Mnenja strank

5.0 / 5
Ziga M. - pred 5 meseci
Podjetje PARKETLINE MEDVED d.o.o., mi je polagalo OSB plosce, vinil in zaključne letvic. Izredno profesionalen odnos, odlicna odzivnost. Izvedbo sem si zelel v najkrajsem roku in jo tudi dobil. Kakovost brez pripomb. Pripravljen ustreci tudi naknadnjm dodatnim zeljam. Vsekakor priporocam!
5.0 / 5
Boris D. - pred 11 meseci
Izvajalec se je držal rokov. Cena zmerna, izvedba solidna in hitra (uigrana ekipa). Posebej bi omenil natančnost in dobro oceno situacije z nasveti za izvedbo. Je prilagodljiv in prijazen. Manjše dodatno delo ni problem.
5.0 / 5
Iris J. - pred 1 letom
Zahvala in pohvala g. Medvedu in polagalcu Alešu za odlično storitev in zelo lep parket. 100% se je držal dogovora in prihajal ob točno dogovorjenih urah ter opravil delo v predvidenih rokih. Delo je organiziral premišljeno, da se nam ni bilo treba izseliti iz stanovanja. Saniral je neravne površine in tiste različnih višin ter prilagodil tam, kjer so bile težave pri polaganju zaradi višine vrat ipd... Skratka, z veseljem priporočam njegove storitve in parket drugim.
5.0 / 5
Dušan K. - pred 1 letom
Sem bil zelo pozitivno presenečen! Držanje rokov in sploh svetovanje. Zadevo smo opravili v enem tednu. Definitivno priporočam!
5.0 / 5
Dalibor. - pred 1 letom
Izvedba je bila, kot dogovorjeno: kakovost, natančnost, spoštovanje roka, cena je bila enaka tisti v predračuno. Zadovoljni in preporočamo...
5.0 / 5
Jožica L. - pred 2 letoma
Ponudnik se je držal dogovorjenega roka in dogovorjene cene. Bil je zelo sodelujoč in zaupanja vreden. Poleg profesionalnosti ga odlikuje tudi urejena osebnost.
5.0 / 5
Marjan M. - pred 2 letoma
izvedba je bila kot dogovorjeno: kakovost, natančnost, spoštovanje roka, cena je bila enaka tisti v predračunu.
5.0 / 5
Katja P. - pred 2 letoma
Zadovoljna s kakovostjo in ceno opravljene storitve, vse je potekalo v skladu z dogovorom, priporočam!
5.0 / 5
Tjaša D. - pred 3 leti
Najbolj pomembno - držal se je rokov! Bil je odziven, prijazen, povedal je svoje mnenje. Zelo zadovoljna in vse pohvale.
5.0 / 5
Sonja G. - pred 4 leti
Iskali smo izvajalca za polaganje gotovega parketa. Odličen izvajalec. Vse je bilo odlično - cena in kakovost polaganja.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!