Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Električne inštalacije, Električne inštalacije
Ljubljana
Prosim za ponudbo! Obnavljamo kuhinjo. Rabimo dve nove vtičnice in pri pomivalnem stroju namesto"doze" vtičnico. Po postavljanju kuhinje tudi priklop električnih aparatov.Štedilni, pečica in pomivalni stroj. Potrebno bo tudi potegniti nekaj metrov elektrike (čez bodo šle ploščice). Nahajamo se na Fužinah v Ljubljani. Hvala.
Električne inštalacije, Električne inštalacije
Mengeš
Iščem izkušenega električarja iz ali v bližini Mengša za izvedbo nekaj del v Mengšu: - ponovna priključitev manjšega prostora v zgradbi na elektriko, vključno z instalacijo odštevalnega števca - zamenjava nekaj vtičnic - pregled napeljave v garsonjeri in instalacija dodatnih vtičnic - odklop odsluženih kablov obešenih zunaj Zanimajo me ponudbe s fiksno urno postavko (1 ali 2 električarja) za izvedbo del, brez naknadnih skritih stroškov. Ogled naj bo vključen v ceno. Izvedba ta teden. Prosim za ponudbo. Hvala in lp.
Murska Sobota
Površina objekta ali prostora (v m2): 360
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Ker bomo renovirali staro hišo čisto na novo naju z možem zanima ponudba, da se uredi napeljava elektrike po stanovanju. Pritlični prostor(kuhinja dnevna jedilnica so skupni prostor nato hodnik spalnica otroška soba kopalnica) - m2. Mansarda ima enake prostore. v kleti enako. Po novem letu. Prosim za ponudbo. Hvala in lp.
Električne inštalacije, Nadometna električna napeljava
Šmarje - Sap
Površina objekta ali prostora (v m2): 50
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Zanima me, koliko pride odštevalni el. štev. v mansardi, kjer je že ločena elektrika, vendar ni odštevalnega števca ne fita, ki bi bil tudi potreben. Imam tudi stare omarice še z navadnimi varovalkami, pa bi, če je ugodno, dala manjšo novejšo z novimi varovalkami . /dve omarici/ Zaželjen je ogled! ROK: do konca leta hv in lp
Električne inštalacije, Napeljava elektrike - Jesenice
Jesenice
Površina objekta ali prostora (v m2): 80
Predviden rok izvedbe: Takoj
Vgraditev nove omarice z avtomatskimi varovalkami v stanovanje (stara omarica s klasičnimi varovalkami je na stopnišču), nova električna napeljava po celem stanovanju (luči, nove vtičnice,...). Dela bi se izvajala takoj, saj smo v fazi adaptacije in moramo pred nadaljevanjem najprej urediti inštalacijo. Hvala.
Električne inštalacije, Električarji - Novo mesto
Novo mesto
Površina objekta ali prostora (v m2): 110
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Imamo hišo dvojček, montažne lesene izgradnje (novogradnja). Potrebovali bi napeljavo električnih inštalacij v srednjem in zgornjem nadstopju (v spodnjem nadstopju so že), ki sta skupaj velika kvadratnih metrov. Zgoraj bi bile tri sobe in kopalnica, v srednjem nadstopju pa dnevna soba z jedilnico, kuhinja, hodnik, delovni kabinet in kopalnica. V hiši še ni tlakov, prav tako ne predelnih sten. Dela v oktobru.
Električne inštalacije, Napeljava elektrike
Portorož
Površina objekta ali prostora (v m2): 29
Predviden rok izvedbe: Takoj
Spoštovani, potrebovali bi ponudbo za fino montažo v objektu 29 m2, v Luciji Portorož. Montirati je potrebno 6 kosov tikala navadnega 1P 16A, 1 kos stikalo 1-0-2, 8 kosov vtičnice šuko 2P, 1 kos doze direktni priklop, montažo in priklop luči- 6 kom, priklop bojlerja, postavitev klima naprave (samo zamenja se stara z novo), povezati je potrebno še omarico z varovalkami (glavno stikalo 40A 1p, fid stikalo 0,03A 40A, varovalka 20A 1p, varovalka 16 A 1p, varovalka 10 A 1p, zbiralka za varovalke), PROSIM ZA PONUDBO Z MATERIALOM IN BREZ MATERIALA. HVALA.
Električne inštalacije, Nadometna električna napeljava
Videm - Dobrepolje
Površina objekta ali prostora (v m2): 100
Predviden rok izvedbe: Takoj
Gre za hišo, ki ima v hiši varovalke in števec. Radi bi dali števec ven, se pravi treba je narediti, omarico pmo3 dati v fasado, notri vse potrebno od števca, ničelne spojke, enofazne zbiralke, varovalke, podnožja ,glavno stikalo enopolno , gre za enofazni enotarifni odjem, potem kabel pp00 4 X 35 kvadrat + 1.5 Aluminij yy00 gre na štender, notri pa kabel bakreni pgp 5 krat 6 kvadrat.In notri seveda je treba zrihtati omarico z 8 ali 12 varovalkami in te varovalke prevezat varovalka c 16 amperov.Štemanja je malo samo za omarico zrezat s fleksarco v fasado in kak meter na vsako stran, ker preostali del al kabla bo šel do štenderja po tramu. Mojstri že veste kaj govorim. Iščem najugodnejšega ponudnika z materialom ali brez, ga lahko zrihtam sam, rok takoj ali v roku enega videm dobrepolje.lp
Električne inštalacije, Električne inštalacije
Ljubljana
Pozdravljeni, ravnokar smo demontirali staro kuhinjo in odstranili ploščice, saj bomo postavili novo kuhinjo. Nekaj aparatov je sedaj na drugačnih mestih, kot so bili v stari kuhinji, zato bi bilo treba potegniti el. napeljavo iz obstoječih doz za nekaj metrov bolj v levo in tam postaviti nove doze oz. vtičnice za hladilnik, el. kuhalno ploščo in napo. To storitev bi potrebovala v naslednjem tednu. Hvala in lep pozdrav, Počkaj
Električne inštalacije, Nadometna električna napeljava - Velenje
Velenje
Površina objekta ali prostora (v m2): 50
Predviden rok izvedbe: Takoj
Imam vikend na Paškem Kozjaku nad Velenjem. Vso elektro instalacijo sem izdelal sam, čeprav nisem strokovnjak. Vsa ta instalacija je delovala skoraj nemoteno, približno 20 let. (zavedam se, da marsikaj ni bilo izvedeno po predpisih).Pred kratkim je močno udarila strela v bližini, meni je FID vrglo ven in zdaj ga ni več možno priključ je, da strokovnjak pregleda, ugotovi kaj je sprejemljivo, ostalo pa zamenja, da bo narejeno, tako kot je treba.


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!