AJDA PRIMOŽIČ - SAMOZAPOSLENA V KULTURI, SCENOGRAFINJA IN ARHITEKTKA

Bled
Arhitekti
Obrazec lahko izpolnite v eni minuti! Korak 1/2
5+
Let na tržišču

Drugi izvajalci v bližini Bleda

Druge storitve na Bledu in okolici

Nedavna povpraševanja

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 80

Zanima me postavitev pohištva v celotnem nadstropju sstanovanjske hiše, idejne rešitve, ki obsegajo dnevno sobo z jedilnico, verando, hodnik, kuhinjo, spalnico, dekliško sobo in pomožno sobo. Ali je možen izris na terenu oz. objektu, verjetno bi bilo lažje za kontaktiranje, Cena? Lep pozdrav. Gre za starejšo hišo, ki jo prenavljajo (parket, ploščice, razporeditev pohištva, svetila). Prosimo za reference (nekaj realiziranih projektov notranjega oblikovanja stanovanjskih hiš).

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 110

Zanima me koliko bi bila okvirna cena načrtov za opisano hišo? Hiša bi bila skeletne gradnje, velikosti cca. kvadratnih metrov. Imela bi pritličje in mansardo. V pritličju bi imela velik skupen dnevno jedilni prostor s kuhinjo, manjšo kopalnico z WC-jem in prostor za kurilnico in shrambo. V mansardi pa bi bile tri sobe in kopalnica z wc-jem. Katastrska občina Stara Loka; Parcele št. /9, /10, /12.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 260

Projekt: nadomestna gradnja na parceli /17, k.o. Mozirje Trenutno na parceli stara hiša, ki bi jo porušili in zgradili novo - brunarico. V njej bi bila dva nekoliko ločena dela (2 gospodinjstvi - stara starša in ločeno družina z 2 otrokoma); tlorisna površina 1 etaže m2. Če bo le mogoče, bi z gradnjo začeli v prihodnjem letu.

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 95

pozdravljeni, v večstanovanjski hiši je sedaj v pritličju poslovni prostor v izmeri 95m2. Sedaj bomo to preuredili v dva stanovanja. V enega manjšega (garsonjera) in v enega dvosobnega. V priponki vam pošiljam tudi tloris prostora. Edino kar smo se ze nekako dogovorili je to, da bo sedaj v tem prostoru kjer je kopalnica, prostor za kurilnico in bi se peč prestavila v ta prostor. zanima nas če je to izvedljivo in ali je dovolj prostora za dva stanovanja. Namreč v pritličju sta tudi dva vhoda, tako da bi imelo vsako stanovanje svoj vhod. Potreben je tako nov predlog oz. prerazporeditev, skupaj s predlogom notranje opreme. hvala in lep pozdrav,

Razširitev (dozidava ali nadzidava)

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 30

Pozdravljeni! Zanimam se za dozidavo obstoječega objekta. Prosim podajte mi informativno ceno projektne mape. Cena naj ne odstopa od končne cene za več kot 15% če je le to možno. Gre za starejši obstoječi objekt h kateremu bi želel dodati prizidek. Prosim za ločeni ponudbi za prizidek v velikosti 30m2 in 60m2, odločili bi se naknadno, tudi glede na ceno. KO GAVCE (Šmartno ob Paki) Par. št.: /1 Št. objekta:

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 200

Gre za stanovanjsko hišo v Kranju (celotna hiša je cca m2), iz katere bi naredili neke vrste dvojček - 2 ločena stanovanjska dela. Treba bi bilo podreti nekaj sten, prebiti ploščo za stopnišče v gornje nadstropje, narediti posebej vhod... V stanovanju bi bile 3 spalnice, kuhinja, jedilnica, dnevna soba in sanitarije. Na novo tudi vse instalacije.

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 72

Stanovanje je trisobno, otroška soba, spalnica in velik dnevni prostor s kuhinjskim in jedilnim delom, ki se nadaljuje na balkon.... Preurediti bi ga želela tako, da bi otroka imela vsak svojo sobo, hkrati pa tudi sama spalni prostor. Najprej bi potrebovala ogled in nekaj svetovanja, kasneje pa tudi kakšen izris načrtov.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 180

Enostanovanjska hiša približno m2, pritličje in mansarda. Parcela m2. Skeletna gradnja, nizko energijska. Pritličje: predprostor, tehnični prostor, WC s tušem, stopnišče, kuhinja z jedilnico in dnevno sobo. Mansarda: WC, kopalnica, spalnica in dve otroški sobi. Ponudba ločeno za: 1.idejni projekt 2.PGD 3.PZI (arhitektura, statika, strojne in elektro inštalacije) Parcelna številka: /11 /20 KO Gradiška

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): do 100m2

Cca. m2 v dveh etažah pritličje predprostor,kuhinja,jedilnica,dnevna ena mala sobica in kopalnica. Etaža tri sobice. Nadomestna gradnja - trenutno je na parceli starejša hiška, ki bi jo podrli, prva plošča bo ostala (približno 10m x 8m). Namen bi bil bivalni vikend. Z deli bi želeli začeti nekje spomladi v prihodnjem letu.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 10x10m +prizidek

HIŠA V IZMERI 10X10 JE ČRNOGRADNJA IN JO MORAMO LEGALIZIRATI. NIMAMO NOBENIH DOKUMENTOV, TUDI NAČRTA NE. JE PODKLETENA, S PRVO ETAŽO IN MANSARDO. SMO V POSTOPKU NA GRADBENEM INŠPEKTORATU. RADA BI IZVEDELA, KAJ POTREBUJEM IN KOLIKŠNA JE CENA ZA TO. LP BARBARA Parcela m2 , Hiša: m2 KO Spodnje Gorče Parcela 12/3 na prvi parceli je hiša, v naši lasti je še ena parcela pred hišo.