Mnenja strank

5.0 / 5
Patricija K. - pred 1 mesecem
Z NAGODETI LOGATEC d.o.o. smo sodelovali za PVC okna in bili smo zadovoljni. Držali so se rokov in ostalih stvari.
Odgovor ponudnika
Ga. Patricija, hvala. Lp Klara
5.0 / 5
Andrej Č. - pred 2 mesecema
Monterji podjetja Nagodeti, d.o.o. so se res maksimalno potrudili pri montaži oken. Ponudnik je primerljiv po ceni z ostalimi. Odločil sem se za najbližjega. Cenovno so na sredini.
Odgovor ponudnika
g, Andrej, hvala. Lp Klara
5.0 / 5
Darko P. - pred 2 mesecema
NAGODETI LOGATEC d.o.o. so mi montirali PVC okna, držali so se rokov, počistili za seboj, skratka vse je bilo super! Priporočil bi jih naprej!
Odgovor ponudnika
g. Darko, hvala vam. Lp Klara
5.0 / 5
Darja C. - pred 3 meseci
Naša izkušnja z NAGODETI za PVC okna: držali se roka, prišli točno na dan kot smo bili zmenjeni in ob uri. Naredili res noro lepo in kvalitetno, tako da ne morem prehvalit, res super dobro!! Tudi cena zelo dostopna. Skratka - definitivno priporočam!
Odgovor ponudnika
Ga. Darja, hvala. Lp Klara
5.0 / 5
Kazimir A. - pred 2 letoma
Agent je kljub oddaljenosti prišel dvakrat k nam na dom, se osebno posvetoval z nami in si ogledal prostore ter profesionalno svetoval. Dela so stekla v predvidenem roku, pred tem so nas dvakrat obvestili o datumu in uri prihoda. Delo je bilo narejeno zelo profesionalno. Vse pohvale.
5.0 / 5
Samo L. - pred 3 leti
Zelo zadovoljni, tudi na koncu so vse počistili in nam bili na voljo za nasvete in prilagoditve. Ekipa je bila res vrhunska. Vsaka čast!
5.0 / 5
Andreja J. - pred 3 leti
Ponudnik se je takoj odzval na e-mail in telefonske klice. Za vsako spremembo načrtov je bil ažuren in takoj poslal nove popravke.
4.3 / 5
Tomaž S. - pred 3 leti
Cena in tudi izvedba je OK v kolikor se razumem.
V poletnem času imam občutek, da so malo pozabili na roke, ko sem jih sam pozval , kdaj bo montaža.
5.0 / 5
Franko P. - pred 3 leti
Spoštovanje dogovorjenih terminov tako v fazi pred končnim dogovorom, kot tudi v fazi izvedbe. Natančnost pri izvedbi del je vrhunska. Pohvala monterjem za prijaznost, sugestije med montažo, hitrost ter skrb za čistočo.
4.3 / 5
Klavdija P. - pred 3 leti
Glede na zelo zahteven projekt je bila konstrukcija narejena zelo ok.
Reklamirati smo morali stekla... Upamo na ugodno rešitev vendar do sedaj nismo dobili niti odgovora, čeprav je bil odgovoren že na ogledu.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!