Zahtevaj brezplačne ponudbe strokovnjakov za varstvo pri delu v Velenju


Že 4.914 uporabnikov iz Velenja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

3 najboljših strokovnjakov za varstvo pri delu Velenje, 2022

3 zaključeni projekti s povprečno oceno 5,0

5,0
Sandra B. F. , pred 10 meseci

Zelo smo bili zadovoljni z delom G. Planovška, vse smo se uspešno dogovorili glede varstva pri delu.

10+
Let na tržišču

Storitve: koordinacija gradbišč, varstvo pri delu, izpit za viličarja, haccp, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), požarni red, požarna varnost, ekologija in varstvo okolja.

Zahtevaj ponudbo

KOVA, d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Peter Koštomaj s.p. , pred 3 leti

Zelo ažurni.

20+
Let na tržišču
20+
Število zaposlenih

Storitve: požarna varnost, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), gradbeni nadzor, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), požarni red, haccp, ekologija in varstvo okolja, koordinacija gradbišč, varstvo pri delu, izpit za viličarja, gradbeni nadzorniki.

Zahtevaj ponudbo

SINT d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
limad-bmh d.o.o. , pred 4 leti

Zelo prijazni, pomagajo in svetujejo.

20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: ekologija in varstvo okolja, varstvo pri delu, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), haccp, izpit za viličarja, koordinacija gradbišč, požarni red, požarna varnost.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kdo mora opraviti izpit iz varstva pri delu?

    Izpit iz varstva pri delu mora opraviti vsak, ki je zaposlen v Republiki Sloveniji. Usposabljanje in izpit mu mora zagotoviti delodajalec, vsebina usposabljanja pa je odvisna od delovnega mesta, na katerem je zaposlen.

  • Kdaj mora delavec opraviti varstvo pri delu?

    Po Zakonu o varnosti in zdravju pri delu, mora delodajalec delavca usposobiti za varno delo ob sklenitvi delovnega razmerja, pred razporeditvijo na drugo delo, pred uvajanjem nove tehnologije in novih sredstev za delo ter ob spremembi v delovnem procesu, ki lahko povzroči spremembo varnosti pri delu.

Nedavna povpraševanja za strokovnjake za varstvo pri delu, Velenje

Varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.)

  • Število zaposlenih: 3
  • Katere storitve potrebujete?: Izjava o varnosti z oceno tveganja, Usposabljanje in izpit iz varstva pri delu za zaposlene, Zdravstveni pregled za zaposlene

Pozdravljeni. V podjetju d.o.o. (ukvarjamo se z računalniškim programiranjem) in želimo organizirati usposabljanje za zdravje in varstvo pri delu in usposabljanje za varstvo pred požarom. Usposabljanje pa bi izvedli v naših poslovnih prostorih v Velenju za tri zaposlene osebe. Prijeten pozdrav.