Zahtevaj brezplačne ponudbe za solarni sistem v Črnomlju

17 izvajalcev v bližini

Že 1.308 uporabnikov iz Črnomlja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

4 najboljših ponudnikov solarnih sistemov Črnomelj, 2022

1 zaključen projekt s povprečno oceno 4,3

AQUA - SO 23 d.o.o

4,3
1 ocena
5+
Let na tržišču

Storitve: centralne peči na drva, toplotna črpalka voda/voda, peči in kotli, izdelava kopalnice, obnova kopalnice na ključ, zalogovnik za pelete, plinska peč, adaptacija kopalnice, moderne kopalnice, zalogovniki in bojlerji, biološke čistilne naprave, grelnik vode - bojler, toplotne črpalke, peči na pelete, bojlerji, povozne čistilne naprave.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: sončne elektrarne, talno gretje, zalogovnik tople vode, obnova kopalnice na ključ, grelnik vode - bojler, napeljava plina, toplotna črpalka voda/voda, klimatske naprave, klima naprava, montaža klime, radiatorsko ogrevanje, centralno prezračevanje, kotel na drva, adaptacija kopalnice, priklop na plinovod, vodovodna inštalacija v kopalnici.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: moderne kopalnice, toplotne črpalke, vgradnja klime, inverter klima, obnova kopalnice na ključ, klima naprava, izdelava kopalnice, multi split klima, peči za ogrevanje, izris kopalnice, montaža klime, adaptacija kopalnice, plinska peč, vodovodne inštalacije, montaža kamina, solarni sistemi.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Za katere vrste centralnega ogrevanja sem upravičen do sredstev Eko sklada?

    Eko sklad subvencionira del sredstev za nakup toplotne črpalke, solarnega ogrevalnega sistema, prezračevanja z vračanjem toplote (rekuperacijo), plinskih peči in sodobne peči na drva in pelete.

  • Kdaj se mi bo investicija v sončno elektrarno povrnila?

    Investicija v sončno elektrarno je visoka, a se vam bo z nepovratnimi sredstvi Eko sklada povrnila v manj kot desetih letih. Več električne energije, kot porabite, hitreje se vam bo investicija povrnila. S pravilno nameščeno sončno elektrarno boste namreč dobili zastonjski vir energije za več desetletij.

Nedavna povpraševanja za solarne sisteme, Črnomelj

Sončna elektrarna (fotovoltaika)

  • Postavitev: Prostostoječa
  • Kdaj potrebujete storitev?: Čim prej

Pozdravljeni, zanima me postavitev elektrarne na ploščo garaže (ravna streha) z možnostjo obračanja po gibanju sonca. Mesečni strošek elektrike imamo cca 40-50 €. Zadnji znižani je bil 16 €. Poleti v najbolj vročih mesecih je bil cca 80 € s prispevki. Poleg tega me zanima hranilnik viškov proizvedene elektrike in morebiti polnilna postaja za električni avto (opcija). Kakšna moč bi bila optimalna za tako porabo in kakšna je/bo rentabilnost investicije. Vzhod je na levem vogalu plošče, zahoda pa na desnem robu plošče. lp,