Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Urejanje okolice in dvorišč, Ureditev okolice
Dekani
Katere storitve potrebujete?: Izdelava škarpe
Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece
Pozdravljeni, zanima me izdelava prostostoječega zidu v naselju ob parcelni meji iz naravnega kamna v obliki črke L skupne dolžine 14 m, višine 2 - 2,1 m, debeline minimalno kot je mogoče. Zid bi služil le kot sosedska ograja-višina terena na obeh straneh zidu je enaka (zaradi zasebnosti, preprečitve dostopa nepoklicanih oseb...). ROK: 6 mesecev Lepo pozdravljeni.
Urejanje okolice in dvorišč, Vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje)
Sečovlje
Rok za izvedbo: Takoj
Spoštovani, na naslovu Parecag stoji stara hiša in leseni objekt ob njej. Ker se parcela prodaja, jo je potrebno urediti za ogled. Potrebna je odstranitev divje rastoče rastlin in sicer 3 m okoli vsakega objekta z vseh strani ter očistiti še del parcele med zidanim in lesenim objektom do električnega droga. Vse odstranjene rastline je potrebno znositi na en kup in sicer zadaj za lesenim objektom. Prosim za pripravo ponudbe na ključ. Več informacij na . Hvala. Lp Predrag Djordjević
Čistilni servisi, Čiščenje oken - Ljubljana
Ljubljana
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Površina prostora (v m2): 200
Prosim za ponudbo za generalno čiščenje stanovanjske hiše v Ljubljani, cca m2 in sicer: - Kuhinja, jedilnica in dnevna soba (en velik prostor) parket + tepihi - 3 x soba parket + tepih - 1 x spalnica z garderobno sobo – tapison potreben globinskega oz detaljnjega čiščenja Kot rečeno prosim za ponudbo z navedbo kaj vse čiščenje vsebuje. Čiščenje z vašimi čistili! Hvala in LP
Urejanje okolice in dvorišč, Izdelava škarpe
Veliki Gaber
Rok za izvedbo: Takoj
Spoštovani! V mesecu novembru (bi glede na vremenske pogoje) radi izvedli novo širitev pokopališča. Prosim za vašo ponudbo glede na okvirne količine. Ponudnik mora pred začetkom del ponovno sam premeriti in opredeliti količine, ki bodo temelj za sklenitev posla. Za vse dodatne informacije sem vam z veseljem na voljo na številki /- Borut./(predsednik) Prosim za ponudbo. Hvala in lp. Dimenzije: Podroben opis se nahaja v prilogi. Excelovi tabeli za povpraševanje.
Čistilni servisi, Čiščenje pisarn - Maribor
Maribor
Pogostost storitve: Tedensko
Tip poslovnih prostorov: Prostor za storitve
Površina prostora (v m2): 150
v u. Nahaja se na glavnem trgu v u. Čistilo bi se predvsem po tleh: tla - ploščice topli pod 1x tedensko strojno čiščenje (lahko tudi na dva tedna) - po potrebi. Sedaj se bliža slabo vreme, tako da bo več dogotkov znotraj in se bo bolj umazalo. Izvajajo se delavnice za šole in tudi kaki rosjtni dnevi. Hvala.
Ljubljana
Pogostost storitve: Tedensko
Površina prostora (v m2): 35
Pozdravljeni, 35m2 površine, ki zajema spalnico, kopalnico in kuhinjo. To je apartma v bloku na kardeljevi ploščadi. Zanima me ponudba za tedensko čiščenje, ki bi vključevalo redno čiščenje, sesanje, brisanje prahu, pomivanje kopalnice, splošno čiščenje kuhinje. Apartma ni umazan, potrebno bi bilo samo redno vzdrževanje čistoče, saj smo vsi stanovalci veliko zdoma. Hvala.
Čistilni servisi, Čiščenje oken - Ljubljana
Ljubljana
Pogostost storitve: Mesečno
Površina prostora (v m2): 100
Gre za študentsko stanovanje. Stanovanje ima 3 sobi, kuhinjo, hodnik, predsobo in stopnišče. Poudarek na čiščenju kopalnice, nato kuhinjskih površin in tal hodnika, stopnišča in predsobe. Od sob bi bila za čiščenje le ena soba (delovne površine miz, polica, tla). Stanovanje je bilo redno vzdrževano, tudi s strani čistilnega servisa. Nahaja se za Bežigradom v Ljubljani. Hvala in LP
Urejanje okolice in dvorišč, Urejanje okolice in dvorišč - Domžale
Domžale
Katere storitve potrebujete?: Asfaltiranje, Izravnava terena, Tlakovanje, Izdelava škarpe
Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece
Radi bi obnovili obstoječe dvorišče - po skici v prilogi: prosim za ponudbo po okvirnih količinah in pozicijah, kot sledi: -Dvorišče –Bistriška: Odvoz – odstranitev tlakovcev – cca m2 = Rušenje obstoječe betonske škarpe cca 15 m = Izkop terena v globini cca 40 cm – 20 m2 = Nasutje tampona z utrjevanjem – 20 m2 -10m3 = Izdelava temeljev nadstreška po navodilu izvajalca nadstreška – točkovni temelji 60/60/80 – 4 kos Betoniranje novega temelja – parapeta ograje 20/30 cm – cca 8 m Betoniranje novega parapeta 10/30 cm – cca 4 m Polaganje obstoječih robnikov 8x25 cm – pri uvozu – 3 m Dobava in montaža LTŽ rešetke ponikalnice – 1 kos Dobava in montaža kanalete v širini dvorišča – cca 8 m (po potrebi) Priprava za asfalt – fino ravnanje – cca m2 Polaganje dvoslojnega asfalta 5 + 3 cm – cca m2 -Dvorišče –Gregorčičeva Odvoz – odstranitev tlakovcev – cca 68 m2 Priprava za asfalt – fino ravnanje – cca 50 m2 Polaganje dvoslojnega asfalta 5 + 3 cm – cca 50 m2 Dobava in polaganje tlakovcev – cca 18 m2 Ponudba naj vsebuje ceno po enoti. Hvala.
Čistilni servisi, Čiščenje oken - Ljubljana
Ljubljana
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Površina prostora (v m2): 60
Potrebujem generalno čiščenje stanovanja pred začetkom oddajanja. Stanovanje bo prazno - izseljeno. - Čiščenje kuhinje (polic, zunanjost omaric, notranjost omaric, pečice, na vrhu omaric, korita, pipe,..), - čiščenje kopalnice (generalno; umivalnik s pipo, WC, banja, tla, ploščice, steklene površine), - čiščenje dveh spalnic (2x komoda, postelja, knjižni regali, pisalna miza), - čiščenje dnevnega prostora z jedilnico (kuhinjska miza, 4x stol, TV-regal, čiščenje sedežne garniture, klubska miza) - čiščenje predsobe (regal) - čiščenje vseh steklenih in okenskih površin (vključno z notranjimi policami) - čiščenje zastekljenega balkona (vključno z notranjimi steklenimi površinami, sedežna garnitura) - čiščenje vratnih kril in štokov (3x + vhodna vrata) Čiščenje se mora opraviti v enem dnevu. Predvidoma zadnji teden oktobra. Čistila in potrebno opremo naj zagotovi izvajalec.
Domžale
Pogostost storitve: Tedensko
Tip poslovnih prostorov: Pisarne
Površina prostora (v m2): 809
Pozdravljeni, potrebujemo ponudbo čistilnega servisa za čiščenje poslovnih prostorov z neto površino m2. Prostori zajemajo 30 pisarn, 1 sejno sobo, kuhinjo ter 7 WC-jev (3 WC-ji za stranke ter 4 WC-ji za zaposlene). Čiščenje bi potrebovali 3x/teden in v tem delu bi potrebovali: praznenje smeti 3x/teden, pomivanje po tleh vsaj1x/teden oz. v zimskem času več (po dogovoru), brisanje miz 1x/teden, čiščenje sanitarnih prostorov (vse tri dni), ipd. Podrobnejšo opredelitev potrebnih del v sklopu čiščenja prilagam v priponki. Kontaktna oseba je Urška Klančar, 01/-63-70 ali gsm /-. Hvala.


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!