Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Slikopleskarstvo, Pleskanje šol in vrtcev
Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 240
Dodatne storitve: Barvanje oken in vrat, Glajenje in kitanje sten
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Prenavljamo stanovanje v kraju Sankt Lambrecht (Avstrija), veliko 70m2 (mansardno). Stanovanje je v dobrem stanju, le osvežiti bi bilo treba barvo. Na manjših delih (pod 2 m2) bi bilo potrebno glajenje/kitanje. Ocenjujem da je skupna kvadratura za barvanje ca. m2, od tega bi ca. 3-5m2 dali v lateks/pralno barvo, ostalo pa v kakovostno običajno barvo. Večina ste ni bila belih, razen tri stene v kapučino barvi, ki jo bomo še dorekli. Kot opcija prosim za ponudbo barvanja 5 vratnih obrob. Gre za kovinske obrobe, ki so zdaj v rdeči barvi, in bi jih prebarvali v belo. Vrat ne bi barvali. V naprej se vam zahvaljujem za ponudbo. LP,
Slikopleskarstvo, Beljenje
Vransko
Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 500
Dodatne storitve: Glajenje in kitanje sten
Predviden rok izvedbe: Takoj
Spoštovani, hišo imam pozidano z Ytong elementi (siporex). Gre za novogradnjo. Zanima me, koliko bi mi računali za izvedbo notranjih sten do beleža (kitanje, glajenje, vogalniki ...) za en kvadratni meter. Tega je za približno m2. Dela bi se izvajala v roku enega meseca. Pogoj je, da so končana do konca junija. Hvala za odgovor in lep pozdrav.
Škofja Loka
Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 11
Dodatne storitve: Glajenje in kitanje sten
Predviden rok izvedbe: Takoj
V drugi polovici meseca maja nameravam prebeliti strop v kuhinji dimenzij 3.00 x 3.60m. Strop bi bilo potrebno pobrusiti, ker belež na nekaterih mestih poka, s poravnalno maso poravnati, ter ponovno prebeliti. Zanima me kolikšen bi bil strošek tega dela, ter koliko časa bi potrebovali za to delo. Hvala.
Slikopleskarstvo, Slikopleskarstvo
Trzin
Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 50
Katere površine želite prebarvati: Napušč ali opaž, Ograje, Fasada, Vrata
Predviden rok izvedbe: Takoj
Vse površne so že večkrat barvane , gre za obnovo barvne zaščite. Ponudba je lahko z materialom ali brez (samo delo). 4je projekti: Vrtna hiša, ki jo je potrebno prebarvati. En kot hiše, ki jo je potrebno pobarvati (ni napušča ampak samo vogal) Ograja med mano in sosedi (leseno). Balkonska ograja - dolžine 6 metrov, ki ima vodoravne letve.
Ljubljana
Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 90
Dodatne storitve: Glajenje in kitanje sten
Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece
Pošiljam vam tudi fotografije, na katerih je stena ki loči kopalnico in kuhinjo popokana. Prejšnji lastnik je že saniral in dodal mrežico, ampak je še vedno pokajoča stena. Možnost rešitve: še enkrat dodati mrežico ali pa tapeta na tem predelu ki so nad elementi. Površine je približno 3 kvadratne metrov. Vsa površina za beljenje skupaj pa približno 90 kvadratnih metrov. Prosim za ponudbo. Hvala. Lep pozdrav
Slikopleskarstvo, Slikopleskarstvo
Dobravlje
Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 040508018
Katere površine želite prebarvati: Fasada
Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece
Izmere fasade: Sprednja stran: 21,03 x 13,48 1 .stranski del: 12,60 x 7,40 zadaj: 13,30 x 5,60 2. stranski del: 8,10 x 6,72 Potrebovali bi samo osvežitev bele barve! ROK: jeseni Zanima me tudi, če ponujate fasade - koliko bi stala izolacija in izdelava nove fasade? Hvala in Lp
Slikopleskarstvo, Pleskanje - Maribor
Maribor
Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 280
Dodatne storitve: Glajenje in kitanje sten
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
gre se za naslednje delo, obnova stopnišča -zaščita tal in stopnic 65m2 -barvanje lesenega stropa 12,5m2 -struganje sten in stropovm2 -kitanje sten in stropov m2 -barvanje sten in stropov z notranjo barvo m2 -oplesk z Domflok lakom ,5m2 -čiščenje po končanem delu in odvoz odpadneg materijala na deponijo Hvala.
Ljubljana
Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 200
Dodatne storitve: Glajenje in kitanje sten
Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece
Spoštovani. Po delni menjavi oken, ki bo opravljena nekje do poletja ali poleti želimo prepleskati stanovanje (bivalne površine cca 72 m2). Ker bi ob menjavi oken zasteklili še balkon, je med betonsko ograjo na balkonu in steno potrebno premostiti še dve cca 5 cm široki reži v višini nekaj več kot en meter (predvidoma siporeks). Stanovanje je opremljeno in se nahaja v bloku (3 nadstropje), je suho in brez plesni. Na nekaterih mestih bo potrebno nekaj malega kitanja. Hvala in lep pozdrav. Marijan
Slikopleskarstvo, Beljenje - Slovenska Bistrica
Slovenska Bistrica
Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 55
Dodatne storitve: Glajenje in kitanje sten
Predviden rok izvedbe: Takoj
Gre za en pravokoten prostor kvadrature 23,5m2, sten je 34,5m2. Ena stena je vsa v steklu, poleg tega je še eno večje okno in vrata do stropa, tako da je potrebno vgraditi 4 vogalnike. Z delom bi radi začeli takoj, tako da bi bilo do praznikov gotovo Lokacija: Črešnjevec pri Sl. Bistrici. Hvala.
Slikopleskarstvo, Slikopleskarstvo
Mengeš
Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 23
Katere površine želite prebarvati: Ograje, Drugo
Predviden rok izvedbe: Takoj
OBNOVA BALKONA - STROP 5,40 M2 kitanje, barvanje , - BARVANJE GROBE FASADE NA BALKONU Z BELO BARVO 14,85 M2 -INPREGNACIJA IN BARVANJE Z SIVO BARVO BETONSKEGA KORITA ZA ROŽE 3,40 M, - BRUŠENJE IN BARVANJE KOVINSKE KONSTRUKCIJE OGRAJE BALKONA, - ZAMENJAVA 6 LESENIH DEŠČIC NA OGRAJI HVALA.


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!