Mnenja strank

5.0 / 5
Lidija O. - 04.10.2019
Ponudnik se je držal vseh dogovorov, navkljub višku dopustniške sezone. Vsi sodelavci pri projektu so bili zelo prijazni, strokovni, natančni, najbolj pa je izstopal g. Jerneju. Zelo smo mu hvaležni za vse nasvete in njegovo izjemno prijaznost.
4.3 / 5
Mitja K. - 18.09.2019
Gospod Jure je zelo profesionalen in spoštuje vse dogovorjene roke (glede izmere). Cena je glede na ostale ponudnike in samo kakovost oken ugodna, vsaj po samih specifikacijah. Zelo zanesljiv in zato sem brez pripomb. Pri ponudbi sva kasneje dodala še police, katere bo kupil in vgradil ponudnik, cena ugodna.
5.0 / 5
Aleš P. - 22.08.2019
Zelo sem zadovoljen z ponudnikom- okna Lokve- .Gospod je prišel takoj ko sem se odločil za njih in opravil izmero ter poslal predračun. Točno v dogovorjenem roku so okno pripeljali in ga hitro in strokovno ugradili. Tako sem zadovoljen z ceno in kvaliteto ,da sem se odločil pri njih naročiti še komarnike za celo hišo. Samo tako naprej pa bodo stranke zadovoljne in njim ne bo zmanjkalo dela.
5.0 / 5
Uroš M. - 12.06.2019
Zelo zadovoljni z ponudnikom, storitev je opravil odlično, držali so se tako roka kot tudi cene. Priporočamo!
5.0 / 5
Staša P. - 23.05.2019
Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov, dostavil vse, kar smo se dogovorili. Bila sem zadovoljna s hitro dostavo in super montažo. Sigurno ga bom priporočila naprej.
4.7 / 5
Robert G. - 16.05.2019
Predvsem zelo kvalitetno ugradnjo in spoštljiv odnos monterjev in predanost in natančnost. Vse kar je bilo dogovorjeno je bilo tudi sprovedeno zato tukaj lahko zadevo samo pohvalim.
5.0 / 5
Franjo P. - 07.11.2018
Okna so profesijonalna. Osebje zelo zelo prijazno. Prišli so takrat kadar smo se dogovorili točno uro. Predračun je bil v štrnajstih dneh. Monterji so bili profesionalni. Lahko rečem, da so okna vredna tistega denarja in sem prav vesel, ker sem se odločil za taka okna in iih z veseljem priporočam vsakemu. Vsi so mi samo obljubljali samo pri pdjetju Lokve d.o.o sem dobil vrhunsko kvaliteto in sem jim hvaležen.
5.0 / 5
Nevenka Č. - 06.11.2018
Zelo zadovolnji z ponudnikom. Okna so odlična, žaluzije in komarniki tudi. Zadovoljni pa smo tudi z monterjem ker se je zelo odrezal. Hvala lp
5.0 / 5
KL n. m. G. C. - 29.10.2018
Pozdravljeni. Septembra sem se odločil, da bom v svoji hiši menjal okna. Ob več ponudbah se mi je zdela ponudba od podjetja Lokve d. o. o. zelo primerna. Vse skupaj je steklo zelo hitro. Zaradi moje odsotnosti med tednom je bil gospod Aleš pripravljen opraviti izmere oken celo v nedeljo. Prav hitro smo podpisali pogodbo in štirinajst dni pred rokom dobave so mi okna dobavili in vgradili. Moram pohvaliti tudi monterja, gospoda Mateja, za vrhunsko montažo. Naj se še enkrat zahvalim za super kvalitetno izdelavo in montažo oken. Mislim, da so z delom, ki so ga pokazali na odlični poti.
5.0 / 5
Aleša S. - 22.10.2018
Zelo zagnano delo. Nič lenarjena. Dobra volja. Prijaznost. Domačnost.
Na koncu je zelo na hitro zahteval podpis, ko se je tudi nam že zelo mudilo od doma in ni bilo časa vsega pregledati, če je v redu. In nekaj malenkosti ni v redu.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!