Zahtevaj brezplačne ponudbe za senčila v Kočevju


Že 1.438 uporabnikov iz Kočevja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

3 najboljših ponudnikov senčil Kočevje, 2021

2 zaključena projekta s povprečno oceno 4,3

DORO ROK ĆURIĆ S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Robert Š. , pred 2 mesecema

Vhodna vrata nam je uredil Doro. Priporočam, smo bili zadovoljni.

Kaj delamo: balkonska vrata, vhodna stanovanjska vrata, plise zavese, okna in vrata, notranje žaluzije, dvižna garažna vrata, vhodna vrata, garažna vrata, senčila, drsna vrata, rolo senčila, zamenjava notranjih vrat, pvc okna, vrata, lesena vhodna vrata, tende.

Zahtevaj ponudbo
3,7
Elizabeta J. , pred 2 letoma

Ko je le prišel, je bilo v redu - delo je naredil do konca.

100+
Poslanih ponudb

Kaj delamo: rolo senčila, polkna, senčila, tende, rolete, plise zavese, zunanje žaluzije, roloji, notranje žaluzije, komarniki, žaluzije.

Zahtevaj ponudbo
100+
Poslanih ponudb

Kaj delamo: notranje žaluzije, plise zavese, polkna, zunanje žaluzije, komarniki, roloji, žaluzije, rolete, rolo senčila, senčila, tende.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Katero okensko senčilo mi omogoča najboljšo toplotno izoliranost?

  Najboljšo toplotno izolacijo nudijo zunanja senčila, to so rolete in žaluzije. Med nijmi so predvsem rolete zelo vsestranske, saj poleti zelo učinkovito preprečujejo vdor sončnih žarkov v prostor, pozimi pa oknu zagotavljajo visoko toplotno izolacijo. K toplotni izolaciji lahko sicer pripomorejo tudi notranja senčila, kot so roloji in plise zavese.

 • Kakšna je v praksi razlika med podometnimi in nadometnimi senčili?

  Kot že ime pove, so podometna senčila montirana pod ometom, nadometna pa nad. Nadometna se montirajo večinoma, kadar podometna montaža ni več mogočoa. Podometna montaža namreč, poleg tega da je bolj estetska na pogled, poveča toplotno izolativnost okna.

 • Ali se bolj splača popravilo ali nakup novih senčil?

  To je odvisno od tega, kako kvalitetno zaščito nudijo naša stara senčila. Novejša senčila so namreč veliko kvalitetnejša. Načeloma imamo možnost, da pri podometnih senčilih zgolj zamenjamo zunanje žaluzije ali rolete, pri nadometnih pa izbiramo med menjavo rolete v obstoječi omarici (zamenjamo samo mehanizem, ne pa tudi omarice) in zamenjavo celotnega roletnega sistema skupaj z oknom.

 • Na kaj moram biti pozoren pri nakupu notranjih senčil?

  Pri nakupu notranjih senčil imejte v mislih predvsem namembnost senčil: glede na to, kako zatemnjeno in toplotno izolirano sobo želite, izberite med prosojnimi, polprosojnimi in zatemnjenimi tkaninami. Debelina tkanine bo vplivala tudi na ambient v sobi. Nenazadnje pa upoštevajte tudi dekorativni element sečnil in izberite takšne, ki se dobro podaju vašemu prostoru.

Nedavna povpraševanja za senčila, Kočevje

Komarniki

 • Število komarnikov: 2
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Predviden rok za montažo: 1 - 3 mesece

Potrebujem fiksni komarnik, dimenzije: (š x v) v cm, x 1 kos in pa 64 x 1 kos. Profili so v temno rjavi barvi. Prva pozicija je verjetn problem velikost. Rešitev je verjetno v vertikalni ojačitvi!! Druga pozicija je problem širina na eni strani vertikale, ker je prostora 15 mm, zato bi moral opraviti tudi pritrditev skozi profil v okenski okvir. Najboljša rešizev bi bila z magnetno pritrditvijo, seveda, kdor jo lahko ponudi. Hvala za odgovor, oziroma z optimalno rešitvijo. Samo dodal bi, da ni možno vgraditi ROLO komarnik, ker so montirane zunanje žaluzije. Lp, Lojze

Polkna

 • Število polken: 3
 • Potrebujete montažo?: Ne
 • Predviden rok za montažo: Takoj

Prosim za ponudbo: * 2 kom. PVC polkna, dvokrilna, dim. (Š) x (V) cm, rjava barva (hrast, zlato rjava, ipd.) + pripadajoči komarniki. * 1 kom. PVC polkno, enokrilno, dim. 60 x 60 cm, enaka rjava barva kot prejšnji dve polkni + pripadajoči komarnik. Prosim za opcijsko ponudbo tako za fiksne kot tudi za premične lamele na polknih. Pomemben je rok dobave - čim prej. Hvala!