Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Toplotne črpalke, Toplotna črpalka zrak/voda
Rovte
Površina objekta ali prostora (v m2): 120
Trenutni način ogrevanja: Radiatorji, Talno gretje
Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece
- električno centralno ogrevanje s toplovodnim sistemom primerno za radiatorje ( 7 kom) in talno gretje (10 kvadratov v pritličju) in sanitarno vodo (4 članska družina) - toplotna črpalka, zalogovnik tople vode - hiša velikosti kvadratov, pred tremi leti izolirana (Weber kremšnita 20 -25 cm), troslojna zasteklitev oken, 30 cm izolacija strehe, razvod cevi od kotlovnice do radiatorjev izoliran z armafleksom, da so čim manjše izgube - kotlovnica velika 7 kvadratov - hiša ima dva dodatna vira ogrevanja (krušno peč v pritličju in odprt kamin v nadstropju) na drva Prosim za ponudbo. Hvala in lep pozdrav. M
Ljubljana
Površina objekta ali prostora (v m2): 110
Trenutni način ogrevanja: Radiatorji
Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece
Imamo vrstno,enonadstropno hišo. Skupna kvadratura je m2. Sedaj se ogrevamo s plinom in toplo vodo tudi dobimo iz Junkersovega bojlerja. Imam sodelavca, ki je zelo zadovoljen z toplotno črpalko. Zaradi tega se zanimam za ta način,tako ogrevanja, kot pridobivanja tople vode za umivanje Prosim za ponudbo. Hvala in lp.
Kotli / peči, Peči na drva - Ljubljana
Ljubljana
Tip kotla: Kotel na polena/drva
Izberite trenutni način ogrevanja: Radiatorji
Površina ogrevanega objekta ali prostora (v m2): 220
Potrebujete montažo?: Da
Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece
Zaradi starosti peči bo potrebno preventivno obnoviti in prenoviti kurilnico. Trenutno v uporabi peč Feroterm moči 35kW, uporaba izključno trda goriva (smreka in ostala odpadna lesna biomasa). Pogoj za novo peč je izključna uporaba smrekovih drv. Zaradi lastnega vira lesne biomase je največji ekonomski izkoristek nove kurilnice v cenovno ugodni investiciji in nizkimi obratovalnimi stroški. Bolj kot nekaj 10% prhranek v količini lesne biomase bi bilo ugodejša možnost kurjeja dolžine polen 1m. Predvideni hranilniki toplote 2-3m3 (max višina -cm velban strop, max širina za transport brez delnega rušenja sten cm). Možnost takojšnega ali kasnejšega priklopa manjše toplotne črpalke za pripravo tople sanitarne vode v obdobju izven kurilne sezone.
Toplotne črpalke, Toplotne črpalke
Dolenjske Toplice
Površina objekta ali prostora (v m2): 150
Trenutni način ogrevanja: Radiatorji
Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece
Potrebujem ponudbo za toplotno (tako ali podobno), kot je na specifikaciji. Potrebujem tudi 3 stenske konvektorje za hlajenje poleti. Prosim tudi za obrazložitev kakšna je razlika med LG in drugimi toplotnimi črpalkami, saj me mnogi opozarjajo, da toplotna LP, ki je na specifikaciji ima različne mehanske težave. Lahko, da samo vodo vlečejo na svoj mlin oz. mi hočejo prodati izdelek, ki ga sami prodajajo. Že vnaprej se vam zahvaljujem za ponudbo. Hvala in LP
Toplotne črpalke, Toplotna črpalka za ogrevanje
Izola
Površina objekta ali prostora (v m2): 100
Trenutni način ogrevanja: Talno gretje
Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni, zanimam se za nakup toplotne črpalke. V hiši m2 - novogradnja, bi imeli talno gretje in toplo sanitarno vodo. Prosim, da mi svetujete katera TČ je smiselna v našem primeru ( nagibamo se na TČ zrak - voda ). Kakšna je energetska učinkovitost toplotne črpalke? Katere so temperaturne omejitve ( lahko črpalka zrak/voda tudi pri nizkih zunanjih temperaturah doseže ustrezno visoke dovodne temperature (npr. 60°C pri zunanji temperaturi -15°C)? Kakšno je krmiljenje toplotne črpalke ( ali je invertersko (frekvenčno) krmiljenje TČ ali pa klasičnimi (On/Off) ? Kakšna je Izvedba TČ zrak/voda ( ali je deljena (split) ali kompaktna izvedba - mnenje ). Kakšen je izkoristku, ki ga toplotna črpalka nudi v celoletnem povprečju - letna učinkovitost (SPF) ? Kakšna je velikost bojlerja ( 3 članska družina ) ? Mi lahko vaše podjetje ponudi kompletno izvedbo toplotne črpalke z lastnimi izobraženimi monterji ? Obstaja lastna servisna služba, in koliko je zaposlenih v tej službi, seveda z ustreznimi potrdili za delo s toplotnimi črpalkami ? Prosim za ponudbo. Hvala in lp.
Klimatske naprave, Klimatske naprave - Ljubljana
Ljubljana
Površina prostora za ogrevanje/hlajenje (v m2): 50
Število prostorov za ogrevanje/hlajenje: 3
Predviden rok izvedbe: Takoj
Potrebujete montažo?: Da
Enojna klimatska naprava visoke energ. moči, ki lahko znotraj stanovanja vpihuje zrak tako, da ta doseže skozi hodnik nasproti ležečo spalnico na razdalji 8 m! Priključite v ponudbo klimo VIVAX, ki jo imamo na morski lokaciji že 5 let in smo z njo izjemno zadovoljni! Prosim opremite ponudbo z vključeno montažo in rokom te v Ljubljani! Prosim za ponudbo. Hvala in lp.
Ljubljana
Površina tal kopalnice (v m2): 4
Katera dela so predvidena?: Vodovodne inštalacije, Polaganje keramike, Razbijanje obstoječe kopalnice
Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece
Odstraniti je treba obstoječo kad, nadomestiti manjkajoče ploščice na tem mestu, na površini odstranjene kadi urediti tla z odtokom, prestaviti pipo in tuš za cca 1,5 m na sosednjo steno, delno zapreti (ločiti od preostale kopalnice) ta prostor s stekleno steno - cca 1,5 m (širina) x 2 m (višina). Prosim za ponudbe. Najlepša hvala.
Jesenice
Površina tal kopalnice (v m2): 6
Katera dela so predvidena?: Vodovodne inštalacije, Polaganje keramike, Vgradnja nove sanitarne opreme, Odvoz materiala, Razbijanje obstoječe kopalnice
Predviden rok izvedbe: Takoj
Potrebovali bi zamenjavo počene kopalne kadi ( x 70 ). Vgradili bi novo tuš kad z dimenzijami ( x 80 ) in tuš kabino. Ploščice, ki bi jih morali odstraniti, bi zamenjali z novimi. Po vsej vrjetnosti bo potrebno prestaviti tudi vodo. Možna tudi celotna prenova kopalnice ( 2,4 x 2,5 x 2,5m ) DxŠxV Dela bi se izvajala čim prej. Hvala im LP
Toplotne črpalke, Toplotne črpalke - Koper
Koper
Površina objekta ali prostora (v m2): 170
Trenutni način ogrevanja: Radiatorji
Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece
Za stanovanjsko hišo v Kopru , pritličje 85m2 in etaža 85m2 želim preiti z ogrevanja s kurilnim oljem na ogrevanje s toplotno črpalko zrak-zrak s klasičnimi stenskimi aluminijastimi radiatorji. Sanitarne vode ne bi ogreval. Zunanja enota naj bi bila tiha, recimo 45 decibelov, ker so v bližini spalnice. Črpalko bi rad vgradil v recimo roku 6 mesecev tako, da bi bila nared za naslednjo sezono. Zanima me odplačevanje na obroke v obdobju 5 ali več let. Najraje bi vzel črpalko firme Daikin ali Mitsubishi. Prosim za ponudbo. Hvala in lp.
Toplotne črpalke, Toplotna črpalka zrak/voda
Ljubljana - Črnuče
Površina objekta ali prostora (v m2): 160
Trenutni način ogrevanja: Radiatorji
Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece
Potrebujem toplotno črpalko za ogrevanje stanovanjske hiše, z radiatorji. Poleg tega naj se ogreva tudi sanitarna voda. Atrijska hiša ima eno nadstropje in prostore v pritličju. Nadstropje je veliko cca in je celo ogrevano, v pritličju pa občasno ogrevam nekaj prostorov. Prosim za ponudbo. Hvala in lp.


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!