Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Suhomontažni sistemi (knauf), Knauf spuščeni stropi - Grosuplje
Grosuplje
Površina sten/stropov/tal (v m2): 2
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
V kuhinji je potrebno s Knaufom zapreti pod stropom zračno cev od nape. Dolžina stene je 2,3m, v globino in višino bi bilo pa cca. 25 cm. Na spodnjem delu knaufa, je potrebno narediti 3 luknje za led luči, ki jih že imamo. Z delom se načeloma lahko prične takoj. Smo iz Grosuplja. Prosim za ponudbo.
Boštanj
Površina fasade (v m2): 155
Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece
Vas zanima subvencija Ekosklada?: Ne
Izvedba fasade kot npr jubov sivi grafit v debelini 5 cm povrsine cca m2 in v debelini 10cm povrsine cca 15m2. Obtojeca fasada je ze debeline 5,0 cm. Potrebna je obdelava se vseh detajlov, kot so nove okenske granitne police deb 2,0cm zaradi fasade, na balkonu in na terasi nova keramicna obroba "cokl", prestavitev odtocne cevi zleba, resitev detajla pri balkonski ograji ipd.... Potrebujem nekoga ki izvaja tudi ta dela. Objekt se nahaja blizi sevnice.
Trzin
Površina fasade (v m2): 20
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Vas zanima subvencija Ekosklada?: Ne
Pozdravljeni! Vrstna hiša, ena stena z drsnimi vrati v pritličju in trodelnim oknom v nadstropju. Površina oken cca 10 m2, je vključena v zgoraj omenjeno površino stene. Želimo maksimalno izolativnost oziroma glede na svetovanje, kolikor bo potrebno. Na coklu so ploščice. Prosim za ponudbo. Hvala
Suhomontažni sistemi (knauf), Knauf
Cerklje na Gorenjskem
Površina sten/stropov/tal (v m2): 100
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni! V juliju iščemo izvajalca za polaganje knaufa. Okvirna površina stropa je 54 m2, sten 47m2 in škatle 25m. Material bi kupili sami (ker ga večino že imamo), zato iščemo izvajalca samo za delo (brez bandažiranja oz. naj bo ločena cena). Hiša se nahaja v Cerkljah na Gorenjskem. Hvala za ponudbo. Lep pozdrav.
Zgornje Gorje
Površina fasade (v m2): 220
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni, Starejša hiša; krive zunanje stene; potrebni bi bili strojni ometi (od 1 do 10cm) za zravnanje sten; oblaganje s stiroporjem debeline 15cm + vgradnja polic + zaključni sloj. Prej je bila hiša obložena s siporeksom, vendar smo ga že odstranili, ker je odstopal. Vse je pripravljeno da se dela naprej lahko začnejo. Hvala že vnaprej. Lep pozdrav Meta
Suhomontažni sistemi (knauf), Stenske obloge
Bohinjska Bela
Površina sten/stropov/tal (v m2): 30
Predviden rok izvedbe: Takoj
Pozdravljeni! Projekt je namenjen sobi stare hise, to se pravi da se pod ometom, kjer je odstranje nahaja dve steni cigel na drugih dveh stenah pa gredi-les. Stene so dimenzije 3,75 x3,10 metra, visina stene je 2,20 metra cca 30 kvadratov. Stene sobe bi rad preoblekel u knauf plosce, nova elektrika je spelana po sobi. V priponki so slike upam, da bodo u pomoc. Hvala za odgovore in Lep pozdrav Nadarevič
Suhomontažni sistemi (knauf), Knauf predelne stene
Tolmin
Površina sten/stropov/tal (v m2): 20
Predviden rok izvedbe: Takoj
3x4m + 2x4,5m Zanimam se za preuredtev dela garaže v mini fitnes. Potrebno bi bilo postaviti eno steno (3x4m) z vrati. Poleg tega bi rad zaprl odprto površino (2x4,5m) s cenovno najbolj ugodnim, svetlobno prepustnim in obstojnim materialom (pleksi steklo?) z možnostjo odpiranja (zaradi zračenja). Trenutno je odprtina delno pregrajena z lesenimi letvami.
Suhomontažni sistemi (knauf), Knauf predelne stene - Ljubljana
Ljubljana
Površina sten/stropov/tal (v m2): 410
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni, pošiljam podatke za knauf sisteme - predelne stene in stropovi: PREDELNE STENE: Knauf predelna stena W debeline mm: ,00 m2 Knauf inštalacijska stena W debeline mm: 14.00 m2 Ravni strop na stropnike: ,00 m2 Poševni strop (špirovci 12/16cm, skupaj izolacije 30cm): ,00 m2 Zvočna obloga na zidano steno debeline 7.5cm: 35,75 m2 Spuščen strop: 6,35 m2 Splošna opomba : Obračun površin je po sistemu 'prazno za polno' brez odbitih odprtin. Zato mora izvajalec izvesti in v ceni zajeti vse izvedbe odprtin, vogalne ojačitve z alu letvicami, vratne ojačitve ter ojačitve za razne sanitarne elemente z ustreznimi kovinskimi profili, da se postavka izvede v celoti brez dodatnih drugih del. Vsi spoji morajo biti bandažirani in kitani ter izvedeno glajenje-izravnava sten. Vsi spoji z drugimi konstrukcijami morajo biti izvedeni skladno z navodili proizvajalca konstrukcij. Prosim za ponudbo. Hvala, lep pozdrav.
Suhomontažni sistemi (knauf), Knauf spuščeni stropi - Ljubljana
Ljubljana
Površina sten/stropov/tal (v m2): 25
Predviden rok izvedbe: Takoj
Pozdravlljeni! Zaradi zmanjševanja hrupa iz zgornjega stanovanja (stara meščanska hiša), imam namen izdelati spuščeni strop iz kanufa. Med obstoječim in novim stropom, ki bo cca. 15cm nižje od prvotnega, bi zaradi zmanjševanja hrupa vmesni prostor zapolnil s stekleno volno (80kg/m3). Prosim za ponudbo celotne izdelave stropa (montaža knaufa in zvočne izolacije, bandažiranje, izravnalna masa ter beljenje). Prosim za ponudbo po podanih postavkah. Rok izdelave - čim prej. lp, U.
Suhomontažni sistemi (knauf), Knauf spuščeni stropi
Škofljica
Površina sten/stropov/tal (v m2): 20
Predviden rok izvedbe: Takoj
Pozdravljeni! Prosim za ponudbo za polaganje knaufa na strop v dveh prostorih; dnevna soba ter kopalnica. V dnevni sobi je strop mansarden. Velikost površin je ocenjena na cca 20 m2. Ponudba naj zajema delo v celoti ter material. Knauf bi se polagal čez les, ki je trenutno na stropu. Zanima me tudi, koliko časa bi to približno trajalo. Že vnaprej hvala za odgvor ter ponudbo. LP


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!