ARHIMODUL, Nina Grm s.p.

Velenje
Arhitekti
Obrazec lahko izpolnite v eni minuti! Korak 1/2
10+
Let na tržišču
Izbor strank 2016
4,9
5 ocen

5 ocen za podjetje ARHIMODUL, Nina Grm s.p.

Mnenja strank

5,0
Karmen H. , pred 6 leti

Gospa Nina Grm je bila izjemno odzivna za vsa naša vprašanja, njena ekipa je predlagala številne relavantne rešitve, na katere pri obstoječi situaciji nismo niti pomislili. Opozorila je tudi na možne zaplete v naslednjih fazah adaptacije. Na njeno pobudo smo se povezali tudi s statikom, s katerim je arhitektka vodila korespondenco in spremljala reševanje situacije. Z gospo Nino Grm sva bila z možem izjemno zadovoljna in jo bova z veseljem priporočila bližnjim in prijateljem pri iskanju najbolj optimalnih arhitekturnih rešitev.

5,0
Zoran A. , pred 6 leti

Nina in Sašo sta maksimalno upoštevala moje želje in sta odlično opravila svoje delo. S končnim izgledom interierja sem zelo zadovoljen. Pri svojem delu sta zelo fleksibilna in upoštevata vse pripombe naročnika. Njuna idejna zasnova je genialna, izvedbeni načrt pa zelo natančen in izčrpen. Zelo sem zadovoljen tudi s ponudniki, ki sta mi jih priporočila za izvedbo projekta. Sta ažurna pri odgovarjanju na maile in sta vedno dostopna preko telefona. Vse spremembe v načrtih sta hitro popravila in poslal v pregled. Pri iskanju posameznih kosov pohištva sta se maksimalno angažirala in lahko rečem, da sta naredila dejansko več, kot je bilo prvotno dogovorjeno. ARHIMODUL bi priporočal vsem, ki se odločajo za opremo stanovanja z arhitektom.

5,0
Miran Š. , pred 6 leti

Z izdelkom, ki ga je izdelal izbrani ponudnik, sem zelo zadovoljen. Izdelali so izjemno kvaliteten projekt, katerega se bom držal v popolnosti. Zelo mi je bilo všeč, da so upoštevali moje ideje in želje in jih v največji možni meri uporabili pri samem projektu. Pomagali so nam s številnimi strokovnimi nasveti, se redno odzivali na telefon in odgovorili na vse moje prošnje po e mailu. Držali so se dogovorjenih rokov in cene, ki smo jo dogovorili. Skratka, z moje strani zelo pohvalno.

5,0
Anja L. T. , pred 6 leti

Na splošno sem bila zelo zadovoljna z njihovo storitvijo. Bili so edini, ki so prišli na ogled. Upoštevali so naše želje in hkrati ob kaki želji, ki ni bila izvedljiva, tudi znali razložiti z arhitekturnega vidika, zakaj ne. Absolutno priporočam!

4,7
Tea P. , pred 6 leti

Prijazni, se potrudijo in upoštevajo želje. Cena se ni spremenila. Že delamo po načrtih.

Malce so zamudili en rok, ampak so bili krivi dopusti.

Storitve: Arhitekti, Projektant, Načrt za gradnjo hiše, Notranje oblikovanje, Notranji design, Gradbeno dovoljenje, Notranji oblikovalec, Projekti hiš, Arhitekturni biro, Projektiranje hiš, Legalizacija objekta

Drugi izvajalci v bližini Velenja

Druge storitve v Velenju in okolici

Nedavna povpraševanja

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 160
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni, povprašujem po arhitektu za notranjo opremo nove stanovanjske hiše. Moja želja je, da bi bila notranjost hiše v modernem minimalističnem slogu. Odločili smo se za hišo na ključ, ki naj bi bila zgrajena v roku 6 mesecev. Potrebovala bi arhitekta, da mi že sedaj, pred gradnjo, svetuje in oblikje notranje prostore. Hvala.

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Pisarniški prostori
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 345
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Poslovni objekt! V pritličju manjši maloprodajni prostor s pisarno in sejno sobo. Skupna površina 85m2. V nadstropju pisarniški prostori s pripadajočimi prostori (sanitarije, čajna kuhinja, sprejemnica). Skupna površina m2. Opcijsko tudi zasnova zunanje fasade čelne strani objekta, kjer je vhod v pisarniške prostore. Na voljo so načrti. Hvala.

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Ostali poslovni prostori
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 2000
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni , Imamo obstoječe trgovine po Sloveniji in zanima nas: 1. svetovanje in razne prestavitve - izris opreme na obstoječih lokacijah...verjetno je ovrednotenje na uro 2. nov projekt - nova trgovina od prevzema lokacije do izrisa trgovine in pridobitev ustreznih projektov...verjetno je vrednotenje po posameznem projektu. Prosim za ponudbo. Hvala in lep pozdrav,

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Ostali poslovni prostori
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 130
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pošiljam vam tloris in slike lokala. Stene lokala so prazne, strop je enostaven iz knaufa, razsvetljava je zelo slabo izvedena po stropu. Želja je narediti boljši ambient v lokalu, predvsem s stenami in z novo razsvetljavo v celotnem lokalu. Za nejasnosti me lahko pokličete na Hvala in LP

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 100
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Želiva prenoviti dve kopalnici ter spodnjo etažo hiše, kar vključuje predsobo kuhinjo z jedilnico ter dnevno sobo.. Osnovno idejno zasnovo že imava, želela bi nadgradnjo z 3D izrisi, svetovanje pri izbiri opreme, vrat, luči, zaves oziroma vskladiti vse podrobnosti, ki pripomorejo k končnem izgledu ambienta.

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 35
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni! Sem pred izzivom kako čim bolj optimalno izdelati in opremiti manjši prostor v mansardi družinske hiše. Sedaj v prostoru ni predelnih sten. Rešitev je lahko oblikovana kot garsonjera ali enosobno stanovanje. V prostoru bi želel; spalni del, kopalnico s tušem (pralni stroj ni potreben), manjšo kuhinjo, dnevni predel. Hvala.

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 48
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Zdravo! Zeleli bi optimalno razporeditev prostorov. Zeleli bi vstopat cez balkon ker je stanovanje v pritlicju in glavnega vhoda ne bi uporabljali prav tako je moznost del balkona zazidati tako imajo ze sosedje , spalni del bi zelela locen. Prav tako ne rabim hodnika, ki je pri glavnem vhodu. Zelela bi najboljsi izkoristek prostorov saj je stanovanje majhno. Hvala prilagam tloris. lp,

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 180
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni! Gre za staro kraško hišo. Imam m2 v dveh nadstropjih. Majhne prostore bi podirala in naredila večje prostore. Potrebujem arhitekta, ki bi mi svetoval kako in kaj, da bi bilo vse skupaj povezano, tudi za stopnice v zgornji prostor. Gre za kamnito hišo. Investicija okoli 20. evrov. Arhitekta bi potrebovala v roku 1. meseca. Hvala.

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 40
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni! Imam manjše stanovanje, ki je potrebno adaptacije in ureditve. Ker je stanovanje majhno, bi potrebovala notranjega arhitekta, da mi pripravi in svetuje pri oblikovanju - želim dobro funkcionalnost. Adaptirala bi celo kuhinjo in predsobo ter tudi kopalnico. Če imate vprašanja, me kar kontaktirajte. Prosim za ponudbo. Hvala.

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 50
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni! Potrebujemo arhitekta za notranje oblikovanje. Radi bi preuredili dve sobi v L obliki, obe sobi v smislu opreme za otroka - 1 študent 1 dijakinja. Ena soba se nahaja v tretji etaži in ima delno mansardni strop, ena soba je v kleti in potrebuje poseben vir ogrevanja - kamin ter poudarek na osvetljenosti, saj so okna manjša in više pozicionirana (kletna postavitev). Obe sobi bi želeli oblikovati tako, da bi bili prijetni za dnevni oddih kot tudi delno s študijskim kotičkom ter seveda upoštevati, da bo zadosti prostorna, kadar bosta imela na obisku prijatelja / prijateljico za prenočiti. Proism za ponudbo. Hvala.