Mnenja strank

4.0 / 5
Janez S. - pred 2 letoma
Izredna odzivnost, strokovno svetovanje, upoštevanje naših želja, spoštovanje dogovorjenih rokov za montažo kljub slabim vremenskim razmeram in na splošno spoštovanje vseh dogovorov.
Ni bilo vzrokov za nesporazum.
5.0 / 5
Lara J. - pred 2 letoma
Ponudnik je uredil vse še pred rokom ker se mi je malo mudilo in so mi dejansko že na merjenju montirali okno, super so vse se da zmenit.
4.7 / 5
Klementina K. - pred 3 leti
Izvajalec je zelo korektno opravil delo, delo je bilo opravljeno hitro in kakovostno. Ponudnika bi zagotovo priporočila naprej!
5.0 / 5
Barbara Č. - pred 4 leti
Ponudnik se je držal roka in kvalitetno opravil delo.
Na žalost še nismo dobili potrdila za večletno garancijo, za katero smo jim poslali z njihove strani posredovan obrazec.
Odgovor ponudnika
Pozdravljeni ga.Barbara Potrdila za podaljšanje garancije ne pošiljamo. Vaš obrazec za podaljšanje garancije je shranjen pri nas. Račun je dokument s katerim to garancijo uveljavljate. Lep pozdrav FAKRO Luka Venišnik
5.0 / 5
Andrej P. - pred 6 leti
Delo je bilo opravljeno strokovno, v dogovorjenem roku. Navdušen nad materialom, okna so odlična. Več kot zadovoljen, predvsem s ceno.
3.3 / 5
Tina T. - pred 5 leti
Da pri montaži oken, senčila še sploh niso bila v izdelavi, čeprav je bilo naročilo oddano za vse hkrati. Preganjali so me s plačilom, še preden so sploh vse dobavili.
5.0 / 5
Maša S. - pred 9 meseci
Odzivnost, prijaznost.
5.0 / 5
Tjaša R. - pred 1 letom
Vse je potekalo brez zapletov.
4.7 / 5
Tanja D. - pred 3 leti
Takojšen odziv, dobro svetovanje in odlična monterja, ki sta vse lepo in strokovno uredila.
4.0 / 5
Matjaž M. - pred 4 leti
Pohvalil bi komunikacijo s stranko in poštenost.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!