Mnenja strank

5.0 / 5
Franjo P. - 07.11.2018
Okna so profesijonalna. Osebje zelo zelo prijazno. Prišli so takrat kadar smo se dogovorili točno uro. Predračun je bil v štrnajstih dneh. Monterji so bili profesionalni. Lahko rečem, da so okna vredna tistega denarja in sem prav vesel, ker sem se odločil za taka okna in iih z veseljem priporočam vsakemu. Vsi so mi samo obljubljali samo pri pdjetju Lokve d.o.o sem dobil vrhunsko kvaliteto in sem jim hvaležen.
5.0 / 5
Nevenka Č. - 06.11.2018
Zelo zadovolnji z ponudnikom. Okna so odlična, žaluzije in komarniki tudi. Zadovoljni pa smo tudi z monterjem ker se je zelo odrezal. Hvala lp
5.0 / 5
KL n. m. G. C. - 29.10.2018
Pozdravljeni. Septembra sem se odločil, da bom v svoji hiši menjal okna. Ob več ponudbah se mi je zdela ponudba od podjetja Lokve d. o. o. zelo primerna. Vse skupaj je steklo zelo hitro. Zaradi moje odsotnosti med tednom je bil gospod Aleš pripravljen opraviti izmere oken celo v nedeljo. Prav hitro smo podpisali pogodbo in štirinajst dni pred rokom dobave so mi okna dobavili in vgradili. Moram pohvaliti tudi monterja, gospoda Mateja, za vrhunsko montažo. Naj se še enkrat zahvalim za super kvalitetno izdelavo in montažo oken. Mislim, da so z delom, ki so ga pokazali na odlični poti.
5.0 / 5
Aleša S. - 22.10.2018
Zelo zagnano delo. Nič lenarjena. Dobra volja. Prijaznost. Domačnost.
Na koncu je zelo na hitro zahteval podpis, ko se je tudi nam že zelo mudilo od doma in ni bilo časa vsega pregledati, če je v redu. In nekaj malenkosti ni v redu.
5.0 / 5
Robert B. - 31.07.2018
Moram povedati, da smo z samimi okni zelo zadovoljni, prav tako je bila izvedena kvalitetna zamenjava s strani njihovih podružnikov za zamenjavo oken.
5.0 / 5
Branko S. - 29.07.2018
Ponudnik se je redno odzval na klice. Montaža je bila izvedena kot sva se dogovorila. Montaža opravljena strokovno in natančno (ima različne monterje!). Ponudba ni bila najcenejša, vendar sem ga izbral, ker že imam vgrajeno stavbno pohištvo iz njegove ponudbe.
5.0 / 5
Nataša P. - 07.05.2018
Zelo so odzivni, dobro svetujejo, prijazni, deli kvalitetno opravljeno. cena kot dogovorjena, nimam pripomb. Res super!
5.0 / 5
Jože B. - 29.03.2018
Ponudnik se je držal rokov in cene. Kvaliteta izdelka in montaže je zelo v redu. Montažerja sta bila strokovna in tudi zabavna. Takih ponudnikov in storitev bi si vedno želel.
5.0 / 5
Ivan Ž. - 22.03.2018
Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov, montažo so izvedli celo pred napovedanim rokom. Delo so opravili korektno in kakovostno. Upoštevali so naše želje in nam strokovno svetovali. Ponudnika priporočam!
Kar nekaj časa smo morali čakati, da so nam zamenjali še pokrov pri roleti, ki se je med transportom poškodoval, vendar so se nam opravičili, da imajo zelo veliko dela, kar smo tudi z razumevanjem sprejeli.
5.0 / 5
Mojca L. - 05.03.2018
Ponudnik nam je pomagal s številnimi nasveti. Vse je bilo izvedeno profesionalno v rokih in kot je bilo dogovorjeno. Vse počiščeno po končanem delu. Smo bili zelo zadovoljni.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!