Pozdravljeni, za poslovnega partnerja iz Celja bi naslednje leto septembra izpeljali pogostitev za njihove poslovne partnerje iz Slovenije in iz tujine ter za njihove zaposlene. Vem,da je zelo zgodaj, marsikaj se bo verjetno na področju hrane še spremenilo, a radi bi okvirno kalkulacijo dogodka, zato se obračam na vas s predlogom. Izpeljala se bosta dva ločena dogodka, oba bosta potekala v Celju. Pišem vam za oba, ampak če za drugega(večjega) nimate kapacitet, mi prosim pošljite ponudbo le za prvega, manjšega. 1. DOGODEK ZA poslovne partnerje, gala dogodek 5 do 7 hodni meni pričakuje se med in udeležencev dogodek bo potekal proti večeru naročnik, bi želel samopostrežni bife, mi mu predlagamo glede na pomen dogodka banketno postavitev - prosili bi za okvirni predlog jedilnika in ceno za obe opciji (samopostrežni bife ali banketna postavitev) 2. DOGODEK - Zaposleni organizirala se bo zabava s koncertom pričakuje se ljudi enostavna rešitev in enostavne jedi, primerne za količino in razpon različnih profilom med zaposlenimi Upam, da je za grobo oceno zadosti, v kolikor so vprašanja pa sem na razpolago. V obeh primerih rabimo kompletno storitev skupaj s prostori za strežbo, mizami in osebjem. Lep pozdrav,
Pozdravljeni, 12. 11. med 9:30 in 15:00 imamo načrtovan dogodek na Rakovniku v LJ: Zjutraj med 9:30 in 10:00 bi imeli "bife" za kavo, čaj, vodo in droben prigrizek za do 60 oseb. Vse našteto bi bilo na voljo do 12:30. Med 13:00-15:00 bi imeli piknik / druženje za 70- oseb. Tudi brezalkoholno pijačo. Prijave za dogodek bodo odprte do 3. 11. takrat bi vedeli kakšno bo točno število gostov. Dogodek bo v vsakem vremenu. Prosim sporočite. Lep pozdrav, Marko
Želimo kanapeje po poroki ob 12.30, postreženo kosilo 14-16 (ribji, mesni, otroški meni, postreženo za vsakega gosta posebej dobite plan koliko in za koga v napre), okrog 19.00 pa samopostrežni bife (mesna jed, ribja jed, vegetarjanska jed, priloge, hladni narezek). Koliko bi bila cena po osebi? Poskrbeti bi morali tudi za brezalkoholne pijače, vino pa priskrbimo mi.
Pozdravljeni, Lepo prosim za ponudbo za catering. Pripravljam surprise zabavo za rojstni dan, za partnerja. Zanimam se predvsem za razne kanapejcke in finger food, da imajo ljudje nekaj “za piknit”. Priblizno 25 povabljenih, rojstnodnevna zabava se bo odvijala 17.12. ob 17.00, blizu Mirne peci. Najlepsa hvala in lp,
Pozdravljeni, dogodek bo izveden v dveh terminih, ob 14.00 in ob 16.00. Poskrbeti bo potrebno za kozarce, mize in prte (stoli niso potrebni). Običajno potrebujemo 25 l belega in 25 l rdečega vina, 20 l jabolčnega soka in vodo (v vrčih), razdeljeno na 2 termina. Za prigrizke - finger food, caa kom, 1/2 ob 14h in 2/2 ob 16h. Lp
Gre za praznovanje rojstnega dneva - prosili bi za fingerfood/one bite ponudbo za 15 oseb. Zelimo si kaksnjih piscancjih fingersov, mini hamburgerjev,kanapejckov, morda kakšna rižotka, kaj malega za piknit, ki je morda primerno tudi za vegeterjance...praznovanje bo na domu, zacne se ob 19.uri in bo trajalo cca.4 ure. Nahajamo se v Brezovici (Vnanje gorice).
Spoštovani, gre za pogostitev po pogrebu. Ker ne bo klasične postavitev miz, temveč le stoli ob straneh, bi želeli enostavno pogostitev na žlico (3 variante) plus sladica (npr. štrudelj). Ponudba pijače kombinirana - mi bi imeli svoj aperitiv in vino, potrebovali bi pa veliko vročega čaja in kavo. Potrebovali bi tudi kozarce in veseli bi bili nekoga, ki bi bdel nad posrežbo... Hvala, lp.
1. hod: goveja in gobova juha - pečenka, pohan piščanec, svinski medaljoni v omaki -priloga: pražen krompir, riž, sirovi štruklji, kuhana zelenjava - mešana solata (zelena solata, zelje, fižol) 2. hod: -čevapčiči, perutničke, klobase na žaru in nekaj hrenovk -priloga: pomfri - šopska solata in narezana zelenjava Prosim za ponudbo s priborom in krožniki ter brez krožnikov in pribora
Za poročno večerjo si želiva dobre in pestre hrane, najbolj pa sva v dilemi glede količine (porcije in število hodov). Poroka bo poleti (lahko bo zelo vroče), jedlo se bo (kot je običajno) ves dan, ne želiva pa metati hrane stran. Razmišljala sva o topli predjedi (juhi) in glavni jedi (topli bife). Na koncu seveda sledi še torta. Morda bi pred juho imeli še hladno predjed (hladni bife). Prosiva za nasvet. *za večerjo bi potrebovali tudi 2 posebna menija (jedi brez glutena in jajc). Pijačo ter sladke prigrizke bi priskrbela sama. Lep pozdrav
Pozdravljeni, potrebovali bi catering za manjši poslovni sestanek v hotelu Mitra z začetkom nekje med 12.30-13.00. Prosili bi za ponudbe finger fooda. Zanimajo nas tople jedi, ki bi prišle v poštev npr. sliderji, cvrtje. Bila je izražena želja, da nimamo jedi na žlico. Zanima nas ponudba. Hvala, lp