, dim: 99x30x3 cm in enega podesta iz 18mm iverice s sprednjo masivno hrastovo stopnjo, dim: xx3cm. Stopnice narejene iz masivnega hrastovega lesa, lepljene samo širinsko, debele 2 cm, spredaj pa odebeljene na 3 cm (rob). Vse lužene na želeni ton, nato pa lakirane v 4 slojih s poliuretanskim lakom.
Mizarstvo, Mizarstvo
Prilagam skico z merami. Končna višina pulta naj bi bila nekje 90-92 cm, globina omaric 70cm, globina pulta pa 75cm. Notranje omarice so lahko iverka v sivi ali beli barvi, vrata pa v barvi temnejšega lesa(češnja, indijsko jabolko...). Iverka naj ima abs robove, naj bo debelejša in močna. Vodila ter predali pa visoko nosilni. Pult v bež barvi in ne želiva keroka.
Mizarstvo, Pohištvo po meri
Želela bi pohištvo za sinovo sobo. Postelja : x , višina 60cm - postelja bi stala samostojno, tako da bi imela le dvignjen naslon pri glavi cca. 50cm Miza: v obliki črke L(kotna) cm x 50, nato x 65, višina 77cm. Miza bi bila ob oknu, brez predalnikov, zgolj delovna površina Omara: višina cm, širina 90 cm, globina 55cm omara: višina cm, širina 45 cm, globina 40cm omara: višina cm, širina 70 cm, globina 50cm V omarah naj bi bile pripravljene luknjice za vstavitev polic, vendar bi police vstavili sami po potrebi. Dva predalnika: višina: cm, širina 50 cm, globina 40cm(vsak predalnik po 4x25cm predali)
Garažna vrata, Garažna vrata
Kakšen tip vrat želite?: Enodelna dvižna vrata
Želite električni pogon?: Ne
x x 30 Dodatno: V Izoli v garažni hiši pod Šparom bi rad s cenejšimi garažnimi vrati zaprl dve lastniški parkirni mesti. Ker ni elektrike, ne potrebujem električnega odpiranja, ampak ročno. Vrata naj bodo lahka, lahko iz plastike ali pločevinasta, odpiranje navzgor. Na levi in na desni bi bilo treba postavit nosilec garažnih vrat (podboj). Nosilca naj bi bila močna, a čim ožja, da se ne izgubi širine vhoda, ker je že tako vse skupaj zelo ozko. Zgoraj ni treba podboja, ker je betonska preklada, širine 70 cm. Maximalna širina zaprtja obeh parkirnih mest skupaj z levim in desnim podbojem je cm. Višina od tal do preklade je cm, od tal do stropa pa cm. Zanima me opis vrat (morda slika), širina pokončnih podbojev (čim manj) ter cena vsega skupaj z montažo. Plačam 30% avansa, 70 % + kafe pa v gotovini takoj ob montaži. Rok izvedbe je zaželen čim prej, maksimalno pa 1 mesec. Barva, bela, kot so že sosednja vrata, oz je nepomembno, če bi bila cena manjša Hvala za odgovor in LP, Činej tel 05 33 00
Mizarstvo, Vgradne omare
Spoštovani, Zanimam se za drsna vrata in sicer za: Spalnica: - širina 2m, višina 2,5m Okvir je lahko temno sive oz. alu barve, jedro svetlo - motna komninacija (ne steklo in ne les). Otroška soba: Širina je cm. Od tega bi imel fiksno steno caa. 40 cm, ostalo 2x 40 cm drsna vrata - zapiranje v fiksno steno, da je možen prehod 80 cm. Višina prav tako 2,5 m. Okvir rumen, jedro kombinacija rumeno zeleno. Fisna stena v istih osnovah kot vrata. Kabinet: Širina 80 cm, višina cm. Enojna drsna vrata, osnova kot v spalnici. Vse se vpenja strop - tla. Prosim za okvirno ponudbo! Hvala in lep pozdrav,
Mizarstvo, Mizarstvo
4X4 m2 samostojni nadstrešek (leseni ali betonski stebri- odvisno od cene- ugodnejše!), streha navadni korci, ob eni strani žleb, ki bo najverjetneje povezan z odtokom, ki se bi jo montiralo iz letne kuhinje. Poravnava tlaka (je že betonski, verjetno bi bila potrebna poravnava?- potreben ogled). Ena stranica letne kuhinje bi bila zidana do stropa, ostale 3 pa samo iz strebrov. Na pozidani bi kasneje zgradili elemente letne kuhinje, napeljali vodo, žar, omarice, kakšno polico...
Mizarstvo, Kuhinje po meri
barva bela, visok sijaj, brez pulta, cenovno ugoden material 1.zgoraj: 3 x element š:, v:87, g:33 (najraje bi klasično odpiranje s policami, vendar ne vem zaradi širine elementa); 2.spodaj element s 3 predali z izvlečnim mehanizmom (š:18,š:36,š:36) š:, v:90, g:56); element za š:60; element z 2 predaloma (45,45) v: 90cm: zgornji za sifon; element za vgradno pečico š:60, spodaj pečice klasični predal š:60, v:30. 3.zgoraj element s policami š:80 v:87, g:33, spodaj element s 3 predali(š:18,š:36,š:36) 4. zgornja višja omara s predali v:,š:80, g:62, spodaj spet element s 3 predali (š:18,š:36,š:36) 5. element nad hladilnikom š:60, v:63, g:62. Ali je možna predelava stare kuhinje (stari zgornji elementi so 27 cm nižji od navedenih, spodnji pa za 18 cm)? Podaljšala bi elemente do stropa, spodnje bi povišala. Prosila bi za dve ločeni ponudbi in sicer za novo kuhinjo kot za predeleva obstoječe kuhinje.
Mizarstvo, Pohištvo po meri
Rad bi zvedel približno ceno kopalniškega pohištva, skiciranega v priloženi sliki. Glede materijalov pa v izgledu lesa ali belega visokega sijaja. Vodila za oba predalnika naj bodo mehka. Za več informacij me lahko kontaktirate tudi na navedeno telefonsko številko. Potrebujem izdelavo in montažo. Lep pozdrav,


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!