Mnenja strank

5.0 / 5
Božo P. - pred 10 dnevi
Izbral sem ponudnika s kvalitetnimi okni in karakteristikami, to je firma LOKVE. Okna so bila dobavljena pred rokom in vgrajena v enem dnevu. Priporočam vsem kupcem.
5.0 / 5
Jože P. - pred 11 dnevi
Ponudnik LOKVE D.O.O. se je držal dogovorjenih rokov in dogovorjenih cen, bil je odziven in pripravljen svetovati in odgovoriti na vsa naša vprašanja. Odnos je bil korekten, dobava in montaža je potekala tako kot smo se dogovorili. Nič nas ni motilo, ponudnik nam je dal koristne nasvete.
5.0 / 5
Božo P. - pred 1 mesecem
V pozitivnem smislu je ponudnik LOKVE D.O.O. odstopal od vseh ponudnikov. prišel je na ogled, podal vse informacije, svetoval, kaj bi bilo najboljše in po mojih zahtevah popravil ponudbo. Držal se je rokov, dobava je bila celo krajša, kot sem pričakoval. Montažna ekipa je svoje delo opravila v enem dnevu in to kvalitetno, točno tako, kot je bilo dogovorjeno.
5.0 / 5
Rozalija R. - pred 5 meseci
LOKVE, d.o.o. me je pri nakupu PVC oken s svojo ponudbo najbolj prepričalo. Delavci, ki so opravili montažo, so bili natančni, prijazni in za sabo so temeljito pospravili. Tudi g. Jure, ki je delal ponudbo in izmero je bil ves čas odziven in korekten.
5.0 / 5
Nevenka M. - pred 6 meseci
Držal se je cene, rokov dostave in rokov montaže ter tudi sam podal kakšen predlog, da smo se lažje odločili. Podjetje LOKVE D.O.O. bi ponovno izbrali.
5.0 / 5
Nina R. - pred 7 meseci
Ponudnik je odgovoril na povprasevanje, z veseljem prisel na ogled, bil dostopen s ceno, drzal se je rokov. Vse brez pripomb. Zelo smo bili zadovoljni in bomo se delali z njimi.
5.0 / 5
Laura B. - pred 10 meseci
Odličen odnos zaposlenih, pomoč pri eko skladu, držanje zastavljenih tokov, dobra cena, dobra izvedba in montaža.
5.0 / 5
Maja R. - pred 1 letom
Izjemna odzivnost že od prvega povpraševanja naprej. Super ekipa! Okna so bila zamenjana hitro in izjemno natančno. Vse pohvale.
4.0 / 5
Maja R. - pred 1 letom
Ponudnik se je držal dogovorjene cene.
Ponudnik se ne odziva redno na smsje in klice. Res moram biti vztrajna, da pridem do odgovora glede datuma montaže, pa še ta je le okviren.
4.3 / 5
Jurij J. - pred 1 letom
Takojšen odziv, ponudba pripravljena še isti dan, plačilo z moje strani izvedeno takoj. Montaža je bila obljubljena v januarju 2020 in tudi izvedena 30.01.2020, delo opravljeno v roku. Monterja sta bila točna, inovativna in izredno hitra. Za seboj sta vse počistila in namestila nazaj vse, kar sta morala začasno zaradi montaže odstraniti. Izmere pred pripravo ponudbe so bile točne, vsi detajli posneti, tako da je montaža potekala brezhibno. Sem izredno zadovoljen in lahko firmo LOKVE priporočim vsakemu.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!