Mnenja strank

4.7 / 5
Aleš T. - 25.04.2015
So bili daleč najbolj konkurenčni, so se držali dogovorjenega, malo jim je zmanjkalo pri natančnosti čiščenja. So vljudni! Bi se zagotovo še enkrat za njih odločil!
4.7 / 5
Vera Š. - 22.04.2015
S hitrostjo do pristopa k storitvi sem bila zelo zadovoljna. Kvaliteta dobra, ampak glede na to, da je bilo čiščenje opravljeno v enem samem dnevu, več tudi nisem pričakovala.
5.0 / 5
Tomaž B. - 07.06.2014
Ponudnik je odgovoril hitro in korektno, rokov so se držali, storitev je bila tudi izvedena dobro. Ni pripomb.
4.3 / 5
Suzana P. J. - 29.05.2014
Cena je bila kot dogovorjena, potrudli so se in upoštevali moje želje.
Na izstavljenem računu so bili nepopolni podatki za izvedbo plačila, obljubljena dopolnitev podatkov se je izvršila šele po mojem ponovnem telefonskem pozivu....
4.3 / 5
Ivica P. - 19.05.2014
Pohvalim lahko odzivnost, cenovno so ugodni. Zaenkrat smo zadovoljni glede čiščenja, pri nas čistijo enkrat tedensko. Skupno oceno bi jim dala 4,5!
4.3 / 5
Pionirski d. - 22.08.2013
Še vedno sodelujemo. Cenovno so bistveno ugodnejši od ostalih. Načeloma smo kar zadovoljni, kar se zmenimo, drži. Delo je opravljeno korektno. Priporočili bi jih!
3.7 / 5
Jana U. K. - 14.07.2016
Sem bila zadovoljna z generalnim čiščenjem hiše. Počistili so dobro. Z veseljem podjetje priporočam naprej!
3.3 / 5
OŠ M. Č. K. - 07.09.2015
Pohvalili bi predvsem vztrajnost.
Zaposleni, ki so nam bili dodeljeni, ne obvladajo vseh postopkov dela.
2.3 / 5
Roman V. - 13.04.2015
Pohvalil bi ceno; ki jo je (ponudnik izvedbe del), brez moje intervencije, a preden sem se zanj odločil, t.j. naslednji dan po poslani ponudbi, znižal še za 10%; bil je najcenejši od vseh ostalih ponudnikov. Ko sva predhodno opravila ogled se mi je zdel strokoven in resen ter odgovoren. Ko dela ni opravil, mi je telefonsko sporočil (3.dan), da odstopa od izvršitve dela, naj si najdem drugega in da mu ni treba nič plačati ter naj z neizplačanim honorarjem krijem popravilo tistega, kar so poškodovali. (A sem mu vseeno, samoiniciativno, plačal več kot 1/3 dogovorjenega zneska, t.j. 100 € od dogovorjenih 270. (170 pa sem plačal 'Luni' za dokončanje, kar je bilo zelo kvalitetno narejeno; Luna namreč!)
To, da ni opravil čiščenja (umazana stekla oken, predali nepobrisani - prah, posteljne prevleke neposesane, kljub zatrditvi, da je to opravil; radiatorji neočiščeni, vodni kamen v kadi odstranjen šele 2.dan po moji intervenciji), odrgnjen omet ob stopnišču (s prenašanjem sesalca itd.), poškodovana ena luč (reflektorček), kar mi je zamolčal. Naslednji dan pa je 'šefinja' Blišča poklicala 'na pomoč' servis 'Luna' in njemu prepustila dokončanje, medtem ko so 'Bliščarji' odšli in jih ni bilo več na spregled. Govoril sem z njo po telefonu, pa mi je rekla, da ne rabijo nič plačila, a naj si najdem drug servis....
3.7 / 5
Irena C. B. - 30.05.2014
Sem bila zadovoljna. Cena ni bila ne najnižja, ne najvišja - zlata sredina. Delo so opravili kot dogovorjeno. Kljub temu, da so opravili še dodatno delo, je cena ostala enaka, kot je bila prvotno postavljena. Pričakovala sem, da bodo delo opravili v dveh dneh, pa so me prijetno presenetili in delo opravili že v enem dnevu. Vsekakor jih bom še kdaj kontaktirala za čiščenje in jih priporočam.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!