LOGIT - MATEJA LOGAR S.P., PROJEKTIRANJE IN OBLIKOVANJE

Žalec
Arhitekti
Obrazec lahko izpolnite v eni minuti! Korak 1/2
20+
Let na tržišču

Drugi izvajalci v bližini Žalca

Druge storitve v Žalcu in okolici

Nedavna povpraševanja

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 110
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Zdravo. Želela bi novogradnjo v naselju Sončni grič. Parcela je pod večjim naklonom, velikosti cca. m2. Želim si hiše v obliki L, načeloma kleti nebi imela, samo garažo (oz. nadstrešek) za dva avta, kateri nebi imel vhodnih vrat), ki bi bila v višini ceste, nad katero če bi bilo možno bi nadaljevala z hiši. Želim si P+M. V P bi bil predprostor, kopalnica (prostorna), kuhinja z jedilnico, dnevni prostor ter spalnica. V M pa si želim 2 otroški sobi ter manjša kopalnica (M si želim samo nad polovico pritličja, ne čez celoto). Izhod iz dnevnega prostora bi bil na teraso. (nov geodetski posnetek še je v izdelavi).. Površina m2, parcelna št.. /5, /4 k.o. spodnji Vrhov dol Hvala,

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 200
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni. Pošiljam vam dokumentacijo in idejno zasnovo + idejno postavitev hiše na parceli. Prosil bi za ceno izdelave vse potrebne dokumentacije: • DGD • PZI • PID Hiša ima dva apartmaja (30 m2 in 38 m2) in prehodno klet (ca. 30 m2; edini prostor pod/v zemlji) za v zgornje stanovanje. Hiša bi v izvedbo šla v 2-eh fazah: 1. Faza: spodnja etaža (luknja – prehod v zgornjo etažo je zaprt), 2. Faza: zgornja etaža (v tej fazi se izdela tudi notranje stopnišče med etažama). Lokacijska informacija (wetransfer: https://we.tl/t-yz0tgIwKn7 ). Za dodatne informacije ma seveda lahko kontaktirate. Lep pozdrav.

Razširitev (dozidava ali nadzidava)

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 100
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, Nadzidava poslovno stanovanjske zgradbe, ohranitev spodnjega dela delavnice in nadzidava v zgornjem nadstropju z širitvami izven obstoječih mer objekta. Zgornji del bo namenjen stanovanju. Okvirna slika razporeditev prostora je že znana oz. določena prav tako tudi vhod, ki bo sedaj spremenjen. Na polovici obstoječega objekta je sedaj že vlita plata katero bo potrebno povezati z drugim delom. Prosim za ponudbe. -izris obstoječega stanja -izdelava izp in dgd za vloge - končna projektna dokumentacija za pridobitev mnenj in gradbenega dovoljenja(DGD) - vodenje upravnega postopka -pridobitev uporabnega dovoljenja -3d vizualizacija prostora Hvala in lp

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 160
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Zdravo. Hiša z m², 2nadstropja; zgornje nadstropje je bivalno, spodaj pa so prostori gostinskega lokala katere bi se preuredilo v 2 stanovanja. Potrebujem nasvet kako se tega lotit in smiselno razporedit prostore. Potrebno pa bilo preurediti inštalacije (voda, elektrika, ogrevanje), me njava oken. Zato potrebujem kakšno pomoč arhitekta. Hvala in lp.

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Pisarniški prostori
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 400
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Zdravo. Potreboval bi načrt arhitekta za adaptacijo prostora 20 X 20m, 4 stebri so po sredini. Želeli bi si naslednje : Industrijski betonski strop z instalacijskih cevmi, prezračevalnimi jaski. Tla so lesene osb plošče, potreben končni tlak. Na jz strani okna do tal. Na SZ strani okna pod stropom s parapetom 1.6m. V prostor potrebno postaviti cca 5x prodaja, 3x podpora prodaji, 2x plan in nabava, 6xrazvoj in njihov mini laboratorijski pult, 2x vodja. Kotiček za v miru telefoniranje, avtomati, voda kava, mizice. Določiti tlak in strop (če je sploh treba). Barve, materiali, dodatki (zelenje, potiskana sejemska stena iz blaga). Svetila. Izvedba mora delovati moderno. Trajno fleksibilno. Enostavno za vzdrževanje. Hvala in lp.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Ostali poslovni prostori
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 260
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni. Poslovni objekt-v pritličju s pisarniškimi prostori, manjšim razstavnim prostorom, manjšim laboratorijskim prostorom, servisno delavnico in skladiščnim prostorom. V drugi etaži - pisarne in morda prostor za skladišče-pustimo zadevo še odprto Objekt je zamišljen tloriosno cca m2 v dveh etažah- skupaj neto površin cca m2. Hvala v naprej.

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 150
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni, S prenovo želimo povečati funkcionalnost, varčnost in vizualno privlačnost hiše ter okolice. V tej fazi razmišljamo o opcijah o sodelovanju z arhitektom, vendar bi radi pred odločitvijo preverili kaj to pomeni iz finančnega vidika. V grobem imamo narejen plan sprememb, ki pa še niso določene in med seboj smiselno povezane. Obnova bi zajemala naslednje elemente: - strešna kritina - sončna elektrarna - fasada - balkonska ograja - zunanje stopnice - menjava oken - menjava vhodnih vrat - nadstrešek terasa - nadstrešek za avte - ograja zunanja - dvorišče - zelenica in zasaditev Pri arhitekturni izbiri bi moral arhitekt vzeti v obzir minimalizem ter, da obnova nebi bo vsebovala lesnih elementov/dekorjev. V prvi fazi mogoče predlagamo reference arhitektov, na kakšen način bi sodelovanje potekalo ter ponudbe Hvala za razumevanje in lep pozdrav!

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Ostali poslovni prostori
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 50
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, Imamo masažni salon, v katerega bi želeli vpeljati nekatere spremembe in dodatno ponudbo. V prostorih masažnega salona, bi dodali VIP zakup prostora (savna, jacuzzi,.....) kljub temu pa obdržali trenutno ponudbo (masaže, nege obraza, depilacije, manikuro in pedikuro). Kljub temu da so poslovni prostori dovolj veliki, imamo izziv ustvariti kombinacijo nove in obstoječe ponudbe. Za lažjo predstavo in v upanju na pozitivne odgovore, da lahko čim prej razširimo našo ponudbo in izvedemo prenovo, prilagam še slike prostora, hvala in lp

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 380
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni. Enodružinska hiša. K+P+M. Dve otroški sobi, spalnica, kuhinja s shrambo, jedilnica, dnevna doba, kopalnica, WC, soba za goste s kopalnico, pisarna in biljard soba, vinska soba, utility, garderoba, bralnica, garaža. Hiša je grajena v hrib, dvokapnica. fasada v kombinaciji les, beton v kobinacji z belim ometom. Notranja oprema v skandinavskem stilu, svetli odtenki, malo lesa in nekaj površin betona. Odprti prostori, ravne linije in minimalizem. Želela bi ponudbo za idejni izris prostorov z opremo (2D izris vsaj dveh predlogov, ), barvno študijo, popis materialov, tlakov in pohištva. Hvala za ponudbo. LP

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 75
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Zdravo. Gre torej za projekt manjše enostavne hiše za dve osebi v katero se nameravava vseliti z ženo. Po najinih želja, potrebah in seveda zmožnostih sva si zamislila nekako sledeče: Hiša je pritlična, brez kleti in brez mansarde (podstrešje bo samo grobo obdelano in bo služilo kot eventuelni prostor za odlaganje sezonskih stvari(smuči, srf in podobno). Vhod na podstrešje bo iz zunajje strani skozi manjša servisna vrata, do katerih se bo dostopalo po lestvi(recimo)). Uporabna površina bivanjskega dela naj bi obsegala med 75 in 80m2 maksimalno. Bivanjski del naj bi obsegal: -Kuhinjo, jedilnico in dnevni prostor (z izhodomna teraso) v enem. -Kopalnico ki vsebuje kad (kotna ali klasična-glede na vašo zamisel), umivalnik, wc školjko in tuš, velikosti vsaj 90x90 (lahko odprta verzija brez tuš kadi). -spalnico z (želja in izkušnja iz sedanje hiše) garderobno sobo (cca 2x2m), -manjšo sobo, ki bi služila kot delovni kabinet oz.soba za vnuke (če bodo kdaj)...torej prostor za posteljo, manjšo mizico z računalnikom, garderobna omara..ni potrebe po pretirani kvadraturi. -vetrolov s kakšno manjšo omaro za oblačila in čevlje. -tehnično sobo za toplotno črpalko, pralni stroj, sušilni stroj, elektro omarico, kakšno stalažo (tudi kot priročna shramba). (Opomba: kopalnica in wc sta lahko tudi ločena...recimo manjši wc, ki bo na voljo tudi obiskom, da pač ne hodijo po kopalnici....ni pa nujno seveda) Jedro osnovne zamisli je predvsem funkcionalnost in optimalna izkoriščenost prostorov. V osrednjem delu (kuhinja-jedilnica-dnevni prostor) naj bo umeščen tudi dimnik za prostostoječi kamin oz.lončeno peč. Gradnja bo klasična (betonska plavajoča plošča, opečni zidovi, rapidna plošča-strop, leseno ostrešje (brez stranskih napuščev), klasična dvokapnica brez frčad, odprtin, oken in podobnega nebodigatreba, krita z opečno kritino, naklonom strehe med 30 in 45 stopinj(lokacijska informacija) z slemenom Vzhod-Zahod. Fasada 20cm stiropor, okna in vrata klasičnih dimenzij npr. x, x najverjetneje s polkni...material (če bodo dopuščale finance) les. Ogrevanje bo s toplotno črpalko zrak-voda. Ker območje gradnje nima možnosti priklopa na kanalizacijo je predvidena mala čistilna naprava. Vrata za prehod na teraso naj bodo enostavna, malo širših standardnih dimenzij...prosim brez nekih panoramskih sten in podobnih (pre)dragih novotarij...:))). Želja je tudi, da bi bil k hiši umeščen tudi nadstrešek za dva avtomobila enostavne železne (ali delno zidane) konstrukcije. (v kolikor se bomo dogovorili lahko to dorečemo naknadno). V pričakovanju vaše ponudbe in upanju na sodelovanje vas lepo pozdravljam.