Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Električne inštalacije, Električne inštalacije
Ljubljana
Montaža - pritrditev nove podvgradne kuhinjske nape na steno in montaža - napeljava alu gibljive cevi od nape do zračnika, cca. 2,10 m. Imam 3 m cev, ki jo bo potrebno skrajšati, reducirko in še kaj. Na steni je že bila napa, ki je že komplet odstranjena, vendar bodo sedaj drugje vijaki za pritrditev, saj je zdajšna napa od drugega proizvajalca / http://-/si/seznam-produktov/kuhanje-in-pecenje/nape/podvgradne-nape/DUL62FA50?breadcrumb=builtundercookerhoods/ Zanima me tudi demontaža lestenca in montaža nove stropne LED svetilke v dnevni sobi.
Električne inštalacije, Električne inštalacije
Ljubljana - Črnuče
Montaža svetil: 7 stropnih svetil (odstranitev obstoječih in montaža novih) 1 stensko svetilka (odstranitev nove in montaža nove) 1 viseča luč (odstranitev obstoječe luči in montaža treh novih visečih žarnic) Vse luči so nadometne (znamka Philips), montaža v knauf strop/ stene. Luči imam dobavljene, v kolikor bi se strinjali glede cene storitve, bi lahko z delom pričeli takoj, oz. čim prej. Stanovanje, lokacija Ljubljana, Črnuče.
Električne inštalacije, Napeljava elektrike - Koper
Koper
Površina objekta ali prostora (v m2): 78
Predviden rok izvedbe: Takoj
POzdravljeni! Zamenjali bi star električni kotel za centralno kurjavo 6KW. Zamenjali bi ga z novim Vaillant ali Bosch 6 Kw. Trenutna napeljava je preslaba za 6kw,zato bi morali uporabiti močnejšo napeljavo. Posledično bi zamenjali tudi nadometno omarico ter vse varovalke. Pišem samo v zvezi z elektroištalacijskimi zadevami. Hvala! LP
Električne inštalacije, Nadometna električna napeljava - Kranj
Kranj
Površina objekta ali prostora (v m2): 180
Predviden rok izvedbe: Takoj
Gre za starejšo stanovanjsko hišo v Kranju (zgrajena v 40-ih). Elektrika je bila že enkrat menjana oz. so bile izvedene dodatne vtičnice... cca. pred 30-imi leti. Sedaj delamo popolno obnovo hiše in bi bilo smiselno: pregled stanja in najverjetneje obnova vsega - napeljave, omarice.... Pritličje je veliko 65 m2 + vetrolov in prizidek (skupaj še 25 - 30m2), nadstropje 65 m2 + hiša je delno podkletena (spodaj je pralnica, peč in 2 shrambi). Storitev potrebujemo ČIM PREJ PROSIM. Lp
Električne inštalacije, Nadometna električna napeljava
Šentilj v Slovenskih goricah
Površina objekta ali prostora (v m2): 48
Predviden rok izvedbe: Takoj
Potrebno je pregledati staro hišo ki ima svoj števec, elektriko so priklopili, potrebno je to pregledat in zamenjat varovalke, števec tudi, vtičnice tudi, na splošno celotno hišo. Elektrika trenutno ni vklopljena, ampak res potrebujem strokovnjaka, ki bo pripravljen popolnoma pregledat vso napeljavo in jo po potrebi zamenjal. Hvala, LP.
IR ogrevanje, IR paneli - Ljubljana
Ljubljana
Površina prostora (oz. prostorov) za ogrevanje (v m2): 20
Število ogrevanih prostorov: 1
Predviden rok izvedbe: Takoj
Doma imamo "težavo", ker jaz imam raje "mraz", žena pa "vročino". Radiator (ko začnejo v bloku kurit) je čim ga malo odprem takoj vrel, če je pa zaprt je pa hladen, tako da iščem neko srednjo možnost, ki bi dokaj hitro segrela spalnico na želeno temperaturo in se ugasnila, ko je temperatura dosežena.
IR ogrevanje, IR ogrevanje
Kranjska Gora
Površina prostora (oz. prostorov) za ogrevanje (v m2): 20
Število ogrevanih prostorov: 1
Predviden rok izvedbe: Takoj
Pozdravljeni Potrebujemo nakup IR panelov za garsonjero v Kranjski Gori. Sedaj imam termoakumulacijsko peč , katera pa rabi kar nekaj časa da se prostor ogreje.Če jo vklopim v petek pozno popoldne , se segreje šele v soboto. Zato bi ta panel uporabil za premostitev tega časa. Montiral bi ga na strop. Po tleh imam položen laminat , pod katerim je še originalno topli pod , na njem je 4mm izolacijska pena in pa 12mm laminat. Zanimam me cena in pa montaža.Na stropu imam luči in če se lahko ti kabli tudi porabijo za panele ,da ne bi bilo preveč razkopavanja. Rad bi imel tudi brezžično krmiljenje. Lp
IR ogrevanje, IR grelni paneli
Šentvid pri Stični
Površina prostora (oz. prostorov) za ogrevanje (v m2): 35
Število ogrevanih prostorov: 2
Predviden rok izvedbe: Takoj
Potrebujem ogrevanje z IR paneli dveh prostorov in sicer dnevna soba (cca 22 m2) in spalnica (cca 13 m2) v vikendu. Prostora sta v 1. nadstropju oz. mansardi. Stene in stropi so zgrajeni oz. prekriti z mavčnimi ploščami (knauf). Električna inštalacija je sicer nova, ni pa pripravljena za IR panele. Lp.
Električne inštalacije, Električne inštalacije
Maribor
POTREBUJEM ELEKTRIČARJA ZA POPRAVILO NAPELJAVE ELEKTRIKE OD ŠTENDERJA NA STREHI -- CCA.10-15% NAKLON (ZRAČNI DOVOD) ENONADSTROPNE HIŠE DO HIŠNE OMARICE NA FASADI V PRITLIČJU, KI JO JE POTREBNO MONTIRATI NA NOVO Z NOVO GLAVNO VAROVALKO IN NATO NAPELJAVO DO VAROVALK. VSE PRIPRAVITI, DA PRIDE ELEKTRO MARIBOR IN IZVEDE NATO PONOVNI PRIKLOP.
Električne inštalacije, Električarji
Trebnje
Površina objekta ali prostora (v m2): 170
Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece
Pozdravljeni V roku cca treh mesecev bomo imeli postavljen stanovanjski objekt površine m2 v treh etažah. Potrebujemo zanesljivega in kakovostnega izvajalca elektroinstalacijskih del in pa okvirna cena izvedbe (delo + material). Na osnovi okvirne cene bomo izbrali ponudnika in dogovorili detajle. Lep dan


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!