Mnenja strank

5.0 / 5
Andrej P. - 26.07.2019
Res zelo zadovoljen s storitvijo, od začetka do konca. Profesionalen odnos, svetovanje, spoštovanje rokov in kakovostno izvedeno delo v celoti. Ko bi le bilo več takih ponudnikov! Če bom še kdaj potreboval podobne storitve, se bom vsekakor ponovno obrnil na Equel. Toplo priporočam!
4.3 / 5
Frančiška M. - 19.07.2018
S ponudnikovo odzivnostjo sem bila zadovoljna. Ima dobro ekipo monterjev.
Malo se je zataknilo pri administraciji - vloga za EKO sklad, vendar verjamem, da se bo tudi to uredilo.
2.3 / 5
Draga P. - 26.02.2020
Imeli smo težave z odzivnostjo in s spoštovanjem rokov. Plačali smo odvoz starih oken, ampak tega niso storili. Imeli so podizvajalce, ki so zahtevali posebno plačilo. Ob tem niso spoštovali garancije in se tudi kasneje ne javljajo na telefon.
3.3 / 5
Nenad O. - 04.06.2019
Pohvalil bi kvaliteto oken in izgled. Prvo zimo so se pokazala zeli dobra, za kknčen rezultat oz mnenje bo potrebno počakati še kakšno poletje in zimo.
Veliko stvari in sicer: napačne meritve starih oken oz odprtin, nestrokovna demontaža in montaža novih (ostale so ogromne luknje okoli oken in imeli smo veliko zidarskega dela in gibsanja), okna ne omogočajo varnostno prezračevanje pa čeprav je bilo obljubljeno, da imajo to funkcijo, nisem dobil vseh daljincev za rolete iz ponudbe (2 od 6), okna so bila vgrajena lani jeseni in je že poletje pa reklamacije še nisi rešene, dobavitelj pa na email niti ne odgovarja in še je tega,...
Spoštovani, zahvaljujemo se vam za vaš odziv in veseli nas, da ste z izdelkom zadovoljni. Kar se tiče montaže naj dodamo, da je šlo v tem primeru za komplet prenovo hiše z novo fasado. Meritve smo opravili 3x v prisotnosti naročnika in gradbenika, po zadnji meritvi pa so bile mere s strani naročnika potrjene. Okna so bila dobavljena v skladu s potrjenim naročilom, ter profesionalno vgrajena. Naše podjetje se z vgradnjo stavbnega pohištva ukvarja že od leta 1996, zato menimo, da smo dovolj kompetentni za kvalitetno vgradnjo.
5.0 / 5
Luka U. - 12.03.2020
Zelo zadovoljni!
5.0 / 5
Borut Ž. - 12.03.2020
Je bilo v redu, jih priporočamo!

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!