Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Mizarstvo, Pohištvo po meri
Spoštovani, potrebujem kvalitetne mizarske storitve za naslednje primere: - 2 posebej narejeni omarici s po tremi policami v kopalnici, z ukrivljenimi (skoraj polkrožnimi vrati), točno določene oranžne barve (1 omara je že narejena), mere po skupnem posvetu, ena omarica ima 2 vrata, druga le 1 in ta bi stala na steni v kotu. - masivno nosilno polico za TV, ki bi stala/se dopolnjevala z že obstoječo omarico (na kateri je sedaj TV) - mere cca.:x 40x višina 20cm, bele barve (svetleči lak po možnosti), - vgradna omara v računalnški sobi, 40cm globine, cm širine, višina upošteva naklon mansarde (na eni strani do cca. , na drugi do cm), z drsnimi vrati (les ali steklo), bele barve, lahko samo s policami ali tudi s predali - glede na dogovor, - postelja po meri za vzmetnico x, z dvižnim sistemom s spodnje stranice, da omogoča zaboj za shranjevanje pod vzmetnico, letvično dno, pri vzglavju dodan predal s pokrovom: cca. 40xxcm višine. Višina zaboja pod vzmetnico ok. 45cm. Barva svetlega lesa - po dogovoru... Ker je težko točno opisati, kaj želimo, bi potrebovala mizarja, ki bi si prišel situacijo ogledati in bi skupaj naredili načrte ter potrebne izmere. Prav tako bi se nato dogovorili, katere stvari so časovno nujnejše (vrstni red storitev). Nahajamo se v Ljubljani - za Bežigradom. Hvala in lep pozdrav, Prosimo za ponudbe oz. za ogled čim prej.
Mizarstvo, Kuhinje po meri
Kličite po 16h. kuhinja bi bila v rustikalnem stili v capučino barvi kjer bi uporabil iveral za izdelavo omaric - bel, za ličnice predalov ter vratca pa masivni les hrast. kuhinja ima obliko šrke L kjer je en krak dolg 2.5 m, drug krak pa je dolg 4m. večina omaric bi imela predale. kuhinja mora imeti omaro za vgradnji hladilnik, zraven njega bi bila omara visoka cm (prav toliko mora biti visoka omara za vgradnji hladilnik zaradi pobitega stropa) v kateri bi bila pečica v višini pulta. štedilnik in napa bi bila na drugem kraku kot (dolgem 2.5m) nad njim napa, zravem pa še viseče omarice kar ostane prstora (na kkarku dolžine 4m ni visećih omaric zaradi pobitega stropa. kuhinja mora imeti tudi otok, dolg 1.2 m ter širok 1m, na katerem pride enojni lijak ter spodaj omarica na vratca, zraven pa vgradnji pomivalni stroj, omarica za to bo globoka 60 cm, tako da ostane še 40 cm ki bi jih izkoristil za predale ki bi jih odpiral od strani.
Mizarstvo, Kuhinje po meri
dolžina kuhinje 4,40 na sredini je okno / - prostor za korito, pult, ploščo, na koncu se zaključi s hladilnikom - dvojni hladilnik. Notranja stena 2,50 (kuhinja se deli z dnevno sobo) - po dolžini notranje stene večja omara v velikosti stene - za shranjevanje, tu je lahko tudi pečica. Zunanja stena 2,50, vmes okno 1,40 (tu ni kuhinje). Mehko zapiranje. Prosimo za okvirne ponudbe glede na opisano; o vseh nadaljnih podrobnostih in o optimalni razporeditvi bi se dogovorili naknadno.
Mizarstvo, Mizarstvo
Zivjo. Zanima me narec koliko bi stala taka kuhinja. Kuhinja naj bi imela mehko zapiranje, visoki sjaj, kvalitetna vodila z blazilci. Mere kuhinje pa so slednje. Zgornji elementi od leve proti desni-glej sliko: 40cm, 50cm, 40cm, 50cm, 50cm. Spodnji elementi od leve proti desni-glej sliko:80cm, 90cm, 40cm, 90cm, 30cm, 60cm. Se nekaj pri spodnjih elementih je 30cm-izvlecna z kovinskimi mrezicami. Visina spodnjih elementov z desne proti levi 90cm in 30cm je cm. Upam da sem bil dovolj natancen. Za vse dodatne informacije me kontaktirejte na mail. Lp.
Mizarstvo, Kuhinje po meri
POVPRAŠEVANJE JE POSREDOVANO BREZPLAČNO. Kuhinjo bi potrebovala v roku 3-4 mesecev. Iz dnevne v kuhinjo na steni kjer je dimnik z desne proti levi bi spodaj dali: zidan štedilnik 1 do 1,2 m, poleg predali s kuhalno ploščo, na koncu cm visoka omara z pečico in mikro. zgoraj velika napa, nad napo še omarice, še kakšna vitrina, nad pečico mogoče samo polička. Kotni del kuhinje: pri vratih bi dala malce višji pomival, spodaj pa kišto za drva, v kotu bi bil korito v porezani omarici (ena luknja in odcejalnik), naprej predali, pol pa zopet ta porezani kot, omarica in na koncu hladilnik v omarici. omare nad koritom bi bile z vrati. Desno od okna pa še ena zaprta z vrati, kotna in nad šankom do hladilnika pa bi bile vse vitrine z odpiranjem spredaj in zadaj. Za šank še ne vem ali bi imela isto višino kot pult ali bi bil boljši malce dvignjen kot bar. Na stropu kjer je šank je zidana preklada cca v 25 š 20 cm. Predlagajte mi ali bi dali zgoraj tudi ploščo z lučkami. Kuhinjo bi imela v rdeči češnji, mogoče bi bile stranice kakšen oreh? V priponki je skica v merilu 1:50 Pa še mere (iz dnevne): x 80 x 40, vrata , , do cm, šank do cm. Višina cm. POVPRAŠEVANJE JE POSREDOVANO BREZPLAČNO.
Mizarstvo, Mizarstvo
dimenzije cm, moderna, ravna (nizki elementi + stenske omarice, kratke in široke cca 80cm) + cm visoki omari, v katerih bi bila pečica in vgradni hladilnik, fronte visok sijaj, vodila za mehko zapiranje, širina pulta 70 cm, debelina 4 cm, Prosim za ceno za izdelavo lesenega dela +prevoz+montažo Najkasneje do 25. februarja, če je možno že prej.
Mizarstvo, Kuhinje po meri
Potrebujem kuhinjo. Prostor je velik 20 kvadratnih metrov. Daljša stranica (vidno v priponki) je dolga cm, krajša . Otok na sredini je x cm. Na otoku naj bo 6 predalov (na strani, ki gleda proti kuhalni plošči), na drugi strani pa poličke z vratci. Kuhalno plošščo želim plinsko (5 plinov), nad njo izvlečno napo. Poleg kuhalne plošče je pomivalni stroj in naprej pomivalno korito. Pečica naj bo vgradna, hladilnik pa samostoječ. V priponki prilagam izris, ki pa ni čisto natančen (napa ni narisana prava in pomivalno korito je narobe obrnjeno. Barva vanilija mat, pult v barvi lesa (na tleh bo hrastov parket). Rok za realizacijo: konec marca/začetek aprila
Mizarstvo, Pohištvo po meri
1. garderobna omara na hodniku: višina - cm širina - cm globina - 60cm 2 polici g.=50cm in 1=35cm 1x palica-cev za obešalnike po širini 2. garderobna omara na hodniku mansarde: višina - cm, zadaj - cm širina - cm globina - 80cm 1 polica g=70cm 1x palica-cev za obešalnike po širini Omari v beli barvi.
Mizarstvo, Kuhinje po meri
Postavitev kuhinje je kot na prvi sliki. Mere so na sliki. Barva front je bela-visok sijaj, s kombinacijo črne-visok sijaj. Pult bi imela v temni barvi (črna-mineral vzorec, ali temno siva). Pri oknu je element rezan pod kotom in potem zraven še en s poličkami 15cm, globine 40cm, zaradi okna, ki je od tal 80cm. Isto je na "otoku". POVPRAŠEVANJE JE POSREDOVANO BREZPLAČNO.
Mizarstvo, Pohištvo po meri
Za svojo novo kopalnico iščem omarico (po možnosti s predali) za pod dvojni umivalnik ali 2x 1 vgradni umivalnik (širina omarice max. cm) in pripadajočo visoko omarico, širine 30 ali 40 cm. Barva: temno rjava (hrast?), vendar ne sijaj. Ročaji krom. POVPRAŠEVANJE JE POSREDOVANO BREZPLAČNO.


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!