Zahtevaj brezplačne ponudbe za nadometno električno napeljavo v Trzinu

818 izvajalcev v bližini
5 še na voljo

Že 719 uporabnikov iz Trzina je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

10 najboljših ponudnikov za nadometno električno napeljavo Trzin, 2021

29 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,9

5,0
Žiga M. , pred 4 leti

Ugodna cena, odzivnost, držal se je termina. Priporočam komurkoli!

5,0
Jelena P. , pred 3 leti

Gospod Vili je resen, odgovoren, vreden vsake pohvale! Naše sodelovanje se bo nadaljevalo, kadarkoli bo potrebno poskrbeti za elektriko. Če obljubi, da pride ob uri...pride v minuto točno. Razloži, svetuje... skratka, priporočam!

5+
Let na tržišču
20+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Kaj delamo: elektroinštalacije, napeljava elektrike, nadometna električna napeljava, električne inštalacije, električarji.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Anja C. K. , pred 3 leti

Super, res zadovoljna z izbranim ponudnikom. Z gospodom sem sodelovala še dalje. Priporočam. Je tudi zelo prijazen, sama cena primerna.

5,0
Ismeta M. , pred 2 letoma

Je prišel, pogledal in takoj popravil. Vse korektno, priporočam.

20+
Let na tržišču

Kaj delamo: polaganje knaufa, knauf predelne stene, električne inštalacije, nadometna električna napeljava, vodovodna inštalacija v kopalnici, stenske obloge, vodovodna napeljava, suhomontažni sistemi (knauf), izris kopalnice, električarji, moderne kopalnice, vodovodar, obnova kopalnice na ključ, vodovodne inštalacije, knauf spuščeni stropi, prenova kopalnice.

Zahtevaj ponudbo

JANEZ MEŽNAR s.p.

5,0
1 ocena
5,0
Darja S. , pred 2 letoma

Vse super.

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: napeljava elektrike, elektroinštalacije, električarji, nadometna električna napeljava, električne inštalacije.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Slavko G. , pred 5 meseci

Popolnoma zadovoljen, izbrali smo PRELOVŠEK CO TOMAŽ PRELOVŠEK S.P. .Hvala vam !

20+
Let na tržišču

Kaj delamo: temeljna plošča, gradnja hiše na ključ, vodovodar, gradbena podjetja, prenova kopalnice, vodovodna inštalacija v kopalnici, električarji, izris kopalnice, adaptacija kopalnice, nadometna električna napeljava, montaža plinske peči, gradbena dela, napeljava elektrike, vodovodne inštalacije, plinska napeljava, zidarstvo.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Modrijan Janja s.p. , pred 6 leti

Zelo, zelo sem bila zadovoljna, res 100% zadovoljna... Ustrežljivi, prijazni, držali so se roka, cena je bila dobra. Priporočam jih vsakemu!

20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

ROK HABAT s.p.

4,3
1 ocena
4,3
Marko B. , pred 2 letoma

Pohvalili bi točnost in natančnost.

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: elektroinštalacije, ir paneli, infrardeči paneli, vodno talno gretje, nadometna električna napeljava, ir grelni paneli, ir grelne plošče, električno talno gretje, ir ogrevanje, talno gretje, talno ogrevanje, ir paneli za kopalnico, električarji, polaganje talnega gretja, električne inštalacije, napeljava elektrike.

Zahtevaj ponudbo

BOJAN CAKIĆ S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Tina Ž. , pred 2 letoma

Zelo korekten in odziven. Vsekakor priporoča.

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: električne inštalacije, elektroinštalacije, nadometna električna napeljava, električarji, napeljava elektrike.

Zahtevaj ponudbo

ANDREJ POHLIN s.p.

5,0
1 ocena
5,0
Karmen k. , pred 1 letom

Zelo smo bili zadovoljni!

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: knauf strop, slikopleskarska dela, polaganje knaufa, pleskarji, izdelava kopalnice, vodovodna inštalacija v kopalnici, obnova stanovanja, beljenje sten, stenske obloge, suhomontažna dela, pleskarstvo, moderne kopalnice, parket, kopalnica na ključ, slikopleskarstvo, beljenje.

Zahtevaj ponudbo

MIRO KOKANOVIĆ S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Melita V. , pred 1 letom

Izvajalec se je držal dogovorjenega roka, strokovno izvedel delo in imel profesionalen odnos. Vse pohvale.

/

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: knauf strop, ureditev okolice, elektroinštalacije, keramičarstvo, pleskanje stanovanja, obrezovanje dreves, lakiranje parketa, knauf predelne stene, zasaditev vrta, montaža knaufa, beljenje, knauf, urejanje vrtov, suhomontažna dela, napeljava elektrike, knauf spuščeni stropi.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Kaj delamo: elektroinštalacije, električarji, nadometna električna napeljava, električne inštalacije, napeljava elektrike.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako se priključim na električno omrežje?

  Že po izdelani idejni zasnovi elektroinštalacij, morate distributerja električne energije zaprositi za izdajo projektnih pogojev. Po pridobitvi gradbenega dovoljenja pa vložite zahtevo za izdajo soglasja za priklop na distributersko omrežje. Z distributerjem boste nato sklenili pogodbo o priključitvi, v kateri so določeni tudi stroški omrežnine in priključevanja. Ko so elektroinštalacije pripravljene na priključitev, bo distributer preveril, če je priključek izveden v skladu z vsemi zahtevami. Če je temu tako, bo najkasneje v desetih dneh vašo hišo priključil na električno omrežje.

 • Kdaj je primerna podometna oziroma nadometna električna napeljava?

  Kot že ime pove, se podometne inštalacije napeljejo pod omet, nadometne pa nad. Večinoma se poslužujemo podometnih inštalacij, ki so tudi bolj estetske, v določenih primerih - kot je na primer napeljava inštalacije v prostore s povišano vlago - pa so primernejše nadometne električne instalacije.

 • Kako naj vem, da je čas za prenovo električnih inštalacij?

  Dotrajanost elektroinštalacij ni vidna na prvi pogled, zato vam priporočamo, da vsaj vsakih deset let najamete elektroinštalaterja, ki bo opravil potrebna meritve in vam sporočil morebitne neustreznosti napeljave. Načeloma je električna napeljava sicer zelo obstojna: prenavlja se večinoma v skladu s prenovo stanovanja ali hiše in v primeru, da želite imeti drugačen razpored vtičnic in stikal.

 • Kaj so grobe in kaj fine električne inštalacije?

  Grobe električne inštalacije se izvedejo na podlagi načrta elektroinštalacij, ki ga je potrebno pripraviti še pred začetkom gradbenih del. Med grobe električne inštalacije spadajo: priprava prebojev, izvedba utorov za električne kable in sama montaža elektroinštalacij: položitev kablov, vgradnja razdelilnih doz in montaža razdelilne elektro omarice. Fine električne inštalacije zajemajo montažo stikal in vtičnic.

Podjetja za nadometno električno napeljavo po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za nadometno električno napeljavo, Trzin

Napeljava elektrike (novogradnja)

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 150
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni! Gre za novogradnjo (1 kuhinja, 2 kopalnici, 3 spalnice, kurilnica) Rabim napeljavo elektrike za hišo, vzidavo doz za vtičnice, stikala seveda tudi štemanje, kabli grejo lahko po tleh ob kotih, vzidavo dveh notranjih omaric v vsakem nadstropju po eno use varovalke ali fit stikala,.. V glavnem vse potrebno za klasično stanovanjsko hišo. Dela bi se izvajala že zdaj v decembru. LP

Obnova električne napeljave

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 20
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Po zamenjavi garažnih vrat je potrebno montirati luč na preklado nad garažnimi vrati na zunanji strani. Kabli so ostali od prejšnje luči, kar je razvidno iz priložene slike garžni vrat z od znotraj. Treba je dvakrat prevrtati blendo v sredini nad garažnimi vrati in z dvema kabloma prikopiti svetilko v priponki. Stikalo za luč je treba fiksirati k drugim stikalom na priloženi sliki, ker je širina novih vrat večja kot prej. Na dolžini 30 cm je treba kabel vgraditi v zid z minimalnim štemanjem, da potem lahko naredi zidar zaključek vgradnje garažnih vrat. Rezervni kabel je na razpolago. Hvala in lp.