10 najboljših ponudnikov za gradnjo hiše na ključ Ljubljana, 2021

4.5 | 42 ocen
Ivica Mishevski s.p., Ljubljana
Že prvi kontakt je bil dober, zanimal se je za delo, opazoval in videl, vse se da z njim dogovoriti. Delo je sicer izvedel samo 1x (imamo 1x mesečno čiščenje stopnišča), ampak je neprimerno bolje kot s prejšnjim izvajalcem. Zato smo prepričani, da je resen, korekten in dosleden pri delu.
Tatjana J.
Uredil vse kar smo potrebovali.
Slavko M.
4.6 | 13 ocen
Uroš Ivančič s.p., Ljubljana
Hitra odzivnost izvajalca, držanje dogovorjenih rokov in predlogov. Delavci so bili prijazni, za seboj so vse lepo počistili. Delo je potekalo, kot je bilo dogovorjeno. Lp
Branka M.
4.3 | 6 ocen
TADEJ LOMOVEC S.P., Ljubljana
Simpatičen mojster. Delo je opravil v dogovorjenem roku, strokovno in zelo ok. Priporočamo!
Vesna Ž.
5.0 | 6 ocen
ANDREJ ZORC S.P., Ljubljana
Ponudnik mi je pomagal z konkretnim nasvetom.
Irena K.
4.7 | 5 ocen
DESEO d.o.o., Ljubljana
Najlepše se zahvaljujemo firmi Deseo za odlično opravljeno storitev obnove kopalnice. Zahvala in pohvala tudi njihovemu podizvajalcu za odlično in strokovno opravljeno storitev ter prijaznost. Delo so opravili kakovostno in v predvidenih rokih. Ob tem so imeli neverjetno prijazen, skrben in spoštljiv odnos do naročnikov. Dela so predlagali in opravili v dodatnem obsegu na lastno pobudo, da bi nam čim lepše uredili kopalnico. Firmo Deseo z veseljem priporočava tudi drugim za različna dela obnove doma, saj nudijo raznovrstne storitve, Iris in Aleš
Iris J.
5.0 | 4 ocene
HARCO d.o.o., Ljubljana
Za izdelavo energetske izkaznice sem izbrala družbo Harco, d. o. o., ki jo zastopa Zoran Kuhar. Izkaznico sem dobila v dogovorjenem roku in sem zelo zadovoljna s storitvijo, ceno in spošovanjem roka. Skratka, pri izbranem ponudniku me ni motilo nič in sem bila z njim zelo zadovoljna. Energetsko izkaznico sem že prejela.
Nada R.
4.7 | 3 ocene
GITRI d.o.o., Ljubljana
Priporočil bi podjetje Gitri, sem bil res super zadovoljen z izvedbo, odzivnostjo, hitrostjo, nimam kaj reči. Fasada je točno taka, kot smo se dogovorili.
Bojan M.
Odzivni in hitri. Super so naredili.
Vinko B.
Ponudnik je imel zelo korekten odnos - dogovorjena cena, kvaliteta izvedbe in komunikacija - vse zelo dobro.
Jerneja K.
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.