Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Želena senčila: Zunanje žaluzije
Število oken: 18
Potrebujete montažo?: Da
Dodatne storitve: Montaža novih oken
Predviden rok za montažo: Več kot 3 mesece
xcm 6kom, xcm 2 kom, x60cm 1kom, 60x60cm 1kom, x 1kom (vrata na zunanjo teraso, polovica fiksna, polovica drsna vrata), xcm 1kom (stranski vhod), xcm 1kom (glavni vhod), 80xcm 4kom (balkonska vrata), Vse v beli barvi, samo glavna vhodna vrata v kovinsko sivi in temno sivi kombinaciji z sredinskim oknom v obliki luninega krajcain. Žalozije v temno sivi kovinski barvi in naj bodo letvice široke vsaj 5cm. 80xcm 1kom strešno okno z notranjimi žaluzijami in momtažo
Okna, Okna
Želena senčila: Brez senčil
Število oken: 3
Potrebujete montažo?: Ne
Predviden rok za montažo: Takoj
DIMENZIJE: višina x širina višina 80 x 60 širina višina 80 x širina ali 80 x 80 enokrilna PVC bela barva (ali rjava - odvisno od cene) zasteklitev je enojna! čim bolj ugodno, ker se gre za vikend! in ne rabijo dragih oken! ROK dobave: čim prej oz. takoj! Ne potrebujejo montaže! Prosim za predračune. Hvala in LP
Okna, PVC okna
Želena senčila: Brez senčil
Število oken: 2
Potrebujete montažo?: Da
Dodatne storitve: Montaža novih oken
Predviden rok za montažo: 1 - 3 mesece
1. FIKSNO OKNO KASETIMANO NA SREDINI PO VIŠINI, DIMENZIJE VIŠINA IN ŠIRINA V TEMNORUJAVI BARVI 2. ZLOŽLJIVO DRSNO OKNO-HARMONIKA Z ALU POHODNIM PRAGOM Z ODPIRANJEM OD DESNE PROTI LEVI ZA ODPRTINO VIŠINE JE CM IN ŠIRINA JE CM V TEMNORUJAVI BARVI. PROFILI PO MOŽNOSTI ČIM OŽJI IN DVOJNA ZASTEKLITEV. UPORABA ZA VETROLOV.
Mizarstvo, Vgradne omare
Pozdravljeni, potrebujem dve vgradni omari od stene do stene, z drsnimi vrati. Brez stranic, samo notranja razporeditev (poličke) in drsna vrata. Obe omari bosta do stropa, višina cm. Obe omari sta dimenzij: 60x Prva bo v predsobi, za čevlje in bi imela tudi temu primerno število polic, druga je na hodniku in bosta spodaj (vzporedno) pralni in sušilni stroj, nad stojem bi imela delovni pult, malo prostora za zlaganje in nato tudi police do vrha. Če je varianta, bi prosila, da bi imela omara, v kateri bi bila pralni in sušilni stroj vrata z boljšimi tesnili zaradi hrupa strojev. Hvala in lep pozdrav!
Mizarstvo, Mizarstvo
Z ženo imava v planu letos poleti zamenjati kuhinjo. V priponki vam pošiljam tloris kuhinje. Prosil bi vas če mi lahko izdelate 3D izris z ceno takšne kuhinje. Edina želja pri postavitvi elementov v kuhinji je ta, da hladilnik ni vgraden, in ker nimamo shrambe sva razmišljala da bi bila v kuhinji mogoče na desni steni večja omara namesto shrambe. Če lahko bi prosil za izris variante z omaro namesto shrambe in brez.
Vrata, Vhodna vrata
Izberite tip vrat: Lesena vhodna vrata
Število vrat: 1
Dodatne storitve: Demontaža obstoječih vrat
Odprtina izmerjena glede na trenutna vhodna vrata je 80 cm (krilo). Višina je prilagodljiva, lahko standardna, ker imajo trenutna vrata nadsvetlobo in so do vrha. Dodatno: Glede na trenutno stanje stanovanja oz. trenutna vrata smo izmerili odprtino obstoječih vrat (krilo), višina standardna oz. prilagodljiva glede na standarde, ker bomo renovirali celotno stanovanje. Vrata bi potrebovali konec marca. Prosim za varianto, da bi se zaprl tudi del nad vrati, kjer je zdaj nadsvetloba. Prosim za izračun lesenih in PVC vrat, v beli barvi. Naj bodo zvočno izolirana, protivlomna in z lino.
Izberite tip vrat: Lesena notranja vrata (furnir)
Število vrat: 5
Trenutne dimenzije odprtin glede na obstoječa vrata (dimenzije kril). 3 x 60 cm (višina standardna) 2 x 80 cm (višina standardna) Dodatno: Glede na trenutno stanje stanovanja oz. trenutna vrata smo izmerili odprtino obstoječih vrat (krilo), višina standardna oz. prilagodljiva glede na standarde, ker bomo renovirali celotno stanovanje. Vrata bi potrebovali konec marca. Vsa vrata naj bodo klasična, gladka, bela, brez kakšnih odprtih, vtorov ipd..
Okna, Lesena okna
Želena senčila: Brez senčil
Število oken: 13
Potrebujete montažo?: Da
Dodatne storitve: Demontaža obstoječih oken, Montaža novih oken
Predviden rok za montažo: Več kot 3 mesece
x 1 kos (skupno okno) 80 x 1 kos- balkonska vrata (skupno okno) x 3 kosi 80 x 2 kosa x 2 kosa x 2 kosa x 1 kos 80 x 90 1 kos Vhodna vrata x 1 kos x 1 kos Garažna vrata- dvižna rolo x 1 kos Ponudba naj vsebuje varianto z zaključnimi deli in brez. Lep pozdrav
Okna, Les/ALU okna
Želena senčila: Zunanje žaluzije
Število oken: 26
Potrebujete montažo?: Da
Dodatne storitve: Demontaža obstoječih oken, Odvoz starih oken, Montaža novih oken
Predviden rok za montažo: Več kot 3 mesece
DIMENIZIJA OKNA IN VRAT ŠTEVILO OKEN ENOTA ŠIRINA/VIŠINA (CM) X 6,00 kos 96X 1,00 kos 54X72 1,00 kos 75X 1,00 kos X 2,00 kos 95X 2,00 kos 54X73 2,00 kos 95X 2,00 kos 96X 2,00 kos X 5,00 kos 90X 1,00 kos 80X 1,00 kos VSA OKNA IN VRATA NAJ IMAJO ŽALUZIJE KRPANKE
Mizarstvo, Mizarstvo
* Želiva si pult v višini 91 cm in z zaobljenim robom. * Raje bi kuhinjo iz mediapana (kot iz iverala), nama je pa vseeno ali so ročaji ali pa brez (kar je ceneje). Kuhinja je mere: leva stran , sredina in desna stran cm. Ker so napeljave že narejen je razpored precej omejen (indukcijska pečica in napa na levi steni, na sredinski steni korito in pomivalni stroj in na desni hladilnik in vgradna pečica na višini). Takole bi bil vrstni red (od leve proti desni): Izvlečna omarica (30cm); dva globoka predala (60 cm) pod indukcijsko pečico; v kotu zaprt (neizkoriščen) kot in tri (ali dva kar je ceneje) ozke predale in enega globjega; nato sledijo smeti (nad katerim je korito); vgradni pomivalni stroj; potem pa zopet dva globoka - ampak ožja (60 cm) predala; da na koncu v kot še vedno lahko pride omarica s policami (in s tem izkoriščen kot). Na desni steni pa vgradna pečica, ki ima spodaj in zgoraj omaro s policami. Zraven izvlečna visoka (shrambna) omarica (30 cm). In samostoječi hladilnik. Zgoraj pa Na levi steni samo napa. Na steni naravnost pa v kotu dve polici. Nato tri omarice - leva in desna odpiranje na vrata, sredinska pa dvižno odpiranje (s tremi policami) s steklom. V čisto desni kot pa bi postavili mikrovalovno pečico, nad njo polico, nad polico pa eno omarico (lahko na dvižni sistem, lahko pa vrata na odpiranje) - vse to je obrnjeno v isto smer kot pečica in hladilnik. Levi zaključek pulta naj bi bil zaobljen pult. V pričakovanju vašega odgovora, vas lepo pozdravljam!


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!