149 ocen za podjetje SKUPINA HANUS, d.o.o.

4.3 / 5
Dejan F. - pred 3 meseci
Vse je bilo v redu!
Ponudbo so spremenili nekaj dni pred montazo, ker so pozabili dodati obesalni material. Previsoka cena za obesalni material 130eur.
5.0 / 5
Dušan L. - pred 4 meseci
Pomagal nam je z nasveti. Dobro delo. SKUPINA HANUS, d.o.o. imajo zelo strokovno ekipo za montažo. so zelo hitri in natančni ne glede na vreme.
5.0 / 5
Dragan U. - pred 4 meseci
Ko sem potrebovala garažna vrata, sem se obrnila na skupino HANUS, d.o.o. Zelo prijazni, z njihovim delom sem zelo zadovoljna!
Super ste!
5.0 / 5
Božena R. - pred 8 meseci
Ponudnik SKUPINA HANUS, d.o.o. se je držal ponujene cene ter rokov.
Niso bili najbolj ažurni pri posreovanju dokumentov, je pa bil tudi čas dopustov.
5.0 / 5
Štefko L. - pred 8 meseci
Pri skupini HANUS smo dobili najboljšo ponudbo za sekcijska garažna vrata za nas. Tudi pri izvedbi nas niso razočarali.
5.0 / 5
Robert J. - pred 8 meseci
Ponudnik SKUPINA HANUS, d.o.o. se je držal dogovorjene cene in roka izvedbe. Vse je bilo, kot smo se dogovorili.
5.0 / 5
Igor L. - pred 8 meseci
Smo se lepo zmenili, ni bilo nobenega zapleta z SKUPINO HANUS, d.o.o., ki so nam izdelali garažna vrata. Vse kot mora biti.
5.0 / 5
Boštjan S. - pred 9 meseci
Odličen odziv, ki smo ga bili deležni pri podjetju SKUPINA HANUS, d.o.o. Držali so se rokov in delo opravili dobro. Če iščete garažna vrata, vam priporočam.
5.0 / 5
Dominik H. - pred 9 meseci
Pri nakupu garažnih vrat sem izbral Skupino Hanus d.o.o. Korekten odnos, držali so se dogovorjenega roka, vedno dosegljivi, dobra montaža pa super ekipa.
5.0 / 5
Marjeta K. - pred 9 meseci
Vse je bilo kot smo bili dogovorjeni. Cena, svetovanje in izvedba v celoti, vse v roku in po dogovoru.

Primeri povpraševanj

Garažna vrata, Rolo garažna vrata
Kakšen tip vrat želite?: Enodelna dvižna vrata
Želite električni pogon?: Ne
x x 30 Dodatno: V Izoli v garažni hiši pod Šparom bi rad s cenejšimi garažnimi vrati zaprl dve lastniški parkirni mesti. Ker ni elektrike, ne potrebujem električnega odpiranja, ampak ročno. Vrata naj bodo lahka, lahko iz plastike ali pločevinasta, odpiranje navzgor. Na levi in na desni bi bilo treba postavit nosilec garažnih vrat (podboj). Nosilca naj bi bila močna, a čim ožja, da se ne izgubi širine vhoda, ker je že tako vse skupaj zelo ozko. Zgoraj ni treba podboja, ker je betonska preklada, širine 70 cm. Maximalna širina zaprtja obeh parkirnih mest skupaj z levim in desnim podbojem je cm. Višina od tal do preklade je cm, od tal do stropa pa cm. Zanima me opis vrat (morda slika), širina pokončnih podbojev (čim manj) ter cena vsega skupaj z montažo. Plačam 30% avansa, 70 % + kafe pa v gotovini takoj ob montaži. Rok izvedbe je zaželen čim prej, maksimalno pa 1 mesec. Barva, bela, kot so že sosednja vrata, oz je nepomembno, če bi bila cena manjša Hvala za odgovor in LP, Činej tel 05 33 00
Garažna vrata, Dvižna garažna vrata
Kakšen tip vrat želite?: Sekcijska stranska vrata
Želite električni pogon?: Da
3,5x2,5m Dodatno: Gre za popravilo krmilnega in pogonskega sistema obstoječih železnih, drsnih vrat. ojasnilo o našem problemu, ga dopolnjujem z nekaj fotografijami, da boste dobili sliko konstrukcije in stanja naše garaže. Povdarim naj, da so drsna vrata (viseča na drsnem drogu in gnana z zobnikom pogona na zobato letev), senzorji na straneh vrat, antena, daljinčki, zobata letev...v delujočem stanju. Odpovedal nam je krmilni(?) sistem in reduktorsko gonilni sistem. Kot boste ugotovili s fotografije, ohišja v katerem je montiran gonilni sistem in krmilna elektronika, ni, ker ga je odmontiral potencialni izvajalec, da je "ugotovil okvaro". Dimenzije drsnega dela vrat so: 3,5 m (š)x 2,5m (v). Teža cca kg. Prosim, če me obvestite ali ste se pripravljeni spoprijeti s problemom in za kakšno ceno. Hvala za odgovor. Pozdrav, Trbovlje
Garažna vrata, Dvižna garažna vrata
Kakšen tip vrat želite?: Enodelna dvižna vrata
Želite električni pogon?: Ne
širina višina svetla mera od zida do zida Dodatno: Za vikend želimo garažna vrat, če so drugi tipi cenejši od enodelnih dvižnih prosim še za tisto ponudbo-temno rjave barve. Vrata potrebujemo nekje do konca septembra, želel bi ponudbo z in brez montaže(montaža bo v Umagu). Hvala in lp
Garažna vrata, Dvižna garažna vrata
Kakšen tip vrat želite?: Enodelna dvižna vrata
Želite električni pogon?: Da
gradbena odprtina x x 0 (obstoječa vrata so do stropa) - želel bi ponudbo sekcijska in enodelna dvižna vrata Dodatno: - bela barva - delno zastekljena - kolikšna je svetla odprtina - kje bo elektro pogon oziroma elektro priključek - vključeni naj bodo 4 daljinski ključi - lamele naj bodo brez izrazite teksture - tehnična skica naj bo priložena zaradi kontrole
Garažna vrata, Garažna vrata
Kakšen tip vrat želite?: Sekcijska dvižna vrata
Želite električni pogon?: Da
Prosim za informacijo o ceni sekcijskih garažnih vrat širine 4,7 m, višina od tal do preklade je 2,24 m, višina preklade je 18 cm. Dodatno: V ponudbi naj bosta zajeta 2 daljinca ter osebni prehod (vrata v vratih). Barva naj bo bela (prosim tudi za informacijo o doplačilu za antracitno barvo na zunanji strani).
Garažna vrata, Rolo garažna vrata
Kakšen tip vrat želite?: Rolo dvižna vrata
Želite električni pogon?: Da
x in x , Dodatno: Prosim za ponudbi obeh dimenzij el. lamelnih rolo vrat zaprti sistem, daljinsko vodenje,v višini cm in cm naj bi bile dve prozorni lameli, montirano na zunanjo steno ,ročno odpiranje v sili. Oznaka v katalogu Roltek : B2/77. Lep pozdrav. p.s. Odprtino za vrata lahko prilagodim (odvisno od ponudbe; bolj se nagim k x).
Kakšen tip vrat želite?: Rolo dvižna vrata
Želite električni pogon?: Da
2x vrat 5,24 x 3,70 Dodatno: Dobava in montaža rolo garažnih vrat tip ROLTEC PROTEGO mrežna varnostna rolo vrata ali ustrezna. Vse komplet z ustreznim pogonom ( dvo ali eno delna vrata po navodilih dobavitelja ) ter ročnim in daljinskim upravljanjem in tipiziranim varovanjem. Vrata maksimalne dimenzije 10,20/3,70m kpl 1,00
Kakšen tip vrat želite?: Dvokrilna vrata
Želite električni pogon?: Ne
Širina vrat 1,96 x 1,93 (višina preklade). Dodatno: Okvir bi lahko bil tudi iz kovinskih L-profilov. Vrata se morajo odpirati navznoter. Okvir bi moral biti širine vsaj 7 cm, ker tla navznoter niso enakvišine, saj je to dokaj stara garaža in tla niso ravna. Vrata bi naj bila dvokrilna s svetlobnimi okni, širine vsaj 20 cm. Desna vrata bi uporabljala za vhodna vrata skoraj vsaki dan, saj mi služi garaža kot klet in imam v njej kolo (avta nimam). Lahko so narejena iz drugih materialov ali pa lesen. Odvisno od cene. Prosim za rok izdelave in seveda cene. V kolikor imate kakšne drugačen predlog za izdelavo, ga bom z veseljem sprejela. Se zahvaljujem in vas lepo pozdravljam!
Kakšen tip vrat želite?: Dvokrilna vrata
Želite električni pogon?: Ne
* odpiranje ven desno * odpiranje ven desno * odpiranje ven levo * odpiranje ven desno Dodatno: Barva temno rjava (hrast) zunaj, lahko bela znotraj, vgrajeno steklo, izgled pribljižek sliki v prilogi. Montaža v ponudbi kot ločena pozicija. Vrata potrebujemo v roku pol leta.
Kakšen tip vrat želite?: Sekcijska dvižna vrata
Želite električni pogon?: Da
Okvirni rok začetka projekta: Takoj
x Sedanja so sicer višja, za nova bi želeli, da so nižja. Poleg tega želimo vrata v vratih...barva vrat macesen oziroma podobna barva po Rail barvni lestvici. Material: aluminij (izolacija naj bo zraven), morda je možno kakšno zračenje? V primeru, da ni elektrike, rabimo tudi ročno odpiranje. Vrata bi potrebovali čim prej, ker bomo delali fasado.