19 ocen za podjetje TIM MACLER, d.o.o.

4.0 / 5
Janez S. - pred 2 letoma
Izredna odzivnost, strokovno svetovanje, upoštevanje naših želja, spoštovanje dogovorjenih rokov za montažo kljub slabim vremenskim razmeram in na splošno spoštovanje vseh dogovorov.
Ni bilo vzrokov za nesporazum.
5.0 / 5
Lara J. - pred 3 leti
Ponudnik je uredil vse še pred rokom ker se mi je malo mudilo in so mi dejansko že na merjenju montirali okno, super so vse se da zmenit.
4.7 / 5
Klementina K. - pred 4 leti
Izvajalec je zelo korektno opravil delo, delo je bilo opravljeno hitro in kakovostno. Ponudnika bi zagotovo priporočila naprej!
5.0 / 5
Barbara Č. - pred 5 leti
Ponudnik se je držal roka in kvalitetno opravil delo.
Na žalost še nismo dobili potrdila za večletno garancijo, za katero smo jim poslali z njihove strani posredovan obrazec.
Odgovor ponudnika
Pozdravljeni ga.Barbara Potrdila za podaljšanje garancije ne pošiljamo. Vaš obrazec za podaljšanje garancije je shranjen pri nas. Račun je dokument s katerim to garancijo uveljavljate. Lep pozdrav FAKRO Luka Venišnik
5.0 / 5
Andrej P. - pred 7 leti
Delo je bilo opravljeno strokovno, v dogovorjenem roku. Navdušen nad materialom, okna so odlična. Več kot zadovoljen, predvsem s ceno.
3.3 / 5
Tina T. - pred 5 leti
Da pri montaži oken, senčila še sploh niso bila v izdelavi, čeprav je bilo naročilo oddano za vse hkrati. Preganjali so me s plačilom, še preden so sploh vse dobavili.
5.0 / 5
Maša S. - None
Odzivnost, prijaznost.
5.0 / 5
Tjaša R. - pred 1 letom
Vse je potekalo brez zapletov.
4.7 / 5
Tanja D. - pred 3 leti
Takojšen odziv, dobro svetovanje in odlična monterja, ki sta vse lepo in strokovno uredila.
4.0 / 5
Matjaž M. - pred 4 leti
Pohvalil bi komunikacijo s stranko in poštenost.

Primeri povpraševanj

Arhitekti, Projektant
Vrsta objekta: Hiša
Ali imate zazidljivo parcelo?: Da
Površina objekta ali prostora: 300 m2
Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece
Zdravo, smo tričlanska družina z manjšim psom in ne potrebujemo veliko sob. Želimo pa si dovolj prostora v sobah. Velik poudarek dajemo pripravi hrane v kuhinji in zato se večina našega skupnega dneva odvija tam. Želimo kuhinjo s shrambo v povezani celoti. Želimo si odprto povezavo z dnevno sobo in manjšo pisarno. V družinskem prostoru kamin. Prostor za shranjevanje koles, kosilnice ipd.. V drugem delu hiše (etaža?) pa potrebujemo glavno spalnico z vhodno omaro, primerno veliko najstniško sobo s posteljo in mizo, vhodno omaro. Kopalnica s prostornim tušem in prostostoječo banjo. Dovolj prostoren utility oz. "pralnica" (likalnica) v etaži s spalnicama z izhodom na manjši balkon/teraso. V tretjem sklopu (etaža?) pa bi želeli prostor s savno, telovadnico in manjšo pisarno/delavnico za hobi. Iščemo tudi projekt za zunanjo ureditev (bazen, letna kuhinja, "fire pit") in podrobnejšo ureditev notranjosti. Pri načinu konstrukcije in ostalih pomembnih parametrih bi si pustili svetovat, saj imajo vse stvari v življenju prednosti in slabosti. Hvala, lp.
Klimatske naprave, Montaža klime
Ljubljana - Črnuče
Zdravo, zaradi izdelave fasade smo odstranili dve klima napravi Bosch, pravilno, s shranjevanjem plina v zunanji enoti. Klimi sta lahko dostopni z asfaltiranega dvorišča, višina cca 2,5 metra. Cevi so bile podaljšane ( trdi lot) s strani strokovne osebe, kabli so priravljeni za priklop, pripravljeni so novi nosilci, pritrjeni na zid pod fasado. Klimo je potrebno le priklopiti na cevi in kable, preveriti količino plina in delovanje. Prilagam sliki tablice klime in hiše z pozicijo obeh klim. Klime so sicer starejše, vendar le občasno rabljeni, do demontaže sta delovali normalno. Hvala, lp.
Celje
Želena senčila: Zunanje žaluzije
Zasteklitev: Dvoslojna ali troslojna - želim obe ponudbi
Število oken: 4
Potrebujete montažo?: Da
Dodatne storitve: Demontaža obstoječih oken, Odvoz starih oken
Predviden rok za montažo: 1 - 3 mesece
Pozdrav prosim za ponudbo in nasvet. Gre za stanovanjski blok iz 73 leta. Procent razlike v ceni med 2 in 3 stekli? Potrebujem : 1. š x v dvokrilno standardno odpiranje, 2. š x v dvokrilno standardno odpiranje, 3. š x v dvokrilno standardno odpiranje, 4. š x v okno z drsnim odpiranjem
Klimatske naprave, Vgradnja klime
Kojsko
Zanimamo se za nakup in montažo (ali samo montažo) klimatske naprave. Spodaj so priložene slike kje bi bila naprava montirana. Koliko bi bila cena samo montaže oziroma nakup klime in montaže. Primer ogledane klime https://www.mimovrste.com/klimatske-naprave-z-montazo/vox-electronics-iva1-09ir-klimatska-naprava-z-montazo Prosimo če lahko ponudbe pošljete na email.
Izdelava spletnih strani, Izdelava internetne strani
Kaj potrebujete?: Prenova obstoječe strani
Kakšno spletno stran potrebujete?: Spletno stran podjetja ali organizacije
Spoštovani, moje ime je Lara in sem del ekipe podjetja d.o.o., kjer se ukvarjamo z osebno varovalno opremo. Našo spletno stran (https://www.grip-trg.si) želimo prenoviti v moderno, atraktivno in funkcionalno stran, ki bo uporabnikom omogočila enostaven dostop in pregled številnih izdelkov (skupaj -). Trenutno ne ponujamo spletne prodaje (morda se bomo za to odločili v prihodnjosti). Zelo nam je všeč izgled spletne strani, ki jo boste našli na https://www.trgos.si. Naj vam ta stran služi zgolj kot le orientacija. Naša spletna stran mora biti seveda drugače zasnovana, da ne bo izpadla kot kopija. Vse tekste vam bomo pripravili mi in če nas naučite, lahko izdelke (teh je vsaj - in se sproti spreminjajo) tudi mi osebno vnesemo na spletno stran. Hvala, lp. Na novi strani bi radi med drugim imeli tudi ‘search products’ opcijo (v priponki). Pomembno nam je tudi, da se pod ‘izdelki’ prikaže drop meni z ikoncami (v priponki). Pod ikoncami pa naj se prikaže še dodaten podmeni, ki bolj jasno opredeli izdelke znotraj ene kategorije (prav tako v priponki). V glavnem meniju bi radi imeli naslednje podstrani: IZDELKI, PODJETJE, STANDARDI, KONTAKT in search products. Prosim za ponudbo in info, koliko časa traja takšna prenova strani. Hvala in lep pozdrav, Lara Garvas
Montaža ogrevalnega sistema, Električno ogrevanje - Črnomelj
Črnomelj
Vrsta del: Zamenjava obstoječega sistema
Površina prostorov: 100 m2
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Imam peč na drva ki bi jo posodobil z seltronovo regulacijo povratnega voda acc20 (črpalko že imam), dodal bi še eno majhno črpalko za ogrevanje sanitarne vode (moja regulacija). Potrebno bi bilo zamenjati vse ročne ventile okli peči (puščajo). Na radijatorje bi dal termostatske ventile 7 kosov + montaža kopalniškega radijatorja.
Vodovodne inštalacije, Vodoinštalater
Zgornja Kungota
Predviden rok za izvedbo: Takoj
Pozdravljeni, želim zamenjati pipe v kuhinji in kopalnici. V kopalnici zamenjava vse sanitarne opreme, verjetno tudi nekaj cevi. Zamenjava boljerja. V zgornjem nadstropju izdelava celotne kopalnice - instalacije so napeljane, vendar stare, nikoli uporabljane. Napeljava za bojler iz spodnjega nadstropja. Zraven še priprava instalacij za kuhinjo, zraven kopalnice zgoraj. Čimprej.
Domžale
Število komarnikov: 10
Potrebujete montažo?: Da
Predviden rok za montažo: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni, Prosim za ponudbo zunanjih (Krpan) žaluzij dimenzij (dolžina x višina): 1. x 90 cm (2x); 2. x cm (2x); 3. x 80 cm; 4. 80 x 80 cm; 5. x cm; 6. 90 x cm; 7. x 90 cm (2x); 8. x 90 cm; 9. x 50 cm. Skupaj 12 žaluzij. Ponudba naj bo za: • Žaluzije modela kot sta npr. S90 in C80; • Lamele: antracit barve; • Maske, vodila in zaključne letve: antracit barve; • Notranjost: bele palice. Prosim še za informacijo o višinah škatel zunanjih žaluzij. V kolikor ponudnik lahko ponudi tudi (rolo, klasik) komarnike, prosim za ponudbo le-teh. Dimenzije: 1. x 90 cm (2x); 2. 90 x 90 cm (4x); 3. x cm; 4. 90 x cm (2x); 5. x 90 cm; Skupaj 10 komarnikov. Okna so izdelana iz PVC profilov, okovjem GU ter s trojno zasteklitvijo. Vnaprej hvala.
Ljubljana
Postavitev: Na strehi objekta
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni, zanimam se za postavitev sončne elektrarne na novogradnji na strehi enokapnici (sika streha, naklon 30 stopinj, obrnjena proti V). Moč je 3 x 20 A, poraba pa še ni znana, ker smo se pred kratkim vselili. Soseda s podobno streho se je že pozanimala glede izvedbe sončne elektrarne, pa so jo zavrnili, češ da se v sika streho ne sme vrtati, naklon je pa prevelik, da bi lahko paneli sami stali, bi zaradi naklona namreč lezli dol. Ali obstaja tu kakšna druga rešitev, mogoče uporaba snegobranov? V hiši imamo ogrevanje prek talnega gretja na toplotno črpalko. Prilagam tudi Izkaz energijskih lastnosti stave. Lp,
Brežice
Površina strehe: 260 m2
Vrsta kritine: Betonski strešniki
Dodatne storitve: Kleparske storitve (montaža žlebov, snegobranov ipd.), Razkrivanje strehe, Odvoz stare kritine
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Objekkt je pokrit z betonskim strešnikom cementne barve iz Dobruške vasi.. Prekrivanje strehe z streke s strešnikom istega tipa BRAMAC Klasik Glazuron briljantno črna s krajniki. Obstoječa streha je podeskana s sekundarno kritino(bitumenska lepenka). Na strehi so dve večji fičari. Dodatno je potrebno vgraditi mrežičo proti ptičem. Kritino in snegobrane že imam na dvorišču.