10 najboljših krovcev Mengeš, 2021

4.7 | 24 ocen
MILAN ULAGA S.P., Preserje
Ponudnik MILAN ULAGA S.P. se je povsem držal dogovorjenih rokov. Z njim smo bili v rednem stiku in smo se lahko dogovorili še za kakšno dodatno rešitev. Pozitivno nas je presenetil s predlogom dodatne rešitve, s katero je maksimalno izkoristil majhen prostor otroške sobe in vanjo pričaral čarobnost. Moja desetletna hčerka je nad novo sobico navdušena!! Vsekakor je gospod Milan Ulaga s svojo brezhibno izdelavo, s polkrožnimi in zaobljenimi robovi,, s svojimi predlogi izbire materialov in postavitve v prostoru presegel naša pričakovanja. Upošteval je vse naše želje. Vrh tega pa je bil ves čas izjemno prijazen, z veseljem nam je bil vedno pripravljen prisluhniti in skupaj iskati rešitve. Pri delu je bil zelo hiter in učinkovit. Iskreno - VSE POHVALE in VSA PRIPOROČILA IZJEMNEMU MIZARJU, prav tako tudi njegovi izbiri pomočnika pri montaži!!
Irena A.
4.6 | 15 ocen
LAMONT INŽINIRING, d.o.o., Ljubljana - Črnuče
Cena, izvedba odlično. Priporočam podjetje LAMONT za prekrivanje strehe!
Tone P.
Za prekrivanje strehe smo se odločili za podjetje KROVSTVO VRTAČIČ d.o.o. . Ocena 5 !
Brane R.
4.5 | 11 ocen
OMEGAS d.o.o., Domžale
Je bilo vse v redu. Izbrala izvajalca OMEGAS D.O.O.
Šantal E.
3.7 | 3 ocene
Dimnik Fredi s.p., Radomlje
Ponudnik 'Dimnik Fredi s.p.' je zelo hitro odreagiral na naše povpraševanje, držal se je vseh dogovorjenih rokov, tako glede pošiljanja ponudbe, kot tudi same izvedbe. Ponujena cena se nam je zdela v redu, primerna delu za katero smo ga angažirali. Odnos s ponudbnikom je bil zelo prisrčen, vse je bilo zelo korektno. Izvedba je bila odlična, poleg samega posega za katerega smo ga najeli je spotoma uredil še par malenkosti. Ponudnika priporočamo!
Dragan N.
4.9 | 3 ocene
ZGONEC d.o.o., Komenda
Ponudnik se je držal roka, hiter odzivi tudi na telefone, skupna izbira plus nasveti v glavnem vse super! Takih je malo.
Damjan K.
Zadovoljni.
Helena J.
Streha Sodnik d.o.o. so mi prekrivali streho garaže in obstoječe terase. Delo opravljeno v skladu z dogovorjenimi roki, kvalitetno izvedeno.
Peter N.
5.0 | 1 ocena
MATEJA PAVLIN S.P., Komenda
Zelo sem zadovoljna z odzivnostjo in komunikacijo.
Aneta R.
5.0 | 1 ocena
KROVSTVO BRANE KIMOVEC S.P., Vodice
Z vsem sem zelo zadovoljen.
Janko U.
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.