10 najboljših krovcev Kamnik, 2021

4.7 | 24 ocen
MILAN ULAGA S.P., Preserje
Ponudnik MILAN ULAGA S.P. se je povsem držal dogovorjenih rokov. Z njim smo bili v rednem stiku in smo se lahko dogovorili še za kakšno dodatno rešitev. Pozitivno nas je presenetil s predlogom dodatne rešitve, s katero je maksimalno izkoristil majhen prostor otroške sobe in vanjo pričaral čarobnost. Moja desetletna hčerka je nad novo sobico navdušena!! Vsekakor je gospod Milan Ulaga s svojo brezhibno izdelavo, s polkrožnimi in zaobljenimi robovi,, s svojimi predlogi izbire materialov in postavitve v prostoru presegel naša pričakovanja. Upošteval je vse naše želje. Vrh tega pa je bil ves čas izjemno prijazen, z veseljem nam je bil vedno pripravljen prisluhniti in skupaj iskati rešitve. Pri delu je bil zelo hiter in učinkovit. Iskreno - VSE POHVALE in VSA PRIPOROČILA IZJEMNEMU MIZARJU, prav tako tudi njegovi izbiri pomočnika pri montaži!!
Irena A.
Za prekrivanje strehe smo se odločili za podjetje KROVSTVO VRTAČIČ d.o.o. . Ocena 5 !
Brane R.
4.8 | 10 ocen
IGOR OMAN, S.P., Cerklje na Gorenjskem
Delo so opravili zelo korektno, natančno,... tako kot smo se dogovorili. Gospoda Omana bi vsekakor priporočila novim iskalcem ponudnikov!
Zdenka Š.
3.7 | 3 ocene
Dimnik Fredi s.p., Radomlje
Ponudnik 'Dimnik Fredi s.p.' je zelo hitro odreagiral na naše povpraševanje, držal se je vseh dogovorjenih rokov, tako glede pošiljanja ponudbe, kot tudi same izvedbe. Ponujena cena se nam je zdela v redu, primerna delu za katero smo ga angažirali. Odnos s ponudbnikom je bil zelo prisrčen, vse je bilo zelo korektno. Izvedba je bila odlična, poleg samega posega za katerega smo ga najeli je spotoma uredil še par malenkosti. Ponudnika priporočamo!
Dragan N.
4.9 | 3 ocene
ZGONEC d.o.o., Komenda
Ponudnik se je držal roka, hiter odzivi tudi na telefone, skupna izbira plus nasveti v glavnem vse super! Takih je malo.
Damjan K.
Bil je zelo natančen, hiter in ugodil našim željam. Zelo priporočam.
Melita M.
Vse pohvale ponudniku/izvajalcu za kakovost in korektno komunikacijo pred in po izvedbi projekta. Rok izvedbe absolutno 100% točen. Seveda pohvala tudi za motivacijski način plačila storitve, saj ne zahtevajo nikakršnega plačila vnaprej, ampak šele po izvedbi del, ko se delo pregleda in upošteva morebitne napake. Predračun absolutno velja in se ne povečuje.
Dušan R.
Zadovoljni.
Helena J.
5.0 | 1 ocena
STREHA SODNIK d.o.o., Komenda
Streha Sodnik d.o.o. so mi prekrivali streho garaže in obstoječe terase. Delo opravljeno v skladu z dogovorjenimi roki, kvalitetno izvedeno.
Peter N.
5.0 | 1 ocena
MATEJA PAVLIN S.P., Komenda
Zelo sem zadovoljna z odzivnostjo in komunikacijo.
Aneta R.
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.