Zahtevaj brezplačne ponudbe za prezračevalni sistem na Vrhniki

57 izvajalcev v bližini
2 še na voljo

Že 2.826 uporabnikov z Vrhnike je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

11 najboljših ponudnikov prezračevalnih sistemov Vrhnika, 2022

76 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,9

Ekofluid Mont, d.o.o.

4,6
26 ocen
5,0
Matej Š. , pred 1 letom

Potrebovali smo toplotno črpalko in preko Primerjam dobili veliko zanimivih ponudb. Na koncu smo se po tehtnem razmisleku odločili za podjetje Ekofluid Mont, z katerimi smo bili neznansko zadovoljni!

5,0
Borut P. , pred 2 letoma

Pred izdelavo ponudbe so si prišli ogledat situacijo; edini izmed vseh ponudnikov. Držijo se dogovorjenih rokov.

5+
Let na tržišču
30+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2017
Izbor strank 2021

Storitve: kombinirani bojler, električarji, električno talno gretje, lokalni rekuperator, multi split klima, toplotne črpalke, radiatorsko ogrevanje, električni radiatorji, nadometna električna napeljava, bojlerji, talno ogrevanje, toplotna črpalka za ogrevanje, klima brez zunanje enote, prezračevanje z rekuperacijo, električno ogrevanje, zalogovnik za pelete.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: lokalno prezračevanje, centralno prezračevanje, hidroizolacija strehe, rekuperator, rekuperator zraka, hidroizolacija kleti, hidroizolacija balkona, hidroizolacija, hidroizolacija terase, prezračevanje z rekuperacijo, prezračevalni sistemi, sanacija vlage, hidroizolacija temeljev, lokalni rekuperator, hidroizolacija ravne strehe.

Zahtevaj ponudbo

MILUS d.o.o.

5,0
1 ocena
5+
Let na tržišču

Storitve: montaža plinske peči, plinska napeljava, centralno prezračevanje, klimatske naprave, toplotna črpalka za ogrevanje, peči za ogrevanje, plinske inštalacije, talno gretje, toplotna črpalka voda/voda, visokotemperaturna toplotna črpalka, peči in kotli, toplotna črpalka zrak/voda, kotel na drva, prezračevanje z rekuperacijo, peči na drva, klima brez zunanje enote.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: ir paneli, zalogovnik za pelete, vodoinštalater, ir paneli za kopalnico, ir grelni paneli, vodovodna napeljava, centralno ogrevanje na elektriko, električni radiatorji, centralno ogrevanje, prezračevalni sistemi, klima naprava, ir ogrevanje, kotel na drva, toplotna črpalka za ogrevanje, montaža peči, klima brez zunanje enote.

Zahtevaj ponudbo

S4O d.o.o.

4,7
44 ocen
5,0
Marija M. , pred 1 letom

Izbrani ponudnik je bil zelo hiter pri izdelavi ponudbe na osnovi ogleda in tudi sama izvedba oz. montaža je bila zelo hitra. Monter odličen! Priporočamo!

5,0
Robert G. , pred 4 meseci

Vse super, dobra komunikacija, kvaliteta.

10+
Let na tržišču
30+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: lokalni rekuperator, lokalno prezračevanje, rekuperator zraka, ir paneli za kopalnico, prezračevanje z rekuperacijo, ir paneli, rekuperator, prezračevalni sistemi, ir grelne plošče, ir grelni paneli, centralno prezračevanje, infrardeči paneli, ir ogrevanje.

Zahtevaj ponudbo

TERSUS d.o.o.

5,0
1 ocena
10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: peči na pelete, multi split klima, prezračevalni sistemi, toplotna črpalka zrak/voda, kotel na drva, talno gretje, klima naprava, centralno ogrevanje na elektriko, lokalno prezračevanje, prenosna klima, monterji centralnega ogrevanja, toplotne črpalke, vodno talno gretje, servis klime, vgradnja klime, montaža kamina.

Zahtevaj ponudbo

RE-EKO d.o.o.

4,8
2 oceni
5,0
Jože S. , pred 5 leti

Prijazen, pripravljen pomagati. Predvsem pa točen in kakovosten.

Gregor iz podjetja RE-EKO d.o.o. je eden izmed redkih ponudnikov storitev, ki si je pred pripravo ponudbe vzel čas in prišel na objekt, si ga ogledal, ocenil situacijo, ter svetoval najboljše rešitve. Na podlagi skupnega dogovora je sestavil konkurenčno ponudbo. Po telefonu je bil vedno dosegljiv in se držal dogovorjenih rokov. Pri svojem delu nastopa suvereno in daje občutek, da točno ve kaj dela. Uporablja kvalitetne materiale priznanih blagovnih znamk in to za ceno povprečnega materiala. Veseli nas, da smo se odločili zanj. Če bi izbirali ponovno, bi vsekakor izbrali podjetje RE-EKO, d.o.o.!

5+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb

Storitve: montaža kamina, električno talno gretje, fotovoltaika, talno ogrevanje, centralno ogrevanje na elektriko, lokalni rekuperator, monterji centralnega ogrevanja, peči za ogrevanje, radiatorsko ogrevanje, zalogovnik za pelete, polaganje talnega gretja, visokotemperaturna toplotna črpalka, centralno prezračevanje, toplotna črpalka za ogrevanje, montaža peči, centralno ogrevanje.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: prenosna klima, ir grelne plošče, ir ogrevanje, rekuperator zraka, grelnik vode - bojler, peči in kotli, centralne peči na drva, zalogovniki, ir paneli, montaža kamina, talno gretje, toplotne črpalke, visokotemperaturna toplotna črpalka, bojlerji, klimatske naprave, električni radiatorji.

Zahtevaj ponudbo

STANKO MIŠIC S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: toplotna črpalka zemlja/voda, plinske inštalacije, rekuperator zraka, toplotna črpalka zrak/voda, peči na pelete, vodovodar, vodovodna inštalacija v kopalnici, peči za ogrevanje, monterji centralnega ogrevanja, centralne peči na drva, montaža klime, kotel na drva, centralno ogrevanje na elektriko, vodovodne inštalacije, servis klime, klima brez zunanje enote.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: klima brez zunanje enote, prezračevanje z rekuperacijo, montaža kamina, rekuperator, prezračevalni sistemi, plinska napeljava, toplotne črpalke, toplotna črpalka za sanitarno vodo, kotel na drva, električno ogrevanje, centralno ogrevanje, visokotemperaturna toplotna črpalka, peči za ogrevanje, servis klime, lokalno prezračevanje, sončni kolektorji.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: izris kopalnice, peči na drva, vodovodna inštalacija v kopalnici, vgradnja klime, prezračevanje z rekuperacijo, klima naprava, montaža plinske peči, klima brez zunanje enote, lokalno prezračevanje, toplotna črpalka zrak/voda, adaptacija kopalnice, vodovodne inštalacije, radiatorsko ogrevanje, monterji centralnega ogrevanja, peči in kotli, prezračevalni sistemi.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • V katerem primeru potrebujem prezračevalni sistem?

  Ustrezno prezračen prostor je nujen za zdravje in dobrobit gospodinjskih članov. Prezračevalni sistem je nujen, kadar ugotovite, da z naravnim zračenjem (to je odpiranje im zapiranjem oken ter vrat) prostora ne morete ustrezno prezračiti (zrak ostaja slab, zadušljiv, pojavlja se vlaga ipd.). S segrevanjem ozračja in višanju temperatu bodo postali dobro prezračeni prostori še pomembnejši.

 • Kakšna je razlika med prezračevanjem z rekuperacijo in klasičnim prezračevanjem?

  Prezračevanje z rekuperacijo bo v nasprotju s klasičnim prezračevanjem uporabilo tudi energijo odvedenega zraka: odveden izrabljen zrak bo v rekuperatorju dal energijo svežemu zraku, ki ga dovaja v prostor. Zaradi porabe tudi izrabljenega zraka boste s prezračevalnim sistemom z rekuperacijo prihranili pri stroških ogrevanja. Cena prezračevalnega sistema z rekuperacijo je sicer višja od klasičnega lokalnega ali centralnega prezračevalnega sistema.

 • Kako pogosto moram servisirati prezračevalni sistem?

  Priporoča se servis enkrat letno. Reden servis je namreč nujen, da zagotovimo optimalno delovanje prezračevalnega sistema. Strokovnjaki, ki bodo opravili servis prezračevalnega sistema, bodo pravočasno ugotovili morebitne nepravilnosti in jih popravili. Strošek bo tako veliko manjši, kot bi bil ob menjavi naprave.

 • Kako pomembno je prezračevanje prostora in kakšne so dolgoročne posledice neustrezno prezračenega prostora?

  Čist zrak v prostoru je ključen za bivalno ugodje. Slab zrak vsebuje nečistoče, kot so pršice, cvetni prah in prašni delci, zmanjšana je tudi raven kisika. Tak zrak ima lahko negativne posledice na zdravje: vpliva na alergije, povečano utrujenost, glavobole. Prav tako se ob neprimerni prezračenosti v prostoru začne nabirati vlaga, ki lahko privede tudi do plesni. Ta pa lahko ima ob dolgotrajni izpostavljenosti precej resne posledice na vaše dzdravje. Zato je nujno, da poskrbite za ustrezen donos svežega zraka v prostor.

 • Kdaj naravno zračenje prostorov ni dovolj?

  V nekaterih primerih je naravno prezračevanje prostorov (odpiranje oken in vrat) povsem zadostno. Težava nastane v slabše izoliranih stavbah in stavbah, ki so locirane na območjih, kjer je dnevna in nočna temperatura podobna. Take stavbe je v določenih razmerah (na primer poletnih vročinskih valovih) brez ustreznega prezračevalnega sistema zelo težko ustrezno prezračiti. Poleg tega ročno prezračevanje zahteva kar nekaj dela.

 • Ali sem pri nakupu prezračevalnega sistema upravičen do subvencije Eko sklada?

  Eko sklad pri samostojnih naložbah subvencionira do 20% vrednosti oz do 2000 EUR za lokalni ali centralni prezračevalni sistem z rekuperacijo (vračanjem toplote v zrak).

Nedavna povpraševanja za prezračevalne sisteme, Vrhnika

Rekuperator

 • Površina prostorov: 245
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni! Iščem ponudnika za izvedbo prezračevanja z rekuperacijo za hišo. Površina prostorov, ki bi se prezračevali je m2. Sicer bodo v hiši živele 4 osebe (torej rekuperator do m3 verjetno dovolj) . Glejte priloge. Označil sem "umazane" prostore oz. tiste iz katerih bi morali zrak izpihovati. Prezračevali bi se vsi prostori (razen garaže). Rekuperator bi se sicer nahajal v garaži, ki je ločen objekt - je pa ta povezan s hišo preko ravne strehe, tako da bodo lahko cevi tekle po njej in v hišo. Zanima me ponudba za celoten sistem (rekuperator, cevi, itd,...).

Rekuperator

 • Površina prostorov: 40
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdrav, v atrijskem enosobnem stanovanju na Vrhniki rabim rešitev za zračenje. Zunanja stena so ALU izvedba z okni, starejša konstrukcija, ki ni dovolj kvalitetna, zato se na steni nabira vlaga in plesen, in na splošno je zrak precej dušeč. Pomagam si z razvlažilnikom zraka, kar sicer pomaga. Rad bi celovito rešitev zaradi samega zdravja in pogojev življenja. Lep pozdrav,