Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Maribor
Pogostost storitve: 14-dnevno
Površina prostora (v m2): 100
Temeljito, ampak res temeljito 14-dnevno čiščenje posameznih delov hiše. Predvsem kopalnice, wc-ja, brisanje prahu, pomivanje/ribanje tal (ploščice in parket), čiščenje oken. Pač dela, ki jih vsakodnevno ne zmoremo opravljati sami. Kasneje bi k nalogam morda dodali še likanje, pranje perila in morda še kaj. Ocenjujemo, da bi nam še najbolj odgovarjali četrtki. Ni pa nujno. Smo družina s tremi otroki. Brez živali.
Čistilni servisi, Čistilka - Murska Sobota
Murska Sobota
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Površina prostora (v m2): 50
Gre se za čiščenje poslovnega prostora ordinacije in občasno privatnega dela, ordinacija se nahaja za privat hišo. Oseba bo imela dostop do hiše, tako da bi morali imeti zaupljiv odnos, predvsem pa dolgoročen. 3x na teden čiščenje ordinacije, med zimo tudi še večkrat. Čistilo bi se zjutraj. Hvala, LP.
Čistilni servisi, Čiščenje na domu - Ljubljana
Ljubljana
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Površina prostora (v m2): 70
Pri čiščenju bo potrebno precej umikanja stvari. To je staro stanovanje: star parket, potem tudi kamnite ploščice, kuhinja je v keramiki, stare ploščice v kopalnici. Če bi lahko tudi kurilnico očistili prosim, izjemno mali prostor ampak je umazan in tudi stopnišče do kurilnice, itd. Na splošno je stanovanje staro in naloženo tko da bo potrebno ogromno stvari umakniti in počistiti. Situacija je taka da potrebujemo generealno čiščenje, od oken do tal, do kurilnice vse počistit. Prosim za ponudbe. Hvala, LP.
Domžale
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Površina prostora (v m2): 120
Hiša m2. Potrebujemo generalno čiščenje in nato tedensko. Zavzemam se za takšen čistilni servis, ki bi mu lahko zaupali in bi lahko sodelovali dolgoročno. Pri generalnem čiščenju mi je pomembna natančnost in vestnost, da se počistijo vse površine, police, omare itd. Veselim se vaših ponudb. Hvala, LP.
Čistilni servisi, Čiščenje poslovnih prostorov
Cerklje na Gorenjskem
Pogostost storitve: Tedensko
Tip poslovnih prostorov: Gostinski lokal
Površina prostora (v m2): 300
Smo s 33 sobami. Iščemo dodatno pomoč za čiščenje sob in pomoč v kuhinji (pomivanje posode, priprava solat ipd.). Pomoč bi potrebovali ob povečanem obsegu dela. Pogostost storitve bo po potrebi. Delo bo trajalo od 3 do 8 ur na dan ko bomo dodatno pomoč potrebovali. Lep pozdrav, Avgust
Ljubljana
Pogostost storitve: Tedensko
Tip poslovnih prostorov: Pisarne
Površina prostora (v m2): 116
Storitev rabimo dvakrat v tednu, ob torkih in petkih, ali pa ob sredah in petkih v popoldanskih urah. Čiščenje naj bi zajemalo opravila na tedenski, mesečni, polletni in letni ravni (npr. generalno čiščenje 1x letno, pomivanje okenskih stekel 2x letno...) Pisarne, čajna kuhinja ter sanitarni del. Hvala, lp
Čistilni servisi, Čiščenje oken - Ljubljana
Ljubljana
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Površina prostora (v m2): 46
Potrebujem generalno čiščenje stanovanja, ki je prazno osebnih stvari. V stanovanju se nahaja starejša stanovanjska oprema ( kuhinja, kopalnica, omare) katere je potrebno tudi generalno očistiti. V stanovanju več kot 5 let ni prebival nihče zato je v precej slabem - zanemarjenem stanju. Hvala, LP.
Brežice
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Tip poslovnih prostorov: Poslovni kompleks
Površina prostora (v m2): 80
Pozdravljeni, potrebujemo čiščenje steklene fasade na poslovno stanovanjskem objektu. Fasada je dim.: cca 10 x 8 m, zastekljena je z izolacijskim s sončno zaščitnim steklom stopsol rjave barve. Fasada je na višini 0 m (ne vem če sem prav napisala, skratka je dostopna s tal, potem pa nad 2 m pride v poštev oder). Lokacija: Brežice. V naprej hvala vam za odgovor! Lepo pozdravljeni, Za več informacij me lahko pokličete. Hvala, lp
Čistilni servisi, Čistilni servisi - Ljubljana
Ljubljana
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Površina prostora (v m2): 56
Dvosobno stanovanje z bivalno kuhinjo; stranišče in kopalnica ločena. Stanovanje je v bloku - 1. nadstropje. Po tleh parket, linolej, tepihi. Generalno čiščenje želim v začetku novembra: - vse opraviti v istem dnevu (sesanje, brisanje prahu; pomivanje oken, tal; čiščenje kuhinjskih omaric zunaj; čiščenje kopalnice, stranišča) - ne želim zapustiti stanovanja med čiščenjem. LP
Domžale
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Tip poslovnih prostorov: Pisarne
Površina prostora (v m2): 834
Potrebujemo čistilnegi servis za čiščenje poslovnih prostorov z neto površino ,86 m2. Prostori zajemajo 30 pisarn, 1 sejno sobo, kuhinjo ter 7 WC-jev (3 WC-ji za stranke ter 4 WC-ji za zaposlene). Čiščenje bi potrebovali 3x/teden in v tem delu bi potrebovali: praznjenje smeti 3x/teden, pomivanje po tleh vsaj1x/teden oz. v zimskem času več (po dogovoru), brisanje miz 1x/teden, čiščenje sanitarnih prostorov (vse tri dni), ipd. Strošek čistil je vaš mi pa poskrbimo za sanitetni material. Kontaktna oseba Maja Karničnik, 01/-63-89.


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!