Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Električne inštalacije, Električne inštalacije
Krška vas
Varovalko za del hiše kjer je kopalnica in hodnik je začelo metati ven že kak teden nazaj. Sedaj je pa že nekaj dni kar izklopljena, ker se za samo 1 minuto luči res ne splača več tekati do omarice in vklapljati varovalke, ki lahko skoči nazaj na off še predno pridem nazaj do kopalnice. Zanima me cena za popravilo takšne napake. Zanima me tudi v kolikšnem času lahko napako odpravite in ali delate tudi v popoldanskem času po drugi uri?
Ljubljana
Površina objekta ali prostora (v m2): 60
Predviden rok izvedbe: Takoj
Pozdravljeni, pravkar sem kupila dvosobno stanovanje v Ljubljani, ki ga moram do septembra vsaj delno renovirati. Obnovili bi tudi električno napeljavo (vsaj delno). Kopalnice trenutno ne bomo prenavljali, ostale prostore pa bomo. Če želimo zadevo do časa urediti, je treba elektriko prenoviti do konca tega meseca. Lep dan!
Električne inštalacije, Električarji - Grosuplje
Grosuplje
Površina objekta ali prostora (v m2): 12
Predviden rok izvedbe: Takoj
ŽELIM EL NAPELJAVO V NOVOGRAJENEM PROSTORU, TER OBNOVITEV OBSTOJEČE INŠTALACIJE - ZUNANJE LUČI Z SENZORJI, OBNOVITEV RAZSVETLJAVE V KUHINJI - TRANSFORMATOR TER DODATNO NOVA SODOBNA RAZVETLJAVA. DELA SE LAHKO IZVEDEJO KADARKOLI. STORITEV BI POTREBOVAL ČIMPREJ, ZAGOTOVO ŠE PRED DOPUSTI. HVALA.
Električne inštalacije, Električne inštalacije
Ljubljana
Potrebujem napeljavo za dve električni vtičnici na obeh straneh stene, ki je dolga 3 metre. Stena v stanovanju je nosilna (betonska). V steni se nahaja električna napeljava, ki je zaprta s plastičnim pokrovom (slika1). Vtičnice bi imel v višini telefonskega priključka (slika 2) na obeh straneh stene. Pri telefonskem priključku je potrebna dvojna vtičnica (na drugi strani enojna). Hvala.
Ljubljana
Površina objekta ali prostora (v m2): 100
Predviden rok izvedbe: Takoj
Prenavljamo zgornje nadstropje stanovanjske hiše. Ločili bomo se napeljave prav tako električno. To pomeni, da smo zaprosili za novo odjemno mesto/novi števec (3x20A, ker bo ogrevanje e el črpalko). Potrebo je popolnoma odstraniti obstoječo napeljavo in po objektu napeljati novo napeljavo. Objekt obsega 90 m2 (kuhinja, dnevna soba, kopalnica, spalnica, otroška soba in hodnik) ter kolesarnico (notri bo toplotna črpalka). Hvala.
Ljubljana
Površina objekta ali prostora (v m2): 91
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Spoštovani, naprošamo vas za izdelavo ponudbe za električne inštalacije na podlagi priloženega načrta. Stanovanje prevzamemo 1.7. in takrat enkrat bi začeli z kompletno renovacijo (prvo gradbena dela). Prosimo, če lahko v ponudbi navedete popis vseh potrebnih del in materiala, tako da bo ponudba kar se da točna. V kolikor bi želeli ogled na objektu nas prosimo kontaktirajte, da se dogovorimo za termin. Hvala in lep pozdrav,
Električne inštalacije, Električarji - Ljubljana
Ljubljana
Površina objekta ali prostora (v m2): 50
Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece
Spoštovani, radi bi zgradili lesen vikend, cca 50 m2, lesen in nas zanimajo kakšne so vaše ponudbe za izvedbo vseh del. Razporeditev pa je enostavna, v spodnjem delu, kuhinja, dnevna soba, kopalnica.... zgoraj spalnica in wc.. Kakšne podatke še potrebujete? Recimo v spalnici bi imela samo eno vtičnico, v kuhinji in dnevni sobi pa kako več. Hvala.
Ljubljana
Površina objekta ali prostora (v m2): 550
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Predmet povpraševanja je obnova nadometne električne napeljave v kleti stanovanjskega bloka v Mostah v Ljubljani. Etažni lastniki so sklenili, da je treba napeljavo, namenjeno razsvetljavi skupnih delov - hodnikov kleti - obnoviti. Za Nadzorni odbor (NO) stavbe sedaj zbiram ponudbe. Da bi bile te medsebojno čimbolj primerljive vas prosim, da v ponudniki v ponudbah navedejo cene na enoto: - ladijske svetilke z žarnico 60W (dobava in vgradnja).....okvirna količina okoli 50 kom; - stikala navadna nadometna (dobava in vgradnja).....okvirna količina okoli 20 kom; - razdelilne doze nadometne (dobava in vgradnja)…..okvirna količina okoli 25 kom; - električna napeljava na meter (dobava in polaganja kabla 3x1,5 v PN ceveh ali druga primerljiva rešitev)…..okvirno okoli 80metrov kabla in 70metrov cevi; - cena izvedbe posameznega priključka oz. luči v "drvarnico" posameznega etažnega lastnika (na željo posameznega lastnika). Plačilo oz. račun se bo obračunal po dobavljenih količinah. V ponudbo je možno dodati morebitne druge postavke, za katere ponudniki ocenjujejo, da so potrebne. Izvajalci oz. ponudniki naj poskrbijo za demontažo in odvoz stare napeljave. Cene v ponudbi naj bodo z davkom, potne stroške pa pa je treba vračunati v gornje postavke. Če ponudniki niso davčni zavezanci naj to sporočijo. V tej fazi prosim za pisne ponudbe - informativne cene. V priponki pošiljam fotografijo enega od hodnikov v kleti. Ogledi bodo opravljeni z izvajalci, ki bodo ponudili najboljšo ceno oz. za katere se bo tako odločil NO stavbe. Lep pozdrav, , za NO stavbe
Električne inštalacije, Nadometna električna napeljava
Cerkno
Površina objekta ali prostora (v m2): 50
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Potreboval bi obnovo električne inštalacije, saj je obstoječa PPR in bi jo tekom obnove stanovanja rad obnovil. Del inštalacije bo potrebno izdelati na novo. Potrebno bo zamenjati omarico z varovalkami (rad bi imel avtomatske). Gre za inštalacijo v bloku v stanovanju skupne površine 80m2, vendar se bo obnavljalo samo hodnik, kuhinjo, balkon ter dnevno sobo. Spalnice ostanejo nespremenjene.
Električne inštalacije, Električne inštalacije
Koper
V Kopru bi potrebovala pregled oz. preizkus delovanja elektro inštalacije. Pred tem je bila pregledana pred dobrimi 10-mi leti. Lansko leto so mi za ogrevanje montirali IR panele v kuhinji in otroški sobi (W), v dnevni sobi smo za gretje uporabljali stenski radiator. Večkrat se je primerilo, da so v času vklopljenega IR panela v otroški sobi ugasnile luči za cca. 10min. V primeru, da so bila vključena vsa grelna telesa se je občasno izklopila tudi glavna varovalka. Dnevno uporabljamo el. štedilnik, bojler 80l, hladilnik, zmrzovalno omaro, TV, računalnik. Prosim posredujte ceno za pregled oz. vaše mnenje. Storitev bi potrebovala v roku 1 - 3 mesecev, po dogovoru! Lepo pozdravljeni,


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!