4.3 / 5
Damjan B. - 15.11.2017
Zelo prijazni in hitri pri ogledu in pripravi predračuna, montaža zelo profesionalna in dobro izvedena.
Montaža je bila 14 dni čez dogovorjen rok, smo pa razumeli, ker smo za montažo imeli samo eno okno in se nam niti ni mudilo.
5.0 / 5
Goran K. - 30.10.2017
Zelo profesionalen odnos in res pomagajo, da je rešitev najboljša za nas. Zelo korektni ponudniki od začetka do konca. Priporočam!
5.0 / 5
Jasna Š. - 19.09.2017
Odzivna in zelo spoštljiva komunikacija. Vernon na razpolago za vprašanja. Vse opravljeno v dogovorjenih rokih. Profesionalna montaža; vse pospravljeno. Okna lepa, vgradnja odlična.
4.7 / 5
Franc C. - 14.09.2017
Vse je bilo korektno, le pri zunanjih žaluzijah se je malo zapletlo zaradi premalo natančnih izmer.
5.0 / 5
Vid S. - 11.09.2017
Od šestih ponudnikov sem izbral LOKVE d.o.o. in to je bila prava odločitev. Odličen komercialist Jernej, odlična ekipa monterjev. Dobava in montaža še prej kot pričakovano. Vse lepo pospravljeno. Ocena čista petka!
5.0 / 5
Janez M. - 28.08.2017
Kljub poplavi ponudnikov in predračunov so bile Lokve daleč najboljše tako kot po ceni kot kvaliteti. Okna so bila izdelana pred rokom kljub že zelo kratkemu roku in to med poletjem. Montaža pa prav tako razred zase, kvalitetna, hitra, prijazni. Definitivno od zdaj naprej sodelujemo samo še z Lokvami.
5.0 / 5
Darinka K.M. - 26.08.2017
Cena ponudnika LOKVE d.o.o. je bila zelo konkurenčna, svetovali so nam glede izbire oken, delo bilo opravljeno še pred rokom in tudi po montaži so se pozanimali, kako smo zadovoljni z opravljenim delom. Naknadno pridejo celo še popraviti - prekriti špranje ob oknih, ki so nastale ob demontaži starih, širših oken.
5.0 / 5
Dejan B. - 17.08.2017
Izbiral sem med petimi ponudniki, in lahko samo rečem, dobro, da sem se odločil za LOKVE. Celotna ekipa je zaupanja vredna. Od komercialistov do monterjev, so fantje točno to, kar sem zahteval. Kar smo se dogovorili je bilo narejeno. Umazanije praktično nič. Vse pospravljeno za seboj. Če bi se še odločil za odvoz starih oken, sploh ne bi vedel, da se je na hiši kaj dogajalo. Priporočam vsem, ki želite kvalitetna in ugodna PVC okna.
5.0 / 5
Jure N. - 17.08.2017
Dobavitelja oken LOKVE prej nismo poznali, saj smo se za menjavo oken odločili interventno. Hkrati smo namreč obnavljali fasado bloka in so nam šli pri zgoraj imenovani družbi zelo " na roke". Pohvaliti moramo komercialista Jerneja ter montažerja Grega in Marjana. Po sklenitvi posla je vse potekalo izredno hitro in v skladu z dogovorom . Čeprav je bil čas zelo neugoden ( letni dopusti, ) so bila vsa dela opravljena v dogovorjenih rokih. Demontaža starih oken in montaža novih so bila izvedena izredno strokovno in z dobro voljo.Celo prepevali smo. Montažerja sta sama pospravila stanovanje tako, da smo zelo zadovoljni. Po izdelavi zunanjih špalet sta se montažerja ponovno odzvala in takoj zmontirala še zunanje rolo omarice oz. rolete in notranje žaluzije. Hvala vam in vsem skupaj še veliko poslovnih uspehov. Naša ocena je čista 5.
5.0 / 5
Pavel J. - 24.07.2017
Ponudnika sem izbral, ker je pokazal največjo strokovnost in mi vse kar sem želel podrobno razložil. Dobava, montaža, vse so izvedli kvalitetno, hitro in v dogovorjenih rokih. S celotno end-to-end storitvijo sem zelo zadovoljen in jih priporočam.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!