IVH d.o.o.

Ptuj
Izdelava spletnih strani
Obrazec lahko izpolnite v eni minuti! Korak 1/2
10+
Let na tržišču
100+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021
5,0
100 ocen

100 ocen za podjetje IVH d.o.o.

Mnenja strank

5,0
Miha , pred 2 mesecema

Izjemen team! Priporočam absolutno! od prvega do zadnjega so ažurni, hitri in točno tako kot se dogovoriš. Se prilagajajo željam, nama s punco so naredili točno to kar potrebujeva. Ugodna cena, hitri pa so kot strela. Poleg izdelave strani sva dobila še neprecenljive nasvete :)

5,0
Dijana G. , pred 4 meseci

Zelo prijazni in ustrežljivi. Delo opravijo zelo hitro in tudi strokovno svetujejo stranki. Z njihovim delom smo zelo zadovoljni.

5,0
Td T. , pred 4 meseci

Izredno hiter odziv, hitra izdelava spletne strani... skratka v tem podjetju delajo tako hitro, da se jih komaj dohaja. Hvala vam.

5,0
Klavdija M. , pred 5 meseci

Popolnoma vse je super, izvrstna komunikacija, hitra odzivnost, velika pomoč in ogromno neprecenljivih nasvetov, ki mi zelo pomagajo pri celotnem poslu. Ogromno sem se naučila in se še učim. Vesela sem, da sem izbrala IVT, ker so tudi zelo potrpežljivi in in se znajo na moj problem odzvati zelo pozitivno in učinkovito. Hvala! Zelo priporočam vsem!

5,0
Majda D. M. , pred 5 meseci

Preden se odločiš postaviti spletno trgovino imaš veliko dvomov, ki je za mnoge, predvsem pa je bilo za mene, čisto novo področje. Dvomi, ki sem jih imela so bili po eni strani, ali me bodo razumeli in spoštovali kaj delam, po drugi strani pa, ali bom finančno zmogla tak zalogaj, čeprav vem, da brez postavljene spletne strani ni nič. Bila sem prijetno presenečena, so izredno simpatični, strokovni, spoštljivi in polni idej. Ponudili so mi ceno, ki je bila za mene, kot upokojenko, dosegljiva. Postavili so mi stran, z katero sem zelo zadovoljna, upoštevali so vse moje želje. Tako, da je moja ocena odličnosti najvišja. Priporočam jih tudi drugim, ki se pripravljajo storiti ta korak - verjemite mi, ni težak z njihovo pomočjo in razumevanjem.

5,0
Ela F. , pred 10 meseci

Pri podjetju IVH d.o.o. so mi izdelali spletno trgovino, kjer ponujam umetniške slike. Celoten proces od začetka do konca je bil poučen in prijeten. Ekipa je resnično sodelovala tako z mano, kot tudi med sabo in njihova ažurnost je resnično čudovita. Ne samo, da so mi izdelali stran, naučili so me tudi samostojnega dela, tako, da lahko tudi sama urejam in dodajam stvari, kadarkoli želim. Direktor in njegov profesionalni in hkrati topel in domač pristop pa sta tisto, kar dela celotno podjetje in njegovo ekipo edinstveno in izkušnjo z njimi res čudovito. Priporočam vsakemu, ki potrebuje kakršnokoli spletno stran, narejeno na najvišjem nivoju in v hitrem času.

5,0
Sabina Š. , pred 11 meseci

Z izbranim ponudnikom IVH d.o.o. sem bila zelo zadovoljna. Nudili so mi odlično strokovno svetovanje, pomoč in izobraževanje. So hitro odzivni, tudi izven delovnega časa, če jih nujno potrebuješ. Zelo natančni in vestni. Vedno so se držali dogovorjenih rokov. Pri postavitvi spletne strani sem sodelovala z Martino, ki je zelo natančna, odzivna in zna ideje prenesti v prakso. Vse pohvale pa tudi Aljoši za poslovni in tehnični del. Zelo priporočam.

5,0
White R. D. , pred 11 meseci

Za spletno trgovino z oblačili in drugimi raznovrstnimi artikli sem dobil IVH, ki so zadevo zelo hitro, ugodno in - predvsem - profesionalno uredili željeno.

5,0
Boštjan Z. , pred 11 meseci

10ka za odzivnost in pomoč, ki je meni kot čistemu začetniku v tem poslu ogromno pomagalo. Komunikacija poteka večinoma preko maila in šele sedaj človek vidi kako bi mogli vsi mail pogovori letet. Zelo sem zadovoljen.

5,0
Anže U. , pred 11 meseci

Priporočam. Cenovno dostopni, ne komplicirajo za nepotrebne zadeve. Zrihtajo stvari kot se dogovorite. Vse stvari urgirajo takoj, skratka vrhunsko.

Prikaži več

Storitve: Oblikovanje spletnih strani, Izdelava spletnih strani, Izdelava internetne strani, Spletna trgovina, Postavitev spletne strani, Izdelava spletne trgovine, Spletna stran

Drugi izvajalci v bližini Ptuja

Druge storitve na Ptuju in okolici

Nedavna povpraševanja

Spletna stran

 • Kaj potrebujete?: Nova spletna stran
 • Kakšno spletno stran potrebujete?: Spletno stran podjetja ali organizacije
 • Koliko različnih strani bo spletna stran obsegala (storitve, izdelki, kontakti, o nas ...)?: 6 - 20

Sedaj imamo tipsko spletno stran (oglejte si gumbe na www.euro-com.eu), ki se slabo in neredno osvežuje, zato bi zamenjali orodje. V poštev pride samo enostavno orodje, tako da lahko sami vstavljamo in popravljamo tekste, slike, linke na druge spletne strani ipd. Prosim za ponudbo in ali je možen preizkus. LP.

Spletna trgovina

 • Kaj potrebujete?: Nova spletna trgovina
 • Okvirno število izdelkov v spletni trgovini?: 10 - 50

Pozdravljeni, Potrebujemo unikatno napredno optimizirano spletno trgovino za prodajo lastnih prehranskih izdelkov. Poleg spletne trgovine bomo ob lansiranju na trg potrebovali spletno oglasevanje. Ker vem, da za izdelavo informativne ponudbe potrebujete vec informacij predlagam, da me poklicete na /-. Lep pozdrav,

Spletna stran

 • Kaj potrebujete?: Nova spletna stran
 • Kakšno spletno stran potrebujete?: Drugo
 • Koliko različnih strani bo spletna stran obsegala (storitve, izdelki, kontakti, o nas ...)?: do 5

Pozdravljeni, zanima me okvirna cena (raje mi povejte max. ceno) izdelave spletne strani. Gre se zgolj za stran, na katero bi se naložilo 5 e-knjig ter posebej 5 zvočnih posnetkov teh knjig. Stran bi bila prilagojena osebam s posebnimi potrebami in se ne bi posodabljala enkrat, ko bodo stvari naložene.

Spletna stran

 • Kaj potrebujete?: Prenova obstoječe strani
 • Kakšno spletno stran potrebujete?: Drugo
 • Koliko različnih strani bo spletna stran obsegala (storitve, izdelki, kontakti, o nas ...)?: do 5

Zdravo, želimo obnoviti spletno stran www.zalozba5ka.com, predvsem: - grafična posodobitev (tudi nek CGP - kakšne barve, fonte, vnaprej pripravljene elemente, ki jih lahko vnašamo notri ...) - naj ostane enostavno za urejanje, da lahko vsakega študenta sami naučimo, kako se doda nov prispevek in sliko (zdaj je v Wordpressu) - nujno morajo ostati isti URLji (zaradi optimizacije) - poenotiti grafično vse knjige (enak 3D, enake velikosti ...) - pri predstavitvi knjig dodati vtičnik, da se lahko lista nekaj strani knjige - narediti nek enoten stil strani knjige (da potem mi samo kopiramo isti izgled in vnesemo notri knjigo) - v Woocomercu je par angleških izrazov - to posloveniti - zelo zaželjeni še vaši napotki in ideje, kako lahko spletno stran izboljšamo, nadgradimo. Torej iščemo predvsem grafično posodobitev strani, tehnično smo namreč pred kratkim nekaj investirali v nadgradnjo. Bodite lepo, 5ra

Spletna stran

 • Kaj potrebujete?: Nova spletna stran
 • Kakšno spletno stran potrebujete?: Spletno stran podjetja ali organizacije
 • Koliko različnih strani bo spletna stran obsegala (storitve, izdelki, kontakti, o nas ...)?: 6 - 20

Pozdravljeni, želje; smo proizvodnja za izdelavo tabletirnih orodij za farmacevtske industrije in v novi spletni strani želimo: - predstavitev podjetja (kdo smo, s čim se ukvarjamo, kje smo, kontakt...) - seznam proizvodov, izdelkov (slike, opisi) - predstavitev zunanjih kooperantov s katerimi sodelujemo (slike, opisi) - obrazec za povpraševanje za kupce oz naročnike - predstavitev materialov s katerim izdelujemo tabletirna orodja (slike, karakteristike...) to je na grobo navedeno, katere so naše želje. Hvala, lp

Spletna stran

 • Kaj potrebujete?: Nova spletna stran
 • Kakšno spletno stran potrebujete?: Spletno stran podjetja ali organizacije
 • Koliko različnih strani bo spletna stran obsegala (storitve, izdelki, kontakti, o nas ...)?: do 5

Dokaj enostavna spletna stran za dejavnost temnenja stekel. Na njej more zajemati: - Predstavitev podjetja - Informacije zakaj temniti, prednosti, postopek, homologacija, garancija,... - Kolaž vozil, katere smo naredili in opcijo dodajanja novih - Obrazec za povpraševanje - Kontakt kot je telefon, e-mail,... Stran je lahko na eni strani da se odvija do obrazca za kontakt ali na par strani, kjer bi bilo naprimer: 1. O nas 2. Zakaj temniti in zakaj izbrati nas 3. Galerija 4. Kontakti in povpraševanje To je nekako v grobem. Zadeva čimbolj enostavna za uporabo, ker če je postopek predolg se ljudje ne odločijo nadaljevati. Imam tudi stran na FB @LynxDesignStudio. Nekam bi tudi dodal da smo med cenejšimi če ne celo najcenejši v SLO, drugače pa izenačimo ponudbo drugim.

Spletna trgovina

 • Kaj potrebujete?: Nova spletna trgovina
 • Okvirno število izdelkov v spletni trgovini?: več kot 200

Pozdravljeni, smo prodorno IT podjetje, specializirano na področju odkupa in prodaje rabljene elektronike – računalniki, konzole, grafične kartice, zasloni in ostale komponente. Prišli smo do dočke, kjer nam naša obstoječa spletna stran www.komponentko.si ne omogoča nadaljne širitve, zato smo se odločili za izdelavo nove strani na platformi Woocommerce. Uvodoma vam navajamo cilje, ki bi jih radi dosegli z izdelavo nove spletne strani: - Integracija s tehnologijami: o Minimax o NLB (potrebno se je še sklenit dogovor) o objava produktov, ki jih dobimo iz XML-ja, našega dobavitelja PoceniPC, o objava oglasov na Bolho preko XML-ja o ponudnika hitrih kreditnih storitev Leanpay o ponudnika hitrih kreditnih storitev 1stavno o omogočanje plačila preko Diners o omogčanje plačila s kripto valutami (odprti smo na predloge za procesorje plačil) o objava oglasov Facebook marketplacu preko graphql apija - Razknjiževanje zalog v Minimaxu - Sinhronizacija prodajnih cen med različnimi prodajnimi platformami (WEBSITE, Facebook, Facebook marketplace, Bolha, morebiti tudi Prodajko.si) - Avtomatizacija objavljanje oglasov na vseh platformah - Izdaja računov preko Minimaxa - Omogočanje hitrega kreditiranja preko Leanpaya in 1Stavno - Efektivna uporabniški vmesnik, ki bo omogočal razlikovanje med našimi izdelki, ki jih imamo na zalogi (predvsem rabljeni), in izdelki pri dobaviteljih(novimi) - Enostaven sistem za objavo novih izdelkov - Enostaven sistem za vizualno modifikacijo spletne strani Ker je izdelave spletne strani za nas velikega pomena, iščemo iznajdlivega partnerja, ki z izkušnjami na področju izdelave spletne trgovine. Pred začetkom projekta bomo definirali: - rok izdelave - končno ceno za vse dele iz specifikacije - rok plačila, ki naj bo po izdelavi in testiranju spletne strani v produkciji, - stroški supporta - stroški gostovanja - SLA - garantirano odviznost - penale za kršitev dogovora Zavedamo se tudi, da bo v prihodnjem mesecu ponovno odprt razpis za vavčer za digitalni marketing, ki bi ga seveda radi izkoristili, odprti pa smo tudi na druge predloge iz področja državnih subvencij. Pomoč pri pridobitvi subvencije bomo seveda smatrali kot plačljivo storitev, v kolikor bo subvencija tudi uspešno pridobljena. V primeru kakršnikoli vprašanj sem vedno dosegljiv preko maila ali na telefon . Lep pozdrav, Andrej Lapajne

Spletna trgovina

 • Kaj potrebujete?: Nova spletna trgovina
 • Okvirno število izdelkov v spletni trgovini?: 10 - 50

Začenjam z novo spletno trgovino za dojenčke in mamice s približno 50 izdelki. Domena in gostovanje že zakupljena. Potrebujemo: predlogo na wordpressu, nastavitev plačila in dostave (plačilo po povzetju in predračunu, paypal, kartice), SSL certifikat, SEO, Google Analytics, prilagojeno tudi za mobilne naprave, kontaktni obrazec, košarica, iskalnik, prijava na e-novice, povezava s socialnimi mediji, piškotki. Zelo zaželjen tudi prenos znanja za urejanje in dosegljiva podpora pri težavah. Nisem zaposlena pri podjetju, zato ne morem uveljavljati vavčerja za digitalni marketing. Želim optimalno razmerje med kvaliteto in ceno. Lep pozdrav,

Spletna stran

 • Kaj potrebujete?: Nova spletna stran
 • Kakšno spletno stran potrebujete?: Spletno trgovino
 • Koliko različnih strani bo spletna stran obsegala (storitve, izdelki, kontakti, o nas ...)?: do 5

Pozdravljeni, potrebovala bi izdelavo spletne strani. Rada bi predstavila in prodajala 1 izdelek-interaktivno božično igro-, torej gre za spletno trgovino, vendar čisto osnovno. Dejansko potrebujem samo predstavitveno platformo na katero bo iz različnih socialnih omrežij usmerjen posameznik in kjer bodo zadevo lahko prednaročili oz. naročili 2 tedna pred božičem. V kolikšnem času lahko takšno mini spletno trgovino postavite in kakšna bi bila cena? hvala za odgovor.

Spletna trgovina

 • Kaj potrebujete?: Nova spletna trgovina
 • Okvirno število izdelkov v spletni trgovini?: 10 - 50

Pozdravljeni, Ponujali bi zvočne posnetke. Razmišljamo da se posnetkov ne bi dalo downloadat, ampak samo poslušat online. Če bi bilo možno bi pa ponudili dve opciji in sicer za trajno možnost poslušanja ter za najem posnetka za recimo 24 ur. Imamo tudi spletno stran, ki bi bila potrebna obnove. Je pa zelo enostavna: zavihek naslovnica z mesečnimi dogodki, spletna trgovina ter zavihek o nas. Zaradi spletne trgovine bi dodali login kamor se lahko naročniki prijavijo. Prosim za ponudbo na email. Hvala za ponudbe. Lep pozdrav,