Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Okna, PVC/ALU okna
Velika Polana
Želena senčila: Brez senčil
Zasteklitev: Dvoslojna
Število oken: 3
Potrebujete montažo?: Da
Dodatne storitve: Montaža novih oken, Zaključna dela
Predviden rok za montažo: 1 - 3 mesece
pozdravljeni. zanima me koliko bi bila okvirna cena za dimenzije dveh oken na terasi in ena vrata. Stranica A-cmxcm Stranica B-cmxcm in ena vrata. odprtina je cmx cm. Vrata bi lahko bila drsna in ni mus da v celoti drsna, cm-drsna in 60cm odpiralna. hvala za razumevanje in lep pozdrav.
Maribor
Želena senčila: Rolete
Zasteklitev: Dvoslojna
Število oken: 11
Potrebujete montažo?: Da
Dodatne storitve: Odvoz starih oken, Okenske police (dobava in montaža), Demontaža obstoječih oken, Montaža novih oken, Komarniki (dobava in montaža), Zaključna dela
Predviden rok za montažo: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni! Potrebujem: dvokrilno okno brez pok. x cm , roleta+komarnik+notranja okenska polica dvokrilno okno brez pok. x cm , roleta+komarnik+notranja okenska polica enokrilna balk. vrata 86x cm, roleta enokrilno okno 76 x75 cm , mat barva (kopalnica) enokrilna balk. vrata 86 x cm , roleta enokrilno okno 82 x cm , roleta+komarnik+notranja okenska polica enokrilna balk. vrata 85 x cm , roleta enokrilno okno 93 x cm , roleta+notranja okenska polica dvokrilno okno brez pok. x cm, roleta+komarnik+notranja okenska polica dvokrilno okno brez pok. x cm, roleta+komarnik+notranja okenska polica + vhodna vrata 95 x cm (kljuka na obeh straneh, po sredini steklo) Hvala.
Gradnja hiše, Gradnja hiše na ključ
Površina objekta (v m2): 62
Tip gradnje: Brunarica
Ali že imate gradbeno dovoljenje?: ne
Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni, Kupila sem parcelo, na kateri se lahko naredi 62 kv m tlorisa hiša - podatki občine. Zadostovala bi mi pritlična hiša, v kateri bi želela imeti talno gretje in toplotno črpalko. Zanima me, kakšna je okvirna cena hiše na ključ in kakšna bi bila ponudba, če bi vas prosila za izdelavo vse dokumentacije in pridobivanje gradbenega dovoljenja in postavitev temeljne plošče. Potrebovala bi torej celotno storitev (od arhiteka do končne gradnje) - začeli bi oktobra. Hvala za odgovor Lp
Grosuplje
Izberite tip vrat: Lesena notranja vrata (furnir)
Število vrat: 3
Dodatne storitve: Montaža novih vrat
Rok za montažo: Takoj
Spoštovani, V hiši že imamo vrata v barvi češnje (priponka), potrebovali pa bi 3 nova (krila + podboji), in sicer gre za novo/prvo vgraditev. Želeli bi čim bolj podobna oziroma enaka vrata kot so že obstoječa. Mere - odprtina za vrata x 88 cm + nadsvetloba 42 x 88 x 88 cm + nadsvetloba 42 x 88 x 79 cm + nadsvetloba 42 x 79 Prosim za vaše ponudbe. Hvala in lp,
Ljubljana
Želena senčila: Brez senčil
Zasteklitev: Dvoslojna
Število oken: 4
Potrebujete montažo?: Da
Dodatne storitve: Odvoz starih oken, Okenske police (dobava in montaža), Demontaža obstoječih oken, Montaža novih oken, Zaključna dela
Predviden rok za montažo: Takoj
Pozdravljeni, v priponki Vam pošiljam točne mere in potreben material za izvedbo. - Okna bi želel navadna PVC, 2 slojna, podobno kot v priponki. Komarnikov ne rabim. - Notranje police 3 kom PVC po možnosti v marmorno belo sivi barvi, ne ćisto navadno bele. - Zunanja 1 kom polica ALU siva Hvala.
Gradnja hiše, Gradnja hiše
Površina objekta (v m2): 40
Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni, rabila bi več različnih gradbenih del in sicer: a) podiranje enega dela zidu (spodnje nadstropje hiše) in nadomestitev tega dela zidu z opekami. Zid je narejen očitno iz manjšega kamna (soba je bila nekdanji hlev) in vlaži. Zaradi tega bi ga rada nadomestila z opekami, izolirala. Pred zidom pa cementiranje enih 2m/2 (tudi izolirano do zida) ... v tem zidu so vrata, ki bi jih dala ven in še eno manjše okno, ki bi ga rada naredila večje. b) v drugi sobi, ki je zraven bi prosila okno, ki je manjše ven in povečanje luknje za večje okno c) med sobami, injektiranje pod zidom, zaradi izolacije (malo vlaži) d) postavljanje estriha v hodniku (zgornje nadstropje) cca 20m/2 e) izdelava polžastih notranjih stopnic iz cementa f) izdelava nezahtevnih zunanjih stopnic v obliki L lp.
Novo mesto
Izberite tip vrat: Lesena notranja vrata (furnir)
Število vrat: 2
Dodatne storitve: Montaža novih vrat
Rok za montažo: Takoj
Pozdravljeni! Potrebujem: Dobava in montaža dvokrilnih vhodnih vrat v kovinskem okvirju z polnim krilom, in obsvetlobo, vključno z vsem okovjem, pritrdilnim in tesnilnim materialom, zaključnimi letvicami in kljuko ter cilindrično ključavnico, skupne dim. / cm. Dobava in montaža enodelnih zunanjih vrat v lesenem okvirju, z lesenim vratnim krilom, vključno z vsem okovjem, pritrdilnim in tesnilnim materialom, zaključnimi letvicami in kljuko ter cilindrično ključavnico, skupne dim. 90/ cm.
Orehova vas
Želena senčila: Rolete
Zasteklitev: Dvoslojna ali troslojna - želim obe ponudbi
Število oken: 9
Potrebujete montažo?: Da
Dodatne storitve: Odvoz starih oken, Okenske police (dobava in montaža), Demontaža obstoječih oken, Montaža novih oken, Komarniki (dobava in montaža), Zaključna dela
Predviden rok za montažo: 1 - 3 mesece
Barva oken je bela. dimenzije oken: x , 1 okno x , 1 okno x , 2 okni x , 1 okno x , 1 okno 75 x 90, 1 okno 65 x 90, 1 okno 75 x , 1 okno balkonska vrata širina 70* vhodna vrata širina 90* Prosim tudi za ponudbo za notranja senčila (poleg rolet). Hvala.
Grosuplje
Izberite tip vrat: Lesena vhodna vrata
Število vrat: 2
Dodatne storitve: Odvoz starih vrat, Zaključna dela, Demontaža obstoječih vrat, Montaža novih vrat
Rok za montažo: Več kot 3 mesece
Zamenjava obstoječih vrat (polno krilo dimenzije ca 1m×2m). Poleg vhodnih vrat bi menjali tudi garažna vrata in okna. Želja pri tem je, da bo moč okna, garažna vrata in vhodna vrata nekako stilsko uskladiti. Vrata bi menjali skupaj z okni in fasado. Vse skupaj je staro približno 25 oziroam 20 let. Zaželeno je, da bi delal menjavo isti izvajalec kot za okna, ni pa nikakor pogoj.
Grosuplje
Površina fasade (v m2): 300
Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece
Vas zanima subvencija Ekosklada?: Da
Navedena površina fasade je bruto. Iz nje namreč NI odšteta površina oken in vrat. Pri menjavi fasade bo treba odstraniti obstoječo fasado, saj gre za mešanico deloma izolirane fasade (ometane kombi plošče) in deloma neizolirane fasade (leseni opaž). Želja je izkoristiti subvencijo Ekosklada. V isti fazi bi fasado bi zamenjali tudi okna in vhodna vrata (izjavalca sta jasno lahko različna, če pa medsebojno že danes sodelujeta ni seveda nič narobe). Želja je, da bi s fasado hkrati "oblekli" tudi napušč strehe (trenutno je izvedena z lesenim opažem). Hiša je stara približno 25 let,, fasada pa ca 20 let.


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!