15 ocen za podjetje KRTKI d.o.o.

4.3 / 5
Ljiljana R. - pred 1 letom
Ponudnik se je držal dogovorjenih cen in tudi rokov. Pomagal nam je z nasveti. Delo je bilo opravljeno hitro in kvalitetno. Zelo smo zadovoljni z izvajalcem “ Krtki “ in jih priporocam. Ugodili so vsem našim željam.
5.0 / 5
Sabina Š. - pred 1 letom
Rada bi se zahvalila g. Zlatku za kvalitetno, pravočasno in cenovno ustrezno opravljeno delo v moji hiši.. Je izjemno prijazen in se drži dogovorov. Moja invalidna sestra je imela poplavo, ki je uničila ves parket v sobi. V sobi je vgradno pohištvo. Gospod Zlatko je brezplačno razstavil in sestavil pohištvo in brezplačno položil ves parket. Zaradi vlage v zraku, se je sušilo počasi, tako da so dela trajala skoraj 14 dni in je moral večkrat priti. Delo je opravil vrhunsko. S sestro sva mu izjemno hvaležni in ga želim priporočiti. Ne gre le za odličnega in zanesljivega mojstra svojega poklica, ampak tudi za zelo dobrega človeka.
5.0 / 5
Miklošič A. - pred 2 letoma
Storitev podjetja za polaganje parketa Krtki d.o.o. priporočam. Kvalitetni, natančni, se držijo dogovora. Ugodna cena, priporočam.
4.3 / 5
Nataša P. - pred 2 letoma
Odzivnost in spoštovanje dogovorjenega. Kontaktirala sta me sicer oba ponudnika ki ste mi jih priporočili, vendar se g. Florjančič potem na moje klice ni več odzival medtem ko so Krtki d.o.o. imeli primerljivo ponudbo, komunikacija je stekla takoj in vsi dogovori so bili realizirani ter delo opravljeno kvalitetno.
4.3 / 5
Anton R. - pred 3 leti
Lepo so naredili, tako ko so se spodobi. Zelo sem zadovoljen. Zlasti mi je bila všeč cena. Priporočam!
3.0 / 5
Ales O. - pred 1 letom
G. Zlatko je bil med prvimi, ki se je odzval našemu povpraševanju in ker nas je navdušil s svojimi referencami sanacij (Lj. grad, Plečnikova hiša), smo ga kljub številnim drugim ponudbam izbrali. Izkazal se je za precej prilagodljivega. Ker so se pri nas dela precej zamikala, mu nismo preveč zamerili, ko tudi njega kdaj ni bilo na dogovorjen termin ali ko je napačno ocenil za kateri les gre pri starem ladijskem podu in parketu. Dela je opravil ugodno in v skladu z dogovorom.
Med tem, ko smo z rezultatom v prvi sobi zelo zadovoljni, pa je druga soba bila narejena precej malomarno. Saniran parket ima namreč več cm dolge in cm globoke špranje, ki niso bile zapoljnene, kot je bilo dogovorjeno in zato je sedaj parket na več mestih hrapav in trga oblačila (nogavice). Kljub temu, da smo vedeli, da bo sanacija zahtevna in parket ne bo kot nov, si takšnih špranj nismo predstavljali. Zaradi tega sem g. Zlatkotu poslal reklamacijo, na katero še nisem prejel odgovora, prav tako že več kot teden dni čakam na vrnitev preplačila za tretjo sobo, kjer bo sanacijo sedaj opravil drug izvajalec (ki je tudi sam ocenil, da je bilo delo v drugi sobi opravljeno malomarno.)
1.0 / 5
Jože B. - pred 2 letoma
Izbral sem izvajalca in se dogovarjal za izvedbo ampak je vsak dan zavlečeval z rokom (mislim da je bil gospod Zlatko), in zaradi njegovih zamikov sem zapravil tri dni dopusta. Ne priporočam.
Odgovor ponudnika
Lep pozdrav g.Jože Brvar vi ste v moji karieri edina stranka z katero se mi je zgodilo, da nisem zmogel glede na preobremenjenost izvesti svojih del, zato vam odgovarjam, da v vrednosti del o katerih sva se pogovarjala jih imate pri meni zastonj in vam jih pridem izvesti po dogovoru!! Se vam za nastali problem tudi javno pred vsemi opravičujem ker si to v polni meri zaslužite!! Lep dan še naprej Zlatko
1.7 / 5
Živa Č. - pred 3 leti
Ponudnik se ni držal dogovorov, termine je vedno prestavljal - za ponudbo, za srečanje, za izvedbo. Neverjetno obvladovanje in držanje naročnika za izvedbo. Končna cena je bila za 30% višja od predlagane ponudbe! Ravno zaradi ponudbe se naročniki odločimo za izvedbo del, po tem pa ponudniki z lahkoto dvignejo končno ceno in to za tako delo, za katero je lahko skoraj do centa natančno podana ponudbo. Še posebej, če ponudnik dobi točne podatke in si ogleda prostor.
Odgovor ponudnika
Lep pozdrav ga.Živa Černac v svojem življenju prenesem vse in sem sigurno ali se vsaj trudim biti objektiven ter priznati svojo napako oziroma se opravičiti!! Skrajno nesramno pa se je lagati oziroma potvarjati dejstva in ravno to ste storili vi!! Najin predračun je bil izveden na osnovi vaših slik, ki so bile kakršne so bile in po želji čim nižje cene kar sem vam tudi ponudil!! Zaključno letev sem vam ponudil naj bolj navadno z montažo za 3,50 EUR-a na M1!! Po ogledu in dogovoru pa sva skupaj zaključila, da bi bilo dobro in lepo vgraditi belo letev, ki pa je lesena in belo furnirana in tako letev smo vam tudi vgradili in to za isto ceno kot je bila prva 3,50 EUR-a za M1, čeprav taka letev stane po M1 3,70 EUR-a!! Dvig cene pa je bila izvedba kitanja letev tako zgoraj kot spodaj!! Za vse kar sem povedal in navedel je slikovni material in dokumenti!! Lep dan še naprej Zlatko
5.0 / 5
Saša G. - pred 6 meseci
KRTKI d.o.o. so mi sanirali parket. Dogovorjena cena in rok izdelave.
5.0 / 5
Barbara Š. - pred 10 meseci
Smo bili zelo zadovoljni!

Primeri povpraševanj

Talne obloge, Talne obloge
Vrsta talnih oblog: Laminat
Površina prostorov (v m2): 37
Pozdravljeni! Sem v fazi popolne prenove stanovanja, h temu sledi tudi menjava poda. Na novo narejene tlake imam za položit cca 37m2 laminata (21 + 16), 14m2 ploščic - talnih (kuhinja), 6m2 talnih ploščic kopalnica (kopalnica) + 14m2 stenskih ploščic (kopalnica). Iščem pa tudi ponudbo za izdelavo 5-6cm debelega tlaka na že položeno termoizolacijo, trije prostori kvadratur 16m2, 21m2, 14m2 Lokacija: Ljubljana Hvala! Lep pozdrav,
Talne obloge, Obnova parketa
Vrsta talnih oblog: Parket
Površina prostorov (v m2): 50m2
Potrebovali bi struganje (brušenje) in lakiranje še zelo dobro ohranjenega parketa v velikosti 50m2. Uporabil naj bi se dober, obstojen lak (dvokomponenti polmat na vodni osnovi). Potrebovalo bi se tudi približno 30m kotnih letev. Čimprej, v roku 1 tedna, plačilo takojšnje. Gre se za stanovanje v okolici Medvod. (Gorenjska in Osrednjeslovenska regija).
Talne obloge, Sanacija parketa
Vrsta talnih oblog: Parket
Površina prostorov (v m2): 32m2
V dveh otroških sobah imamo klasičen bukov parket, ki bi ga radi obnovili (kitanje, brušenje in lakiranje). Odločamo se med lakiranjem z naravnimi laki in primernim oljenjem. Želeli bi obdelavo z materiali, ki ne vsebujejo strupenih snovi. Rok: storitev bi želela dokončati nekje od meseca maja do junija.
Talne obloge, Obnova parketa
Vrsta talnih oblog: Parket
Površina prostorov (v m2): 40
Potrebna sanacija (laminatnega) hrastovega parketa. Želela bi najboljši, najobstojnejši sijajni lak (dvokomponentni polivretanski na vodni osnovi oz. kislinski?), večkratno lakiranje, dodatek za obstojnost oz. za poživitev starega parketa, ponekod levice odstopajo, potrebna ponovna pričvrstitev na približno štirih mestih. V mesecu aprilu, maj Hvala vnaprej in lp.
Talne obloge, Polaganje parketa
Vrsta talnih oblog: Parket
Površina prostorov (v m2): 45m
Parket bi položili v dva prostora in podest. Imamo tudi 22 betonskih stopnic, ki bi jim samo pohodno površino prekrili z enakim parketom. Površina v sobah in podestu je 35 m, dolžina stopnice je 1m, širina pa 27 cm. V sobah je talno gretje. Radi bi ameriški oreh, iščemo najcenejšo varianto, saj so bo večina prostora prekrita s pohištvom.
Talne obloge, Lakiranje parketa
Vrsta talnih oblog: Parket
Površina prostorov (v m2): 20
Spoštovani!!! V kratkem želim obnovit brusenje, lakiranje cca. 20-25 let star parket,dneva sob, pa me zanima informativna cena za storitev, Hvala Realizacijo želim v začetku aprila. Lp. prosim ce mi najprej po mailu odpisete,ker mam veliko časa zaradi službenih obveznostih nedosegljiv gms, Lp
Talne obloge, Lakiranje parketa
Vrsta talnih oblog: Parket
Površina prostorov (v m2): 38 m2
Spoštovani, v dnevni sobi s kuhinjo želimo v začetku aprila sanirati parket. Prostor je velik približno 38 m2. Parket je bil pred 25 leti položen na starejšo podlago iz lesenih desk (ni klasičnega mokrega estriha), ki pa so v območju kuhinjskih elementov zaradi zamakanja strohnele, tako da se pod pogreza. Staro kuhinjo bomo pred obnovo odstranili. Z obnovo parketa želimo obdržati obstoječ lesen tip podlage in ga samo tam, kjer je potrebno, sanirati in preko ponovno položiti parket. Parket je star, klasičen na pero in utor (jesen) in mogoče ga imamo v kleti še dovolj za sanacijo. Po sanaciji bi želeli parket v celem prostoru pobrusiti in ponovno polakirati z obstojnim poliuretanskim lakom. Prosim vas za terminsko in finančno razdelano ponudbo ter se vam zanjo vnaprej lepo zahvaljujem. Z lepimi pozdravi,
Talne obloge, Polaganje parketa
Vrsta talnih oblog: Parket
Površina prostorov (v m2): 40
polaganje gotovega parketa, dneva soba +kuhinja skupaj. Želela bi opcijo, če lahko dobim ponudbo z parketom + zaključne -okrasne letve, ker parketa še nismo kupil ( svetel hrast, oziroma čim bolj svetel in trpežen na praske), gotovi parket. Realizacijo bi želela čimprej, prostor je prazen. Hvala in lep pozdrav
Talne obloge, Lakiranje parketa
Vrsta talnih oblog: Drugo
Površina prostorov (v m2): 15 m2
Potrebujem prenovo kopalnice, se pravi stare ploščice ven, preureditev vodovodne inštalacije, banjo ven in postavitev tuš kabine, kopalnica je velika 2,90 x 1,70 m, ploščice bi postavili tudi po steni do višine 2 m, na koncu pa bi postavili tuš kabino v dolžini 1,70 x 0,80 m, brez podstavka za tuš, da bi bile samo ploščice in kanaleta za odtok. Zainteresirani se naj oglasijo na tel. za podrobnejše informacije. Realizacijo želim v roku 2 mesecev. Hvala
Talne obloge, Talne obloge
Vrsta talnih oblog: Parket
Površina prostorov (v m2): 139
Smo gradbeno podjetje, ki potrebujemo zuanjega podizvajalca za polaganje parketa. Dobava in vgradnja hrastovega lamelnega parketa s trikratnim brušenjem in lakiranjem s polmat lakom, vključno z dobavo in položitvijo zaključnih hrastovih kotnih letev s trikratnim brušenjem in lakiranjem s polmat lakom. Rabim v roku 2 meseca. Hvala in lep pozdrav