Mnenja strank

5.0 / 5
Danaja H. - 31.03.2020
Zelo odzivni, prijazni in natancni pri svojem delu. Všeč mi je bilo tudi, da so za seboj vse pospravili.
5.0 / 5
Urban J. - 12.05.2019
Ponudnik se je držal vseh rokov, dogovorov, cene ... Bili so res hitro odzivni in zelo prijazni ... Pri nakupu so mi pomagali s svojimi nasveti in predlogi ... Priporočal bi jih vsakemu.
4.7 / 5
Rajko B. - 27.12.2018
Od povpraševanja do izvedbe dobra odzivnost. Pri izmeri (brezplačna, čeprav še ni bilo končne odločitve o izvajalcu) konstruktivni predlogi za izvedbo glede na obstoječo situacijo. V celoti upoštevane naše želje. Rok za izdelavo okna in montažo izredno kratek - vse obljubljeno bilo tudi realizirano. Monterji so profesionalno opravili odstranitev starega okna in vgradili novo okno. Pohvalim lahko celotno ekipo od komercialistke, izvajalca izmere in monterje. Res lahko samo priporočimo!
5.0 / 5
Srečko K. - 17.11.2018
Takojšen odziv. Najino nepoznavanje določenih delov smo na njihovo povabilo razrešili v prodajnem salonu, spotoma so nama še svetovali boljšo kombinacijo. Po izstavitvi predračuna smo se dogovorili za rok montaže katerega so se držali do dneva točno. Okna so že vgrajena. Nobenih dodatnih obračunov.
5.0 / 5
Rudi B. - 06.12.2017
Same petke jim bom dal ker sem zadovoljen in z odnosom in s končnim rezultatom - montažo! Pohvale in priporočam.
4.3 / 5
Matija D. - 01.12.2017
je eden redkih ponudnikov, ki ponuja tak slide sistem oken, kot sem ga želel (vsa okna drsna, brez fiksnik). Cena je ugodna, izvedba dokaj dobro izvedena (bilo je nekaj napakic, ki pa smo jih z monterjema odpravili), odnos monterjev zelo pozitiven. Glede dobave so me pozitivno presenetili in okna zmontirali cca. 10 dni pred predvidenim datumom montaže. Njihova odzivnost je bila dobra, odnos korekten.
4.3 / 5
Bernarda L. - 10.10.2017
Bili so zelo prijazni, kvalitetno so zamenjali okno, odzivali so se na telefonske klice in maile. Cena se ni spreminjala.
Malo so zamujali z rokom ali pa ni bil natančno določen vendar to ni bilo za mene prvotnega pomena.
5.0 / 5
Robert J. - 03.10.2017
Po pogovoru s direktorjem sem dobil naročeno okno.
Bilo je nekaj komplikacij, ki so se nakoncu rešile.
4.3 / 5
Andrej Ž. - 02.10.2017
Pri izbranem ponudniku me je pritegnila cena in spletna stran, ki jo imajo na internetu, kjer sem si lahko več ogledala. Rokov so se držali.
5.0 / 5
Zoran S. - 25.07.2017
Resnost pri dogovarjanju, spoštovanje potreb kupca in držanje obljub. Prav nič me ni zmotilo (zelo majhna pripomba je mogoče le, da so tako monterje, kot serviserja poslali na moj domači naslov in ne na naslov, kjer so se opravljala obnovitvena dela, čeprav je bil tudi ta v moji korespondenci vedno naveden. Zaradi tega so monterji in serviser imeli malce težav, da so lahko našli lokacijo stanovanja, ki se obnavlja in kamor so vgrajeni njihovi izdelki. Zadeva zahteva samo malce večjo pazljivost oseb, ki monterje in serviserje razporejajo na delo na terenu).

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!