Mnenja strank

5.0 / 5
Igor G. - pred 1 letom
Sem imel srečo, da je bil v bližini in se sva se dogovorila za obisk čez par ur. Potreben je bil sicer le nasvet. Svetoval mi je strokovno in ugodno.
5.0 / 5
Jožica C. - pred 3 leti
Hitro, učinkovito delo, pomagal nam je s koristnimi nasveti, priporočala bi ga z veseljem tudi drugim. Cenovno zelo ugodno. časovno se je držal dogovorjenih rokov. Bili smo zelo zadovoljni z izvedbo.
5.0 / 5
Jelena P. - pred 3 leti
Gospod Vili je resen, odgovoren, vreden vsake pohvale! Naše sodelovanje se bo nadaljevalo, kadarkoli bo potrebno poskrbeti za elektriko. Če obljubi, da pride ob uri...pride v minuto točno. Razloži, svetuje... skratka, priporočam!
4.7 / 5
Majda K. - pred 4 leti
Ponudnik se je držal rokov in cene. Bil je hiter, natančen, pošten,... Redno se je javljal na telefonske klice. Še se bom obrnila nanj. Zelo zadovoljna!
5.0 / 5
Darja L. - pred 5 leti
Bila sem zadovoljna z električarjem, g. Goriškom, ki je prišel ob dogovorjenem času, imel je nižjo ceno od ostalih, in izstavil bo račun. Še ga bom poklicala.
5.0 / 5
Bogdan M. - pred 6 leti
Gospod je prišel točno, kot sva se dogovorila. Delo je opravil profesionalno in natančno. Cena je bila konkurenčna in razumna glede na opravljeno delo. Priporočam.
5.0 / 5
Andreja O. - pred 8 meseci
5.0 / 5
Maja G. - pred 1 letom
Zadovoljni z vsem.
5.0 / 5
Vasja H. - pred 1 letom
Izjemno prijazen in topel odnos do strank. Z veseljem pomaga in svetuje. Vsa pohvala g. Viliju.
Držal se je vseh dogovorov in pripomogel z nasvetu

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!