Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Ljubljana
Površina (v m2): 57
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
- 22 m2 ploščic v notranjosti hiše (kopalnica in hodnik, stenske in talne) - 35 m2 ploščic zunaj (terasa) Prosim, da podana ponudba vsebuje ceno brez ploščic in z vključeno fugirno maso ter lepilom, pri čemer naj bo v ponudbi vključen tudi podatek ali je mogoče ploščice kupiti preko izvajalca z nižjo davčno stopnjo ali ne. Hvala.
Škofja Loka
Površina (v m2): 22
Predviden rok izvedbe: Takoj
Prosim za ponudbo za polaganje keramike na terasi(16,5m2)-na obstoječe ploščice, stopnice iz terase (6 stopnic) in polkrožnega podesta pred vgodom(2 stopnici). Ponudba naj zajema tudi lepilo, fugirno maso, silikon, emulzijo in kvalitetno hidroizolacijo na terasi. Za ponudbo se zahvaljujem in vas lepo pozdravljam!
Slikopleskarstvo, Slikopleskarstvo
Primskovo
Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 150
Katere površine želite prebarvati: Napušč ali opaž, Ograje, Fasada, Okna
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Zanima me cena za beljenje hiše - gre za osvežitev fasade + barvanje lesa, ki je že zgoraj - torej balkon, polkne in lesa, ki je pod streho, morala pa bi dodati tudi barvanje cokla s kurilplastom. Gre za manjši bivalni vikend, ki se nahaja med Ivančno gorico in Trebnjem - bivalne površine je cca. m2.
Logatec
Vrsta talnih oblog: Parket
Površina prostorov (v m2): 30
Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece
Obstoječi parket je slabo polakiran, zato ponekod tekočina pronica skozi. Problem je nastal, ker smo dobili majhnega kužka, ki včasih naredi lužico in je ne opazimo takoj. Na teh mestih tudi smrdi. Bi se dalo parket samo sanirati? Kako je s pohištvom, mora vse ven ali se da kako drugače izpeljati zadevo? Koliko časa bi sanacija trajala? In seveda cena? Hvala za vaš odgovor.
Maribor
Vrsta talnih oblog: PVC
Površina prostorov (v m2): 30
Naj bo v ponudbo vključena tudi dobava talnih oblog?: Ne
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Namen imam renovirati del stanovanja in potrebujem nekoga, ki bi po odstranitvi keramike v predsobi in kuhinji ter starega parketa v dnevni sobi, uredil estrihe in mi položil pvc vinilne plošče (klik sistem). Plošče že imamo. Če obstaja možnost da odstranite keramiko bi prosila za celotno ponudbo, drugače pa samo za estrihe in polaganje plošč. Hvala in LP
Fasade, Fasade
Površina fasade (v m2): 230
Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece
NEKJE V ZAČETKU OKTOBRA ALI ZADNJE DNI SEPTEMBRA. PRIČAKUJEM KVALITETNO DELO Z GARANCIJO KVALITETE IN ROKA TRAJANJA MATERIALA IN DELA TER Z RAČUNOM. IZOLACIJA - stiropor 15cm in rok od začetka postavitve odra dokončne izvedbe do 14 dni. NE NAVIJAJTE CENE DODATNIH STROŠKOV, PA NAJDEMO DOBRO ZA VSE. PLAČILO ZAGOTOVLJENO OB KONCU DELA, PONUDBE SAMO NA MAIL. NA GSM NE ODGOVARJAM, ker sem na dopustu! .
Slikopleskarstvo, Pleskanje - Ljubljana
Ljubljana
Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 3
Predviden rok izvedbe: Takoj
Rabim pleskarja za radiatorje-staro barvo je treba odstraniti v kislinski kopeli ali kako drugače- so Trika Celje radiatorji (3 radiatorji)- prosim, če mi napišete naslov in E : pošto pleskarja, ki to delo lahko opravi- sem iz Ljubljane. Nova barva bo isto bela oljna. Hvala za vaš trud in lepo pozdravljeni fk
Keramičarstvo, Keramičarstvo
Tržič
Površina (v m2): 100
Predviden rok izvedbe: Takoj
Smo iz okolice Tržič se polaga v kopalnici, hodnikih in garaži. Pričakujemo ceno polaganja za m2. Ne želimo, da se posebej obračunavajo bordure, obračanje ploščic v "karo",fugiranje in ostalo. Želeli bi cenovno ponudbo: 1. za delo brez materiala 2. za delo + lepilo Hvala in lepo pozdravljeni.
Ljubljana
Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 150
Dodatne storitve: Glajenje in kitanje sten
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Večina je prvo beljenje s kredo, je potrebno odstraniti star oplesk. tlorisi: kopalnica: samo strop 3,7m2 dneva soba: 45m2 stene, 23m2 strop otroška soba 1: 35m2 stene, 11 m2 strop otroška soba 2: 28m2 stene, 7,5 m2 strop hodnik: 28m2 stene, 5,7 m2 strop prosim za ponudbo z glajenjem in brez
Suhomontažni sistemi (knauf), Stenske obloge - Ljubljana
Ljubljana
Površina sten/stropov/tal (v m2): 15
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Izdelava protihrupne stene 8,5 m2 (dodatna stena 5 cm od zidane stene z vmesno izolacijo) Izdelava sten nad okni, obojestransko knauf, izolirano, s konstrukcijo, v katero bojo pritrjene zgornje stranice oken: 1x dolžine 3,2m, višine 1m 1x dolžine 2,2m, višine 1m 1x dolžine 3,3m, višine 0,5m 1x dolžine 0,9m, višine 0,5m


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!