Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Mizarstvo, Kuhinje po meri
Šmarje pri Jelšah
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni. Pošiljam vam približen izgled kuhinje z meritvami, da vam bo v pomoč. Kar se tiče materiala bi bil zaželen mediapan, ohišje v kakšni barvi lesa (ne preveč temni), vratca pa v kakšni živahnejši barvi oz. kot bo razvidno iz priloženega, bi mi bila všeč tudi v takšnih barvnih odtenkih-kombinacijah. Podnožje kuhinje bi mi ustrezalo višje, vodila naj bodo trpežna in z mehkim zapiranjem, vogali pa morajo biti z t.čko oz. izkoriščeni. Prav tako bi želel imeti na steni kjer se bo nahajala napa možnost omarice, kjer bi lahko imel kozarce ipd. Prosim za ponudbo. Hvala in lp.
Jesenice
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva
Potrebujemo 10 razstavnih panojev. Izvedba je vidna v Galeriji v avli gledališča Tone Čufar na Jesenicah. Format stekel 70x mm ležeče. Lesen okvir za vstavljanje fotografij na paspartoju, zadaj iveral. Pošiljam nekaj fotografij obstoječih panojev Panoji format 70x cm bi bili vodoravni (na slikah so navpični). Stekla 4 mm. Zadaj iveral. + montaža v domu dr. Franceta Bergelja Količina 10 kosov Možnost menjave stekel z dvigalko za stekla…. Hvala za vašo ponudbo! Hvala.
Mizarstvo, Mizarstvo
Cerklje na Gorenjskem
Rok za izdelavo: Takoj
Zanima me izdelava stopnic modernega dizajna z ograjo,obrnjenih za 90 stopinj ter skladno ograjo na galeriji. Material: stopnice-les, nosilna konstrukcija - les ali kovina, ograja - les/kovina/pleksi/kombinacija. v priponki okviren izračun stopnic glede na dimenzije luknje prostora, kamor bodo vodile stopnice. Prosim za ponudbo. Hvala in lp.
Velenje
Rok za izdelavo: Takoj
Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva
Potrebujem dnevni regal. V priponki so približne mere in moja skica zraven je pa še slikca po kateri sem dobil idejo za ta regal. Material bi bil iverka, fronte bi bile bele brez visokega sijaja, stranice pa bi bile svetlo rjave. Globina regala bi pa blia 40 cm. Rok: čimprej
Mizarstvo, Mizarstvo - Maribor
Maribor
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Potreboval bi kuhinjo ca.2,3mx1m. Na 2,3 bi bil prvo kotni element nato indukcija nato enojno korito nazadnje pa visok element, spodaj vgradni pomivalec zgoraj pečica. Fronte bela visok sijaj, pult temen. zgoraj samo 2-3 police v debelini ter barvi pulta. Stanovanje je podnajemniško, zato bomo v samo kuhinjo vgradili že obstoječe aparate. Hvala.
Mizarstvo, Mizarstvo
Kranj
Rok za izdelavo: Takoj
Iščem mojstra za notranje stopnice. So ravne; 16 stopnic, višina cm od zgonje točke do spodnje. Stopnice široke 90 cm in 25 cm, debelina pa 3 do 4 cm - bukev. Izgled kot "lojtra". Konstrukcija je lahko tudi kovinska - lahko robotsko ali varjeno (s sredinskim montiranjem stopnic). Lahko že v roku 1 meseca. Demontaža starega, lesenega, stopniša. Hvala.
Nova Gorica
Rok za izdelavo: Takoj
Potrebujem nekaj ponudb za izdelavo vgradne omare v predsobi (material iveral visok sijaj bele barve, vrata drsna ali push sistem brez ročajev), omare za dnevno sobo in kotne omare za dnevno sobo (oboje iveral visok sijaj bele barve, push sistem ali odpiranje zgoraj relief v lesu brez ročaja). Kraj: Nova Gorica. Potrebujem tudi okvirni rok izdelave. Prosim za ponudbo. Hvala in lp.
Mizarstvo, Pohištvo po meri
Ljubljana - Črnuče
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva
Potrebujem omaro, bele barve za kopalnico, popolnoma navaden material (iverka) navadno odpiranje predalov in vrat (ne tiho zapiranje). Višina naj bi bila 2,20m; širina 0,52m; globina 0,35m. Spodaj želim dvokrilna vrata (višina vrat 65cm), nad vrati odprtino, ki ostane odprta za brisače (45cm), potem tri predale (dva ožja (po 10cm) eden malo širši (15cm), spet odprtina 15 cm in zgoraj spet dvokrilna vrata (višina vrat 60cm). Hvala.
Nova Gorica
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Obseg mizarskih del: Oprema celega prostora ali stanovanja
Zanimam se za nakup: I. KOTNA TV OMARA: D (+) x G 60 x V 70 cm, kot je razvidno iz priložene skice. Vljudno vas naprošam za okvirni predračun v dveh variantah: 1. Zunanjost v ekstra belem barvnem steklu s push odpiranjem vrat, notranjost omare pa v osnovnem najcenejšem belem materialu, zgolj ena polica po sredini omar, razen osrednje odprtine z dvema policama za elektronske naprave. 2. Zunanjost mediapan visok sijaj - bela. Notranjost osnovni beli najcenejši material, zgolj ena polica po sredini omar, razen osrednje odprtine z dvema policama za elektronske naprave. II. VISEČA OMARA KOPALNICE V NIŠI: D 90 x G 45 x V 80 cm Omara v osnovni beli barvi, ena polica, prednja vratca ogledalo - podaljšana za odpiranje. Hvala.
Mizarstvo, Kuhinje po meri
Radomlje
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
1. stena dolžine 3,10m (desno ko gledaš v kuhinjo) in nasproti 2. stena dolžine 4,65m (levo ko gledaš v kuhinjo), višina stropa 2,4 m, širina kuhinje je 2,35m. Po krajši dožini so stene proste, po daljši dolžini imamo od desne proti levi 3m steno prosto potem pa je okno, tako da stenske omarice ne pridejo več v poštev. Na krajši steni mora biti kuhalna plošča - zaradi priključka za napo in pomivalni stroj ter lijak zaradi odtoka. Ostala razporeditev je po želji. Dodatne želje: - pečica mora biti na višini (ne spodaj pod kuhalno ploščo) - predalniki za sklede in pokrovke (ne omara) - višina pulta oz delovne površine 95 cm do cm - vzvodi na tiho zapiranje Varianta za barvo: kombinacija barva lesa/rumenkasti sijaj (kakšna vrata), če je možno.


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!