Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Toplotne črpalke, Toplotna črpalka zrak/voda
Destrnik
Površina objekta ali prostora (v m2): 100
Trenutni način ogrevanja: Radiatorji
Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece
V prihodnjem obdobju bom adaptiral stanovanjsko hišo, in razmišljam o nakupu toplotne črpalke (zrak-voda), kjer bom ogreval okoli kvadratnih metrov bivalne površine. Zanima me možnost vgradnje črpalke ki bi bila zmožna ogrevanja z radiatorji, zato me zanima natančen izračun moči črpalke in po možnosti tudi svetovanje in izmeritev. Potreboval bi tudi svetovanje glede smiselnosti toplotne za sanitarno vodo. Ali je to v redu, trenutno sva 2 človeka - bojler tam med in litri. Hvala.
Toplotne črpalke, Toplotna črpalka zrak/voda
Bogojina
Površina objekta ali prostora (v m2): 95
Trenutni način ogrevanja: Radiatorji, Talno gretje
Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece
V obstoječi stanovanjski hiši(prej vikend) imam urejeno gretje z kurilnim oljem preko radiatorjev in v zimskem vrtu z talnim gretjem. Zalogovnika za sanitarno vodo nimam in ga ne rabim. Toplotno črpalko zrak/voda, bi bilo potrebno priključiti na obstoječo napeljavo, s tem , da bi se obstoječe gretje ohranilo kot rezerva ali dopolnilo v primeru ekstremnega mraza. Za to kurilno sezono imam zagotovljeno kurilno olje, v primeru prehoda na novo gretje bi pa to kurilno olje bilo kot rezerva. Hvala in LP
Kotli / peči, Peči na drva
Kobarid
Tip kotla: Kombinirani kotel
Izberite trenutni način ogrevanja: Radiatorji
Površina ogrevanega objekta ali prostora (v m2): 210
Potrebujete montažo?: Da
Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece
Kotel na kurilno olje znamke Unical 35-38 kw sem dala predelat v peletno ogrevanje. ker pa je kurišče v tem kotlu majhno, ga moram 2 x tedensko čistit. Zamenjala bi samo peč, imam že dober gorilc Pelltech PV 30a in zalogovni za pelete. Potrebujem le peč in zamenjavo z obstoječo pečjo. Zanima me peč samo na pelete ali kombinacija na drva. Zanima me dobra varjanta. Ogrevamo cca 80 m2, v bodoče pa pripravljamo mansardo m2. Priklopi in pumpe so že montirani. Hvala.
Kotli / peči, Peči na drva - Trbovlje
Trbovlje
Tip kotla: Kotel na pelete
Izberite trenutni način ogrevanja: Radiatorji
Površina ogrevanega objekta ali prostora (v m2): 140
Potrebujete montažo?: Da
Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece
Pozdrav! Rad bi, da mi vgradite dodatno peč na pelete, na obstoječi sistem, tako da bi lahko delovali obe peči, seveda enkrat ena , drugič druga, pač glede na energent, ki bi bil v danem trenutku na razpolago. Imam tudi kotel za topo vodo v gospodinjstvu, katerega ogreva peč in solarij na strehi. Rok: po tej kurilni sezoni bi priklopili dodatno peč. Hvala.
Zagorje ob Savi
Število porabnikov sanitarne vode: 4 - 6
Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece
Drugo leto spomladi nameravam montirati t.č. za sanitarno vodo. Rabil bi litrov veliko, s priklopom kolektorjev ker jih imam na hiši. Ne bi pa jo priklopil na peč na pelete. Sedaj imam star bojler. Ponudite mi tudi neko osnovno avtomatiko za sončne kolektorje ker je ta stara 30 let. Torej kolektorji in napeljava cevi bi ostala stara. Povezava tudi toplotne in kolektorjev. Hvala.
Ljubljana
Površina tal kopalnice (v m2): 3
Katera dela so predvidena?: Vodovodne inštalacije, Polaganje keramike, Vgradnja nove sanitarne opreme, Odvoz materiala, Razbijanje obstoječe kopalnice
Predviden rok izvedbe: Takoj
Spoštovani, s partnerjem bova prenovila kopalnico. Sama bova kupila sanitarno opremo, keramiko in pohištvo, za vse ostalo iščeva izvajalce del. Kopalnica je majhna in zelo dotrajana, tako da bo potrebno menjati vso napeljavo, skatka čisto vse. Zanima naju tudi, koliko časa bi trajala prenova in vnaprej želiva videti cenik oz. okviren predračun. V kopalnici bi uredila vgradni kotliček, menjava kadi za tuš kabino (vendar v drugem kotu kot je odtok sedaj - tako da bo treba prestavit), menjava bojlerja, umivalnika, polaganje ploščic in seveda demontaža in iznos vse trenutne opreme. Hvala.
Montaža ogrevalnega sistema, Centralno ogrevanje - Mengeš
Mengeš
Vrsta del: Zamenjava obstoječega sistema
Površina prostorov (v m2): 250
Predviden rok izvedbe: Takoj
- blindiranje radiatorskih cevi in zapognitev v tla 5x - blindiranje instalacijskih povezav ogravnja (radiatorsko) in rezanje odvečnih cevi - blindrianje in rezanje cevi za komprimiran zrak - izdelava bypass povezav pri ogrevanju - izvedba tlačnega preizkusa - več prostorov, razdeljeno - nekako m2 Lokacija: Mengeš Izveba: čimpej (ta teden), vikend ali ponedeljek Hvala.
Toplotne črpalke, Toplotna črpalka zrak/voda
Ankaran
Površina objekta ali prostora (v m2): 210
Trenutni način ogrevanja: Radiatorji
Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
Rok za izvedbo: Takoj
Ker se nam je trenutno pokvarila peč za centralno ogrevanje s kurilnim oljem in je le ta dotrajana, bi radi pridobili ponudbo za vgradnjo toplotne črpalke s katero bi spremenili način ogrevanja, če bi se izkazalo kot ugodna rešitev. Gre za dvostanovanjsko hišo. + 60 M2 (2 STANOVANJI). Z in brez sanitarne vode. Hvala.
Zagorje ob Savi
Površina prostora za ogrevanje/hlajenje (v m2): 100
Število prostorov za ogrevanje/hlajenje: 3
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Potrebujete montažo?: Da
Pozdravljeni! Stara klimatska naprava je omagala, zato bi potrebovali novo klimo oz 2 klimi na 1 lokaciji in eno klimo na drugi. 1x50m2 in 2x25m2 Ker smo s trenutno domačo klimo zelo zadovoljni nas zanima cena klime z enostavno montažo za klimatsko napravo: - Mitsubishi MSZ-FH35VE / MUZ-FH35VE, - Mitsubishi MSZ-FH25VE / MUZ-FH25VE. (2x) Prosim za ponudbo vsake klime posebej in ponudbo za vse tri skupaj. Imam še vprašanje glede split sistema za omenjeno klimatsko napravo Mitsubishi MSZ-FH25VE. Kot sem bral po forumih je split sistem, dražji kot če vzameš dve samostojni enoti. Ali to drži? Če ne, prosim za ponudbo?! Za ostala vprašanja sem na voljo. Hvala.
Prezračevalni sistemi, Prezračevanje z rekuperacijo - Trzin
Trzin
Površina prostorov: 188
Potrebujete montažo?: Da
Predviden rok izvedbe: Takoj
Potrebujemo dve ponudbi. Eno za našo hišo in eno za vikend na Hrvaškem. m2 (stanovanje) + 48 (vikend) 1. Prezračevanje v stanovanju kjer živim, to je v pritličju 3 stanovanjske hiše v velikosti m2. V prilogi vam prav tako pošiljam tloris stanovanja, ter vas prosim še za to ponudbo. Tukaj sicer nimamo problemov z vlago, ter nam je predvsem zanimivo zaradi prezračevanja, čiščenja zraka in da ne izgubljamo toplote. 2. zaradi vlažnosti in pritlične lege bi radi na vikendu vgradili prezračevalno napravo. Stanovanje je veliko 48 m2 in se nahaja v pritličju 4 nadstropnega bloka. Tloris je v prilogi. Največ težav imamo v shrambi in dodatni sobi, ker je zadnja stena v zemlji in sobi nimata okna. Sploh pozimi imamo dosti težav z vlago, zato razmišljamo o vgradnji prezračevalnika, zato vas prosim za nasvet in ponudbo. Hvala.


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!