Zanima me rižota z morskimi sadeži (po možnosti svežimi), kot jo pripravijo boljše restavracije (lignji, školjke, repki, kozice po en škamp na vrhu vsake porcije). Rižota naj bi bila bolj vlažna, ne suha. Opciji sta, da hrano le dostavite ali pa, da imamo showcooking na mestu. Hrana bi se začela streči ob cca 20.00 uri. Hvala.
Spoštovani, z glasbeno šolo imamo 15. decembra ob 19.00 koncert v Filharmoniji Ljubljana. Po koncertu bi imeli, v zgornji, mali dvorani pogostitev - večerjo/catering za naše zaposlene (55 oseb). Ste morda v petek, 15. decembra kaj prosti za pripravo naše večerje? V priponki vam pošiljam meni, kateri bi na primer prišel v poštev. Bi mi lahko morda poslali tudi en izračun, koliko bi to pri vas stalo? Hvala za razumevanje in hvala za odgovor že vnaprej. Z lepimi pozdravi, Špela Janša (pomočnica ravnatelja - šola )
Rabimo kozarce za vino, kozarce za vodo in vrče za pitno vodo. Ponudba naj vsebuje tudi rezanje kuhanega pršuta ali v testu pečenega pršuta. To je letno druženje članov Društva oljkarjev in Goriškega oljkarskega društva. Zato naj bi ponudba vsebovala tudi jedi iz oljk (namazi, oljke na različne načine). Ponudba naj ne preseže 10 EUR / osebo. oz 1. EUR.
Spoštovani, lepo pozdravljeni. Smo VDC in se za 21. december ob 14:00 zanimamo za možnost pogostitve - Catering tople jedi –v enotah VDC na lokaciji ( cca 25-28 zaposlenih) in Škofja Loka ( cca 14-18 zaposlenih). V kolikor ste zainteresirani za sodelovanje vas prosimo za ponudbo. Vse dobro,
Naš ponovoletni dogodek bi se pričel okrog 18:00, hrana je potrebna le do polnoči. Potrebovali bi catering za cca. ljudi (topli bife, brez juhe, z veganskimi opcijami). Zanima nas ali so lahko na voljo tudi prti, krožniki s priborom in kozarci (potrebnih je približno pecljatih, navadnih, kozarcev za žganje/sok + špricar kozarci).
Pozdravljeni! Za privatni dogodek iščem ponudbo, in sicer: - Hladna predjed - kuhan-pečen ali suh pršut na kabaletu, aperitiv (žgane pijače, morda šampanjec,nekaj tudi brezalkoholnih...) , in sicer s pričetkom ob 18h - Topla večerja (self service!), morda klasične vrste mesa, krompir, riž, prikuhe, solate, zelenjava...Večerja bi se začela ob 20-30 do 21.00. - Nekaj gostov pride šele ob 22h, tako da bi moralo nekaj hrane ostati tople tudi zanje. - 2 sta brezglutenska , dva vegi menija. Hvala, LP,
Med pijačo naj bo sok, vino, šampanjec. Pogostitev bo po civilnem obredu in po cerkvenem obredu. Zanima me, kaj obsegajo kanapeji in prigrizki? Zanima me še razlika v ceni če je pogostitev samo po civilnem obredu in če je po obeh obredih. Če je seveda to sploh možno. Ali nudite tudi mize, prte, pribor, kozarce?
Vesel bi bil katerihkoli ponudb; če so predjedi, bi bilo morda bolje, da so postrežene, da ni gneče. sicer se predjedi lahko elegantno rešijo s canapejo/prigrizki. Dvorana je velika, ima urejen dostop za invalide (možnost tudi prenašati težje tovore). Zabava bo potekala zvečer in ponoči (od 18. ali 19. ure do jutra, čeravno je seveda popolnoma razumljivo, če catering odide prej, če se da pa do 2h zjutraj; vse po dogovoru). Dodal bi, da prostor nima možnosti hlajenja, zato bi potreboval še hladilnike (ali hladilni kombi) za pijačo (za katero ne rabite poskrbeti) in praznovalno torto. Hvala za kakršnekoli ponudbe!
Dolžina dogodka: cca 9.00-15.00 Število pogostitev = 4: uvodna kava, dva odmora za kavo/čaj/prigrizek, en odmor za kosilo Udeleženci: javni tip dogodka Tip dogodka: Predstavitev EU programa za financiranje raziskovalcev Strošek: s sredstvi smo omejeni, zato prosim za npr. dve varianti, stroškovno različni. Hvala in lep pozdrav,
Pozdravljeni, gre za manjše in hitro druženje, ki bo trajalo približno 30-60min. Polovico pripravljenega bi želela imeti vegetarijanskega, ostalo je lahko z mesom. Zamislila sem si nekaj v smislu "finger food" in kanapejev, sem pa odprta za predloge in priporočila v zvezi s tem. Prosim za ponudbo (kaj se lahko pripravi in cena za približno 35 ljudi). Hvala!