Mnenja strank

4.7 / 5
Toplotne črpalke
Blaž V.
Super storitev, ponudbe za toplotno črpalko smo prejeli v nekaj dneh. Izbrali smo podjetje Eso Inženiring. Najbolj profesionalni od vseh ponudnikov, ki so se odzvali. Točni in pravočasni. Prilagodljivi pri ponudbi in dogovorih. Skrbeli so za čistočo. Odgovorili so na vsa vprašanja in bili strokovno dobro pripravljeni glede montaže in delovanja toplotne črpalke.
4.7 / 5
Toplotne črpalke
Dejan S.
Pohvalili bi tako primerjam za hitro posredovanje, kot izbranega ponudnika - podjetje Ekoenergija. Strokoven pristop, upoštevanje idej in želja investitorja. Posvetijo se kupcu in ne vsiljujejo rešitev, strokovno kompetentno prepričajo in izvedejo projekt v dogovorjenih rokih. Toplotna črpalka zaenkrat deluje brezhibno.
5 / 5
Toplotne črpalke
Simon P.
Vesel sem, da smo naleteli na vašo spletno stran in z vašo pomočjo našli odličnega ponudnika. Z g. Dragom sva sicer kar nekaj časa porabila, da sva uskladila moje želje, potrebe in njegovo ponudbo. Glede na to, da imava različne karakterje, je nekajkrat izgledalo, kot da ne bo prišlo do realizacije... ampak sva se dogovorila in od dogovora naprej je vse potekalo 100% v skladu z dogovorom. Sama montaža in sedaj delovanje, vse deluje v skladu z obljubami že skoraj eno leto. Priporočam.
50.000+ potrjenih povpraševanj
1.000+ ocenjenih ponudnikov
4,6 povprečna ocena
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Primerjam.si uporabljajo