Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Vrhnika
Površina objekta ali prostora (v m2): 260
Trenutni način ogrevanja: Radiatorji
Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece
Pozdravljeni, zanimam se za ponudbe toplotne črpalke z montažo. Trenutno ogrevamo na kurilno olje, se pravi imamo radiatorje. Radiatorje bi rad obdržal se pravi, da iščemo toplotno črpalko, ki je primerna za radiatorje in dovolj močna za ogrevanje do m2. Trenutna peč že ima vgrajen bojler torej potrebujemo tudi bojler cca. - l (4 člani). Hvala.
Slovenska Bistrica
Površina objekta ali prostora (v m2): 250
Trenutni način ogrevanja: Talno gretje
Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece
Kupujemo toplotno črpalko za ogrevanje stanovanjske hiše, skupna površina je m2, imeli bomo talno gretje in ob tem še kamin, nameščen v dnevni sobi. Hiša je zelo dobro izolirana in je novogradnja. Razmišljamo o nakupun daikin toplotne črpalke, mitshibusi ali kronotherm, opcija je tudi termalija (ali nekaj takega), moč pa 14 kw. Lepo prosim, če lahko posredujete ponudbe za primerljive črpalke. Prosim za ponudbo. Hvala in lp.
Talno gretje, Talno ogrevanje
Grgar
Površina ogrevanega objekta ali prostora (v m2): 190
Vrsta talnih oblog: Kamen ali keramika
Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece
Imam novogradnjo in me zanima vodno talno gretje. Sedaj me zanima kakšna je cena med klasilo po vrhu -baker -radiator-in talnim gretjem in koliko moram pustit za tlak -cm -trov za talno. Kaj pa krmiljenje-le te-- saj smo na področju kjer so udari strel zelo izraziti in moramo izklapljat iz omrezja vse naprave da jih obvarujemo. Objekt je v izgradnji m2 v eni etaži. Parket in ploščice. Prosim za ponudbo. Hvala in lp.
Kotli / peči, Kotel na drva - Sežana
Sežana
Tip kotla: Kotel na pelete
Izberite trenutni način ogrevanja: Radiatorji
Površina ogrevanega objekta ali prostora (v m2): 150
Potrebujete montažo?: Da
Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece
Oljni kotel (Riello: moč 44kw oz.36 kw) bi menjal s kotlom na pelete Ohranil pa bi obstoječo peč na drva, s katero se sedaj večino časa ogrevano in je oljni kotel le kot alternativa. Imama tudi l. kombinirani bojler za sanitarno vodo,ki ga bo potrebno kmalu menjati (star 11 let, že 1x menjan ). Ponudba - koliko stane samo montaža, je možna? Prosim za ponudbo. Hvala in lp.
Toplotne črpalke, Toplotne črpalke - Prevalje
Prevalje
Površina objekta ali prostora (v m2): 220
Trenutni način ogrevanja: Radiatorji
Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
Rok za izvedbo: Takoj
Želimo si visokotemperaturne toplotne črapalke za ogrevanje dvonadstropne stanovanjske hiše na sončni legi. Hiša je stara 48 let brez izolacije z AJM .ovi pvc okni stari 10let. Ogrevali bi stanovanjsko površino cca m2 brez sanitarne vode. Želeli bi npr. Daikinovo. Prosim za ponudbo. Hvala in lp.
Toplotne črpalke, Toplotne črpalke
Otočec
Površina objekta ali prostora (v m2): 200
Trenutni način ogrevanja: Radiatorji
Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece
Zanima me nakup TČ zrak-voda, ki bi bila primerna za ogrevanje (radiatorsko) dvoetažne hiše (2x kvadratov), ki je brez izolacije sten (nova okna, izolacija stropa zg. etaže, podkletena polovica spodnje etaže). Moč naprave naj bo čim bolj optimalna glede na velikost in trenutno energijsko stanje hiše (brez izolacije, viri ogrevanja). Primarno ogrevanje v spodnji etaži je velika moderna lončena peč, ki bo tudi v prihodnje glavni vir ogrevanja te etaže (+ centralno ogrevanje), v zgornji etaži pa so samo centralno ogrevanje na kurilno olje (peč na kurilno olje bo ostala rezervni vir ogrevanja). Na strehi hiše so solarni kolektorji, ki dobro polovico leta zadoščajo za ogrevanje sanitarne vode. V kurilnici bi bili po novem: peč na kurilno olje s cisterno (rezerva), zalogovnik za kolektorje in TČ. Prosim za ponudbo. Hvala in lp.
Videm - Dobrepolje
Število porabnikov sanitarne vode: 1 - 3
Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
Rok za izvedbo: Takoj
imam montažno hišo 95 kvadratov . Končna debelina stene 42.5 cm izolacija kamena volna in sicer z notranje in zunanje stene so pritrjene USB plošče v sredini pa volna debeline 16 cm, fasada silikonsko silikatna fasadna izolacija neopor 15 cm. Po celotni hiši imam talno ogrevanje. Imam tudi 7 kw kamin na drva. Zasteklitev 3 slojno steklo debeline 44 mm. Novembra bi že želel to imeti. Kakšno črpalko mi svetujete? Prosim za ponudbo. Hvala in lp.
Toplotne črpalke, Toplotna črpalka zrak/voda
Adlešiči
Površina objekta ali prostora (v m2): 80
Trenutni način ogrevanja: Radiatorji
Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
Rok za izvedbo: Takoj
Želim optimizirati ogrevanje zidanice-vikenda v površino cca 80 m2 (pritličje in podstrešje, s tem, da imam že montirane tako radiatorje in stenske ter na podstrešju stropni konvektor (ne vem če je to pravi izraz- pihanje toplega ali mrzlega zraka). Črpalka bi morala biti reverzibilna. V kleti je nameščen konvektor za hlajenje. Čez teden se bo temperatura vzdrževala na nekem minimumu , čez vikend pa bo v polni rabi. Inštalacija je že našitamna, potreben je samo priklop. Hvala.
Toplotne črpalke, Toplotne črpalke
Destrnik
Površina objekta ali prostora (v m2): 100
Trenutni način ogrevanja: Radiatorji
Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece
V prihodnjem obdobju bom adaptiral stanovanjsko hišo, in razmišljam o nakupu toplotne črpalke (zrak-voda), kjer bom ogreval okoli kvadratnih metrov bivalne površine. Zanima me možnost vgradnje črpalke ki bi bila zmožna ogrevanja z radiatorji, zato me zanima natančen izračun moči črpalke in po možnosti tudi svetovanje in izmeritev. Potreboval bi tudi svetovanje glede smiselnosti toplotne za sanitarno vodo. Ali je to v redu, trenutno sva 2 človeka - bojler tam med in litri. Hvala.
Talno gretje, Električno talno gretje
Tolmin
Površina ogrevanega objekta ali prostora (v m2): 93
Vrsta talnih oblog: Kamen ali keramika
Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece
Želimo ponudbo za dobavo in montažo električnega talnega ogrevanja srednje etaže nove stanovanjske hiše v Tolminu. Za nadstropje je izračunan toplotni primanjkljaj 5,2 kW (v katerem sta zajeti tudi spalnici, a v njih ne bo talnega ogrevanja). Ker bomo koristili nočno tarifo, želimo izvedbo talnega ogrevanja z grelnimi kabli tik nad toplotno izolacijo (5cm ekspandirane plute na 15cm AB medetažni plošči), nanje pa bi izdelali 8cm betonskega estriha. Rabimo 7 termostatov s talnim in sobnim senzorjem. Finalna obloga bodo keramične ploščice, parketa bo maksimalno 30%. Ker bomo preko zime pripravljali elektro inštalacijo, bi potrebovali vaše sodelovanje zaradi morebitnih korekcij načrta. Prilagam tloris nadstropja in prerez fasade. ROK: izvedba v naslednjem letu, dogovorili bi pa se radi čim prej! Hvala in LP


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!