Zahtevaj brezplačne ponudbe za nadometno električno napeljavo v Mariboru

376 izvajalcev v bližini
6 še na voljo

Že 15.736 uporabnikov iz Maribora je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

10 najboljših ponudnikov za nadometno električno napeljavo Maribor, 2021

74 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

Iziklik d.o.o.

4,6
39 ocen
5,0
Patrik K. , pred 7 leti

Zanesljivost, upoštevanje želja naročnika, solidnost izvedbe. Nimamo pripomb.

5,0
Daša N. , pred 7 leti

Zelo sem bila zadovoljna, brez pripomb. Delo (polaganje keramike) so opravili, kot dogovorjeno. Jih priporočam naprej!

10+
Let na tržišču
50+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Kaj delamo: keramičar, keramičarstvo, izdelava kopalnice, moderne kopalnice, obnova stanovanja, prenova stanovanja na ključ, prenova stanovanja, obnova kopalnice na ključ, kopalnica na ključ, adaptacija stanovanja, polaganje ploščic, polaganje keramike, adaptacija kopalnice, izris kopalnice, prenova kopalnice.

Zahtevaj ponudbo

eVision d.o.o.

4,6
13 ocen
5,0
Jasmina P. , pred 2 letoma

Zelo zadovoljna, hitro so odzivni.

5,0
Darjan S. , pred 1 letom

Super dela, zelo zadovoljen.

5+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
5+
Število zaposlenih
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Kaj delamo: toplotna črpalka voda/voda, sončni kolektorji, sončne elektrarne, toplotna črpalka zrak/voda, visokotemperaturna toplotna črpalka, toplotne črpalke, toplotna črpalka zemlja/voda, solarni sistemi, toplotna črpalka za ogrevanje, toplotna črpalka za sanitarno vodo, fotovoltaika.

Zahtevaj ponudbo

PRODOM BIRO d.o.o.

4,6
7 ocen
5,0
Kaja S. , pred 10 meseci

Zelo strokovno delo. S podjetjem PRODOM BIRO smo bili zelo zadovoljni!

5,0
Primož F. , pred 2 letoma

Strokoven in hiter pristop.

10+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
10+
Število zaposlenih
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Kaj delamo: elektroinštalacije, projekti hiš, projektiranje hiš, nadometna električna napeljava, arhitekturni biro, projektant, notranji design, notranji oblikovalec, gradbeni nadzorniki, načrt za gradnjo hiše, električne inštalacije, legalizacija objekta, električarji, arhitekti, notranje oblikovanje, napeljava elektrike.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Suzana v. , pred 10 meseci

EL-TERM Kamnoseštvo in ogrevalna tehnika d.o.o. Pozitivna izkušnja, gospod je bil zelo prijazen in je dobro opravil. Priporočam!

5,0
Marjetka S. , pred 7 meseci

Toplo priporočam. Vse izredno korektno.

10+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020

Kaj delamo: nagrobni spomeniki, nagrobniki, kamnosek, kamnoseštvo, kamnite stopnice.

Zahtevaj ponudbo

KLIMA EFEKT d.o.o.

4,9
3 ocene
5,0
Franci Š. , pred 8 meseci

Potrebovali smo montažo nove klime in se odločili za podjetje KLIMA EFEKT d.o.o. Hitro so prišli in uredili zadevo.

5,0
Boštjan L. , pred 2 letoma

Bili so na voljo in uredili.

10+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Kaj delamo: obnova stanovanja, klima brez zunanje enote, rekuperator, prezračevanje z rekuperacijo, multi split klima, rekuperator zraka, elektroinštalacije, električarji, klima naprava, prenosna klima, prezračevalni sistemi, adaptacija stanovanja, napeljava elektrike, električne inštalacije, montaža klime, lokalno prezračevanje.

Zahtevaj ponudbo

IVAN ZADRAVEC s.p.

4,8
3 ocene
5,0
Zdenka B. , pred 1 letom

Takoj se je odzval in kakovostno opravil.

Gospod Zadravec je strokoven, resen in dober izvajalec. Zelo priporočam!

Izbor strank 2020

Kaj delamo: napeljava elektrike, elektroinštalacije, nadometna električna napeljava, električne inštalacije, električarji.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Anton B. , pred 6 meseci

Same pohvale podjetju TERMOSERVIS in g. Brdniku za dobavo in montažo toplotne črpalke!

20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Kaj delamo: adaptacija kopalnice, izris kopalnice, toplotna črpalka zrak/voda, vodovodne inštalacije, montaža plinske peči, električni radiatorji, montaža peči, vodovodar, napeljava elektrike, plinska napeljava, vodoinštalater, električno ogrevanje, prenova kopalnice, prenosna klima, vodovodna napeljava, monterji centralnega ogrevanja.

Zahtevaj ponudbo

Darijan Svenšek s.p.

5,0
1 ocena
5,0
Marko D. , pred 7 meseci

Smo bili smo zelo zadovoljni z delom g. Svenška!

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: napeljava elektrike, toplotna črpalka voda/voda, kopalnica na ključ, inverter klima, prezračevalni sistemi, klima brez zunanje enote, prezračevanje z rekuperacijo, talno ogrevanje, lokalno prezračevanje, električne inštalacije, zalogovniki, toplotna črpalka za sanitarno vodo, lokalni rekuperator, montaža plinske peči, rekuperator zraka, adaptacija kopalnice.

Zahtevaj ponudbo

VCT- TOPLOTA d.o.o.

5,0
1 ocena
10+
Let na tržišču

Kaj delamo: priklop na plinovod, zalogovniki, prezračevalni sistemi, zalogovnik za pelete, vodovodna napeljava, prenova kopalnice, kopalnica na ključ, bojlerji, rekuperator, električni kamini, radiatorsko ogrevanje, montaža plinske peči, nadometna električna napeljava, talno ogrevanje, toplotna črpalka zemlja/voda, monterji centralnega ogrevanja.

Zahtevaj ponudbo
4,7
Edvard H. , pred 1 letom

Je bilo v redu. Korektno in odlično opravljeno.

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: fotovoltaika, montaža kamina, talno ogrevanje, ir paneli za kopalnico, prenova kopalnice, toplotna črpalka zemlja/voda, prenosna klima, peči na drva, inverter klima, centralno ogrevanje na elektriko, elektroinštalacije, električne inštalacije, prezračevalni sistemi, prezračevanje z rekuperacijo, montaža plinske peči, toplotne črpalke.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako se priključim na električno omrežje?

  Že po izdelani idejni zasnovi elektroinštalacij, morate distributerja električne energije zaprositi za izdajo projektnih pogojev. Po pridobitvi gradbenega dovoljenja pa vložite zahtevo za izdajo soglasja za priklop na distributersko omrežje. Z distributerjem boste nato sklenili pogodbo o priključitvi, v kateri so določeni tudi stroški omrežnine in priključevanja. Ko so elektroinštalacije pripravljene na priključitev, bo distributer preveril, če je priključek izveden v skladu z vsemi zahtevami. Če je temu tako, bo najkasneje v desetih dneh vašo hišo priključil na električno omrežje.

 • Kdaj je primerna podometna oziroma nadometna električna napeljava?

  Kot že ime pove, se podometne inštalacije napeljejo pod omet, nadometne pa nad. Večinoma se poslužujemo podometnih inštalacij, ki so tudi bolj estetske, v določenih primerih - kot je na primer napeljava inštalacije v prostore s povišano vlago - pa so primernejše nadometne električne instalacije.

 • Kako naj vem, da je čas za prenovo električnih inštalacij?

  Dotrajanost elektroinštalacij ni vidna na prvi pogled, zato vam priporočamo, da vsaj vsakih deset let najamete elektroinštalaterja, ki bo opravil potrebna meritve in vam sporočil morebitne neustreznosti napeljave. Načeloma je električna napeljava sicer zelo obstojna: prenavlja se večinoma v skladu s prenovo stanovanja ali hiše in v primeru, da želite imeti drugačen razpored vtičnic in stikal.

 • Kaj so grobe in kaj fine električne inštalacije?

  Grobe električne inštalacije se izvedejo na podlagi načrta elektroinštalacij, ki ga je potrebno pripraviti še pred začetkom gradbenih del. Med grobe električne inštalacije spadajo: priprava prebojev, izvedba utorov za električne kable in sama montaža elektroinštalacij: položitev kablov, vgradnja razdelilnih doz in montaža razdelilne elektro omarice. Fine električne inštalacije zajemajo montažo stikal in vtičnic.

Podjetja za nadometno električno napeljavo po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za nadometno električno napeljavo, Maribor

Alarmni in nadzorni sistemi

 • Predviden rok izvedbe: Takoj

cca m2 pisarn. Trenutno 1x vhodna vrata, kasneje predviden še en ločen vhod. Povezava s sistemom za vstop (kartica, koda, prstni odtis) za 40 ljudi V prostorih so za napeljavo na voljo UTP kabli, ki se na drugi strani srečajo v server room (oznaceno z rdeco piko) Zanima nas opcija instalacje alarmnega sistema a) pokritost samo hodnikov (oznaceno z zeleno piko) b) pokritost vseh sob in hodnikov Skica lokacije v priponki.

Obnova električne napeljave

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 32
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Zamenjava stare električne instalacije v kuhinji in dnevni sobi. Instalacija je bila narejena pred približno 35 leti. V kuhinji: eventualno polaganje cevi za električno napeljavo; ureditev priklopa za kuhalno ploščo, pečico, pomivalni stroj, hladilnik; namestitev 8 vtičnic. Luči na sredi kuhinje, luč ob strani, luč nad kuhalno površino. V dnevni sobi: pregled in zamenjava obstoječe el. napeljave (za luči, vtičnice, stikala, TV).

Alarmni in nadzorni sistemi

 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni, potrebujemo dobavo in položitev: vod UPT CAT 6, m., PN cev 16 m., vod HD3-VV-F 30 x 0,75mm - 50m, Liycy 2x0,5 + 6x0,22 m. Trasa je izvedena po elektro policah, objekt je dokončan. Tudi sami se ukvarjamo z alarmnimi in nadzornimi sistemi, vendar bi zaradi prevelike zasedenosti delo odstopili drugemu izvajalcu. Hvala, LP

Obnova električne napeljave

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 135
 • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni, potrebujem: Zamenjava starih električnih instalacij z novimi in postavitev komunikacijskih in TV kablov. Položitev grobega razvoda električnih instalacij sledi sočasno z potrebnimi rušitvenimi in grobimi deli za Izvedbo končnega razvoda električnih inštalacij. V končni razvod električnih instalacij je vključena zamenjava električne omarice, kitanje in pleskanje sten, končna postavitev električnih/komunikacijskih kablov s stikali in vtičnicami. V kanalu električnega razvoda položitev UTP komunikacijskega in koaksialnega kabla od vhodne omarice do treh lokacij (spalnica, kabinet, dnevna soba) z vtičnicami za UTP in TV.

Obnova električne napeljave

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 45
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni. Gre za adaptacijo starega stanovanja, kjer želim prenovit celotno elektriko. V stanovanju je kuhinja, wc s kopalnico, hodnik in dve sobi. Prestavile bi se tudi varovalke, ki so sedaj na hodniku bloka v hodnik stanovanja, kjer bi se dala nadometna omarica in 6 avtomatskih varovalk, plus glavni fit. Razdalja med stopniščem in hodnikom v stanovanju je 3m, kjer bo omarica. V kuhinji bo tudi električna peč za centralno ogrevanje moči 6kw, Razdalja do peči od omarice je 10m. Hvala, LP

Obnova električne napeljave

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 80
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni. Elektro Maribor mi je dal navodila, da moram zamenjati obstoječo varovalko pri glavnem števcu, saj je še stara (na navoj) in vgradit se mora takšna omarica, da nudi možnost plombiranja. Menjava je potrebna zato, ker bomo iz 6kW prešli na 8kW moč in potrebujem namesto 25 amperske varovalke pri glavnem števcu 35 ampersko, saj uporabljamo kurjavo na elektriko. Hvala in lep pozdrav.

Pametne inštalacije

 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni, v večstanovanjskem bloku bi na hodniku obstoječe luči menjali za LED s senzorjem gibanja in/ali svetlosti. Vse luči s senzorjem gibanja morajo imeti ° zaznavanje gibanja. Ponudnik prinese material. Veža 1x s senzorjem svetlosti Klet 1x s senzorjem gibanja Hodnik 7x s senzorjem gibanja Hvala, lp

Popravilo na el. napeljavi

Potrebujemo pomoč pri novi aktivaciji 3 vtičnic, 3 luči in 2 stikala Kabli so že vgrajeni, potrebna je samo povezava. In pa potrebujemo odpravo napake pri dveh lučeh na stopnišču, ni napetosti, pri obnovi se je nekje staknil nek kabel. Tako da gre za manjša električna dela za uro ali dve. Hvala in lp.

Obnova električne napeljave

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 4
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Zadnjih nekaj mesecev opažam ko se tuširam v kopalni kadi in v roki držim tuš slušalko da me trese, če pa imam kakšno rano ali poškodbo na koži pa je to tresenje še večje in intenzivnejše. Ker imam 3 leta starega otroka, ki tudi občuti zelo podobno kot jaz moram nekaj narediti, ker je najverjetneje nekaj resnega narobe tukaj. Občutek je zelo podoben TENS terapiji. Prosim za pregled! Hvala

Priklop električnih aparatov

Potrebujem popravilo električne pečice, ki je del samostojnega štedilnika z dvema ploščama za elektriko in dvema za plin. Grelci v pečici ne grejejo, lučka v njej ne sveti, zunanja lučka za pečico pa sveti. Štedilnik se nahaja v Mariboru v bloku na Ljubljanski ulici poleg Magdalenskega parka, je znamke Gorenje in starejši od 10 let. Hvala in lp.