Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Čistilni servisi, Čistilka - Celje
Celje
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Površina prostora (v m2): 120
Čiščenje skupnih prostorov: Vrunčeva ulica 7, Celje 55,0 m2 podstrešje (odvoz vseh predmetov na odpad in suho čiščenje) 15,3 m2 kletni hodnik (mokro čiščenje) 18,5 m2 stopnišče v pritličju (mokro čiščenje) 32,0 m2 stopnišče v I. in . (mokro čiščenje) ,8 m2 skupaj 2 stopniščni okni 1,5m x 1,5 m (suho čiščenje in umivanje stekel) - stara (dvojna okno). Hvala.
Čistilni servisi, Čiščenje oken - Ljubljana
Ljubljana
Pogostost storitve: 14-dnevno
Površina prostora (v m2): 75
Potrebovala bi čiščenje stanovanja. Potrebovala bi čiščenje: - sesanje - pomivanje tal (ni preprog) - kopalnica (na 14 dni), banja, wc, umivalnik - katalano keramika - po potrebi občasno tudi likanje - kuhinja (po potrebi) - samo občasno Prosim, da je iz ponudbe razviden cenik. Hvala. Dodatno: če kdo ponuja tudi varstvo (otrok) lahko zapišete še to.
Čistilni servisi, Čiščenje oken - Ljubljana
Ljubljana
Pogostost storitve: 14-dnevno
Površina prostora (v m2): 160
Pozdravljeni, prijatelju (angleško govorečemu) pomagam pri iskanju čistilke, ki bi na vsakih 14 dni prišla počistiti stanovanje. Gospod je pogosto službeno odsoten. Čistilo se bo luksuzno stanovanje: - prah - sesanje - čiščenje kuhinje - kopalnica - glede oblek sproti se dogovorimo. - pomembno je da oseba govori/razume angleško, da bo komunikacija lažja. Stanovanje se nahaja na Kongresnem trgu (nad SPAROM, v drugem nadstropju). Veliko čistil je že na voljo v samem stanovanju, po potrebi in dogovoru vi prinesete še svoje. Hvala.
Čistilni servisi, Čiščenje pisarn - Koper
Koper
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Tip poslovnih prostorov: Poslovni kompleks, Večstanovanjska stavba
Površina prostora (v m2): 1437
V stečajnem postopku nad GP d.o.o. – v stečaju potrebujemo izvedbo storitev čiščenja stanovanjskih enot na lokaciji Kolomban –Koper: 1. duplex A12, KOLOMBAN 44r ( objekt A1), v skupni izmeri ,9m2, 2. duplex A14, KOLOMBAN 44p ( objekt A1), v skupni izmeri ,1m2 3. duplex A22, KOLOMBAN 44o ( objekt A2), v skupni izmeri ,9m2, 4. Stanovanje B13 ( pritličje objekta B1), Kolomban 44m, v skupni izmeri 93,3m2, 5. duplex B14, KOLOMBAN 44m ( objekt B1), v skupni izmeri ,3m2, 6. duplex B22, KOLOMBAN 44L ( objekt B2), v skupni izmeri ,7m2, 7. Stanovanje B23 (pritličje objekta B2), Kolomban 44k, v skupni izmeri 93,3m2, 8. duplex B24, KOLOMBAN 44K ( objekt B2), v skupni izmeri ,3m2 9. Stanovanje C1 (pritličje objekta C), Kolomban 44J, v skupni izmeri ,9m2 10. duplex C2, KOLOMBAN 44J ( objekt C), v skupni izmeri ,5m2 ter stopnišča v objektih A1, A2, B1, B2 IN C Stanovanja so prazna. Očistiti bi bilo potrebno tla in okna.
Čistilni servisi, Čiščenje oken - Domžale
Domžale
Pogostost storitve: 14-dnevno
Površina prostora (v m2): 130
Pozdravljeni! Potrebujemo: - tla - prah - kopalnica in wc - parket - preproge (naš sesalec) - oblazinjeno pohištvo - kamen v kopalnici - občasno tudi kuhinja generalno - tudi okna generalno parkrat na leto Čistilo bi se v soboto, občasno tudi čez teden ali nedeljo - zaradi narave službe. Čistilo bi se vsaka dva ali tri tedne (vmes mi sami čistimo). Želela bi, da čisti vedno ista oseba (grajenje zaupanja), ki bi ji sporočila točen datum par dni prej kdaj. Hvala.
Čistilni servisi, Čiščenje oken
Marezige
Pogostost storitve: Tedensko
Površina prostora (v m2): 200
Čiščenje bo potekalo ob sobotah med 10. in 16. uro, oziroma po potrebi in dogovoru. Gre za dva objekta po m2. Čistilo bi se redno (po dogovoru). Hiši se dajata v najem turistom in bi se morali za posamezno čiščenje dogovoriti sproti. Po večini bo čiščenje potekalo ob sobotah med 10. in 16. uro, razen če bo kaj posebnega (to sporočimo). Čistilo bi se: - prah - po tleh - kopalnica - kuhinja - dnevni prostori - spalnice Prosim za ponudbo. Hvala.
Maribor
Pogostost storitve: Tedensko
Tip poslovnih prostorov: Pisarne
Površina prostora (v m2): 750
Gre za dve različni lokaciji. Na eni se čisti na 14 dni, na drugi pa vsak teden. Lokacija ki se čisti 2x tedensko ima mokro in suho čiščenje tal, čiščenje wceja (eden wc) in pa praznjenje košev (4kos). Lokacija ki se čisti 1x tedensko pa ima po tleh tepih, tako da gre za sesanje in pa praznjenje košev (cca 30 košev). Na obeh lokacijah bi še potrebovali čiščenje oken 1-2x letno in pa 1-2x letno globinsko čiščenje tepiha ki je po tleh. Na Gosposvetski cesti: m2 - ipison Na drugi lokaciji: m2 - ploščice in v eni pisarni laminat Hvala.
Čistilni servisi, Čistilka - Ljubljana
Ljubljana
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Površina prostora (v m2): 70
Želim čiščenje z ekološkimi čistili. Čiščenje skoraj celotne hiše, ki bi potekalo 3-4 dni vsakič po 3-4 ure (lahko da bo dela še za dlje). Prvi dan bi se očistilo popolnoma celotno kuhinjo, ki je srednje umazana. Drugi dan bi se posesalo stopnišče (pritličje, prvo nadstropje in drugo nadstropje) ter nato še umilo tla z mokro cunjo in obrisalo s suho cunjo (na tleh je parket). Če bo čas bi kompletno očistili še spodnje stranišče (veliko 2m2). Čez 1 teden bi imela dela še za 2 dni. Prvi dan bi pomili vsa okna v hiši. Drugi dan bi popolnoma očistili kopalnico. Prosim za predračun tega čiščenja. Zanimam se tudi za redno čiščenje z ekološkimi čistili, ki bi bilo 1-2x mesečno. Obsegalo bi: redno čiščenje kuhinje, čiščenje stranišča in kopalnice ter hodnika in stopnišča (vse skupaj okoli 70m2) in če je mogoče še likanje pri nas doma (okoli 3 ure mesečno). Prosim še za ta predračun.
Čistilni servisi, Čiščenje oken - Ljubljana
Ljubljana
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Površina prostora (v m2): 80
Pozdrvljeni! v stanovanju je 15m2 ogledala, in 8m2 steklenih vrat, in pribljizno 15m2 oken. celo stanovanje ima parket ki ni lakiran temvec voskan in omare imajo ravne povrsine z odpiranjem na "push" sistem. Prilagam slike posnete 3 leta nazaj, ob koncu obnove. od takrat stanovanje generalno se ni bilo scisceno.
Čistilni servisi, Čistilni servisi - Ljubljana
Ljubljana
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Površina prostora (v m2): 50
Pozdravlejni! Potrebujem generalno čiščenje: - Stanovanje v Ljubljani 50m2 je prazno - rabimo generalno čiščenje manjše kopalnice, tal, oken (8 panoramskih oken), zunanjih rolet in okvirjev oken - Atrij cca 30m2 ima plošče, ni trave ali zemlje in je prazen - rabimo čiščenje mahu na ploščah. Prosimo za ponudbo. Datum čiščenja v tednu 18.-21. julij. Hvala.


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!