Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Murska Sobota
Površina objekta ali prostora (v m2): 360
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Ker bomo renovirali staro hišo čisto na novo naju z možem zanima ponudba, da se uredi napeljava elektrike po stanovanju. Pritlični prostor(kuhinja dnevna jedilnica so skupni prostor nato hodnik spalnica otroška soba kopalnica) - m2. Mansarda ima enake prostore. v kleti enako. Po novem letu. Prosim za ponudbo. Hvala in lp.
Toplotne črpalke, Toplotne črpalke
Otočec
Površina objekta ali prostora (v m2): 200
Trenutni način ogrevanja: Radiatorji
Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece
Zanima me nakup TČ zrak-voda, ki bi bila primerna za ogrevanje (radiatorsko) dvoetažne hiše (2x kvadratov), ki je brez izolacije sten (nova okna, izolacija stropa zg. etaže, podkletena polovica spodnje etaže). Moč naprave naj bo čim bolj optimalna glede na velikost in trenutno energijsko stanje hiše (brez izolacije, viri ogrevanja). Primarno ogrevanje v spodnji etaži je velika moderna lončena peč, ki bo tudi v prihodnje glavni vir ogrevanja te etaže (+ centralno ogrevanje), v zgornji etaži pa so samo centralno ogrevanje na kurilno olje (peč na kurilno olje bo ostala rezervni vir ogrevanja). Na strehi hiše so solarni kolektorji, ki dobro polovico leta zadoščajo za ogrevanje sanitarne vode. V kurilnici bi bili po novem: peč na kurilno olje s cisterno (rezerva), zalogovnik za kolektorje in TČ. Prosim za ponudbo. Hvala in lp.
Videm - Dobrepolje
Število porabnikov sanitarne vode: 1 - 3
Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
Rok za izvedbo: Takoj
imam montažno hišo 95 kvadratov . Končna debelina stene 42.5 cm izolacija kamena volna in sicer z notranje in zunanje stene so pritrjene USB plošče v sredini pa volna debeline 16 cm, fasada silikonsko silikatna fasadna izolacija neopor 15 cm. Po celotni hiši imam talno ogrevanje. Imam tudi 7 kw kamin na drva. Zasteklitev 3 slojno steklo debeline 44 mm. Novembra bi že želel to imeti. Kakšno črpalko mi svetujete? Prosim za ponudbo. Hvala in lp.
Toplotne črpalke, Toplotna črpalka zrak/voda
Adlešiči
Površina objekta ali prostora (v m2): 80
Trenutni način ogrevanja: Radiatorji
Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
Rok za izvedbo: Takoj
Želim optimizirati ogrevanje zidanice-vikenda v površino cca 80 m2 (pritličje in podstrešje, s tem, da imam že montirane tako radiatorje in stenske ter na podstrešju stropni konvektor (ne vem če je to pravi izraz- pihanje toplega ali mrzlega zraka). Črpalka bi morala biti reverzibilna. V kleti je nameščen konvektor za hlajenje. Čez teden se bo temperatura vzdrževala na nekem minimumu , čez vikend pa bo v polni rabi. Inštalacija je že našitamna, potreben je samo priklop. Hvala.
Toplotne črpalke, Toplotne črpalke
Destrnik
Površina objekta ali prostora (v m2): 100
Trenutni način ogrevanja: Radiatorji
Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece
V prihodnjem obdobju bom adaptiral stanovanjsko hišo, in razmišljam o nakupu toplotne črpalke (zrak-voda), kjer bom ogreval okoli kvadratnih metrov bivalne površine. Zanima me možnost vgradnje črpalke ki bi bila zmožna ogrevanja z radiatorji, zato me zanima natančen izračun moči črpalke in po možnosti tudi svetovanje in izmeritev. Potreboval bi tudi svetovanje glede smiselnosti toplotne za sanitarno vodo. Ali je to v redu, trenutno sva 2 človeka - bojler tam med in litri. Hvala.
Keramičarstvo, Keramičar - Logatec
Logatec
Površina (v m2): 10
Predviden rok izvedbe: Takoj
Površina je cca. 10 m2. Gre za zavite stopnice od pritličja do 1. nadstropja v notranjosti stan. hiše. Pohodne površine stopnic so v obliki trikotnika nepravilne oblike. Ploščice so dimenzij x x 6 mm, obrobe pa x 80 x 6 mm, z uporabo robnih kotnih letvic (kotnikov) na robu pohodne površine. Hvala in lp.
Talno gretje, Električno talno gretje
Tolmin
Površina ogrevanega objekta ali prostora (v m2): 93
Vrsta talnih oblog: Kamen ali keramika
Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece
Želimo ponudbo za dobavo in montažo električnega talnega ogrevanja srednje etaže nove stanovanjske hiše v Tolminu. Za nadstropje je izračunan toplotni primanjkljaj 5,2 kW (v katerem sta zajeti tudi spalnici, a v njih ne bo talnega ogrevanja). Ker bomo koristili nočno tarifo, želimo izvedbo talnega ogrevanja z grelnimi kabli tik nad toplotno izolacijo (5cm ekspandirane plute na 15cm AB medetažni plošči), nanje pa bi izdelali 8cm betonskega estriha. Rabimo 7 termostatov s talnim in sobnim senzorjem. Finalna obloga bodo keramične ploščice, parketa bo maksimalno 30%. Ker bomo preko zime pripravljali elektro inštalacijo, bi potrebovali vaše sodelovanje zaradi morebitnih korekcij načrta. Prilagam tloris nadstropja in prerez fasade. ROK: izvedba v naslednjem letu, dogovorili bi pa se radi čim prej! Hvala in LP
Toplotne črpalke, Toplotne črpalke
Bogojina
Površina objekta ali prostora (v m2): 95
Trenutni način ogrevanja: Radiatorji, Talno gretje
Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece
V obstoječi stanovanjski hiši(prej vikend) imam urejeno gretje z kurilnim oljem preko radiatorjev in v zimskem vrtu z talnim gretjem. Zalogovnika za sanitarno vodo nimam in ga ne rabim. Toplotno črpalko zrak/voda, bi bilo potrebno priključiti na obstoječo napeljavo, s tem , da bi se obstoječe gretje ohranilo kot rezerva ali dopolnilo v primeru ekstremnega mraza. Za to kurilno sezono imam zagotovljeno kurilno olje, v primeru prehoda na novo gretje bi pa to kurilno olje bilo kot rezerva. Hvala in LP
Kotli / peči, Peči in kotli
Kobarid
Tip kotla: Kombinirani kotel
Izberite trenutni način ogrevanja: Radiatorji
Površina ogrevanega objekta ali prostora (v m2): 210
Potrebujete montažo?: Da
Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece
Kotel na kurilno olje znamke Unical 35-38 kw sem dala predelat v peletno ogrevanje. ker pa je kurišče v tem kotlu majhno, ga moram 2 x tedensko čistit. Zamenjala bi samo peč, imam že dober gorilc Pelltech PV 30a in zalogovni za pelete. Potrebujem le peč in zamenjavo z obstoječo pečjo. Zanima me peč samo na pelete ali kombinacija na drva. Zanima me dobra varjanta. Ogrevamo cca 80 m2, v bodoče pa pripravljamo mansardo m2. Priklopi in pumpe so že montirani. Hvala.
Kotli / peči, Peči in kotli - Trbovlje
Trbovlje
Tip kotla: Kotel na pelete
Izberite trenutni način ogrevanja: Radiatorji
Površina ogrevanega objekta ali prostora (v m2): 140
Potrebujete montažo?: Da
Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece
Pozdrav! Rad bi, da mi vgradite dodatno peč na pelete, na obstoječi sistem, tako da bi lahko delovali obe peči, seveda enkrat ena , drugič druga, pač glede na energent, ki bi bil v danem trenutku na razpolago. Imam tudi kotel za topo vodo v gospodinjstvu, katerega ogreva peč in solarij na strehi. Rok: po tej kurilni sezoni bi priklopili dodatno peč. Hvala.


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!