Mnenja strank

5.0 / 5
Rozalija R. - pred 3 meseci
LOKVE, d.o.o. me je pri nakupu PVC oken s svojo ponudbo najbolj prepričalo. Delavci, ki so opravili montažo, so bili natančni, prijazni in za sabo so temeljito pospravili. Tudi g. Jure, ki je delal ponudbo in izmero je bil ves čas odziven in korekten.
5.0 / 5
Nevenka M. - pred 4 meseci
Držal se je cene, rokov dostave in rokov montaže ter tudi sam podal kakšen predlog, da smo se lažje odločili. Podjetje LOKVE D.O.O. bi ponovno izbrali.
5.0 / 5
Nina R. - pred 5 meseci
Ponudnik je odgovoril na povprasevanje, z veseljem prisel na ogled, bil dostopen s ceno, drzal se je rokov. Vse brez pripomb. Zelo smo bili zadovoljni in bomo se delali z njimi.
5.0 / 5
Laura B. - pred 8 meseci
Odličen odnos zaposlenih, pomoč pri eko skladu, držanje zastavljenih tokov, dobra cena, dobra izvedba in montaža.
5.0 / 5
Maja R. - pred 11 meseci
Izjemna odzivnost že od prvega povpraševanja naprej. Super ekipa! Okna so bila zamenjana hitro in izjemno natančno. Vse pohvale.
4.0 / 5
Maja R. - pred 11 meseci
Ponudnik se je držal dogovorjene cene.
Ponudnik se ne odziva redno na smsje in klice. Res moram biti vztrajna, da pridem do odgovora glede datuma montaže, pa še ta je le okviren.
4.3 / 5
Jurij J. - pred 1 letom
Takojšen odziv, ponudba pripravljena še isti dan, plačilo z moje strani izvedeno takoj. Montaža je bila obljubljena v januarju 2020 in tudi izvedena 30.01.2020, delo opravljeno v roku. Monterja sta bila točna, inovativna in izredno hitra. Za seboj sta vse počistila in namestila nazaj vse, kar sta morala začasno zaradi montaže odstraniti. Izmere pred pripravo ponudbe so bile točne, vsi detajli posneti, tako da je montaža potekala brezhibno. Sem izredno zadovoljen in lahko firmo LOKVE priporočim vsakemu.
4.3 / 5
Danilo K. - pred 1 letom
Pripravljenost na dogovore, pogovore in svetovanje
Okvirji so za malenkost premajhni glede na odprtino in nekoliko nerodna montaža
5.0 / 5
Marija Ž. - pred 1 letom
Ponudnik je imel konkurenčno ceno proti ostalim. Svetovalec je dobro svetoval pri izbiri. Držali so se vseh dogovorjenih rokov. Montaža izpeljana kvalitetno in hitro. Priporočam tudi ostalim
5.0 / 5
Ernest M. - pred 1 letom
Ponudnik se je držal dogovorjenega roka, opravil delo zelo strokovno in natančno, pospravil za seboj. Zelo sem zadovoljen.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!