Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Ljubljana
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Tip poslovnih prostorov: Poslovni kompleks
Površina prostora (v m2): 200
Za humanitarni dogodek ob svetovnem dnevu diabetes potrebujemo osnovno čiščenje, 2 osebe, v dvorani Stožice. Termin: 12.11., čiščenje se začne ob 20 in konča ob 21 h. Očisti se tribune (samo manjši del), kjer bodo gledalci, če se kaj polije, papirčki itd. Izprazni se koše v sanitarijah, po končani tekmi se z vlažno krpo prebriše parket. Prosimo za ponudbe ČIM PREJ! Hvala in LP
Kranj
Pogostost storitve: Tedensko
Tip poslovnih prostorov: Poslovni kompleks, Pisarne
Površina prostora (v m2): 350
Tedensko čiščenje pisarniških prostorov in Wcjev(7). Za dnevno čiščenje imamo zaposleno invalidno osebo, ki skrbi za osnovno čiščenje in polnjenje papirja, za pisarne in wcje za goste pa je premalo. Tako, da bi enkrat tedensko potrebovali še zunanji čistilni servis, da bi to generalno počistil. Prosim za ponudbe, hvala.
Čistilni servisi, Čiščenje na domu
Zreče
Pogostost storitve: 14-dnevno
Površina prostora (v m2): 26
Potrebujem čiščenje garsonjere v Zrečah, katero bomo oddajali v najem turistom. Mi živimo v Zagrebu, tako, da mi za stanovanje ne moremo skrbeti, zato bi želeli da čiščenje vsebuje tudi pranje in menjavo posteljnin. Čiščenje bomo predvidoma potrebovali 1x na 14 dni oz. v zimskem času še večkrat - po dogovoru. Lep prosim za čimprejšnje ponudbe, hvala.
Celje
Pogostost storitve: Dnevno
Tip poslovnih prostorov: Pisarne
Površina prostora (v m2): 160
Potrebujemo dnevno čiščenje za pisarne: - gre za opravljanje pisarniške dejavnosti brez večje nesnage v prostorih - dnevno čiščenje pisarniških površin - mesečno čiščenje vrat, vertikalnih površin, radiatorjev itd - letno čiščenje steklenih površin, oken in okenskih polic Stavba je nasproti občine v centru Celja. Prosim za čimprejšnje ponudbe, hvala. Kontaktna oseba: Metka Meglič
Šentjur
Pogostost storitve: Tedensko
Tip poslovnih prostorov: Pisarne
Površina prostora (v m2): 200
Pozdravljeni! Do sedaj smo zadeve opravljali sami, sedaj smo se odločili za najem čistilnega servisa. Potrebno je 2x tedensko čiščenje, po cca. 2 uri oz. po oceni ponudnika koliko potrebuje za pisarne v skupni velikosti ca. m2. Zato prosim za tovrstno ponudbo. Želeli bi se tudi čimprej dogovoriti. Ha, lep pozdrav!
Kranj
Pogostost storitve: Dnevno
Tip poslovnih prostorov: Delavnica
Površina prostora (v m2): 100
- 3x tedensko generalno čiščenje preproge pri vhodu v Stolp - vsakodnevno čisčenje (sanitarije, podi, stopnice, mize – vključno s previjalno mizo, odstraniti neprimerno nesnago na zunanjih okenskih policah (P) ter s tal v bližini stolpa ; pritljičje, 1. In 2. nadstropje - 4x tedensko podrobnejše čiščenje (podov, stopnic, okenskih polic, čiščenje pajčevin, zunanjih delov oz. površin pohištva, kar vključuje tudi inštalirana fiksna igrala, niše, vrata, kljuke na vratih, stikala) - 6x letno generalno globinsko čiščenje, ki vključuje čiščenje oken, okenskih polic, čiščenje vrat, generalno čiščenje podov in stopnic, pohištva – kar vključuje tudi inštalirana fiksna igala, stole, sedežne niše in druga sedala. - sobota, nedelja priložnostne prireditve izven rednega programa Stolpa.
Čistilni servisi, Čistilni servisi - Ljubljana
Ljubljana
Pogostost storitve: Tedensko
Površina prostora (v m2): 370
Potrebujemo čiščenje skupnih prostorov starejšega bloka, v Ljubljani. Blok ima 3 nadstropja, brez dvigala. Vhod ima steklena vrata, poleg je stekleno okno 1,5 x 1,5 m. Vsako nadstropje vključuje še dvojna steklena nihajna vrata in okno 2 x 2 m. Enostavno tedensko čiščenje, zahtevnejše mesečno in zelo zahtevno enkrat na leto. Prosim za ponudbe, hvala.
Čistilni servisi, Čiščenje na domu
Škofljica
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Površina prostora (v m2): 60
Kakovostno generalno čiščenje stanovanja. Globinsko čiščenje tapisona. Počistiti je treba tudi vrata in okna, v kopalnici ploščice in fuge dobro zribati. Potrebujemo res kakovostno čiščenje, saj se bo čistilo po adaptaciji stanovanja, pričakujemo pa dojenčka konec leta. Prosim za ponudbe, čistilo bi se oktobra. Hvala.
Čistilni servisi, Čiščenje na domu - Ljubljana
Ljubljana
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Površina prostora (v m2): 80
V bistvu gre bolj za izpraznitev stanovanje pred selitvijo in šele nato čiščenje. V stanovanju je živel alkoholik zato je v katastrofalnem stanju (steklenice, vreče z ostanki hrane, nepotrebna krama, stara oblačila in pohištvo...) zato bi bil potreben tudi odvoz vseh teh odpadkov. Stanovanje se nahaja na Trubarjevi v Ljubljani. Prosim za ponudbe, hvala.
Ljubljana
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Površina prostora (v m2): 27
Popolno ciscenje garsonjere, tudi pohistva, omare znotraj in zunaj, kuhinjski elementi, ploscice, vrata, okno (je samo 1). Staovanje je zelo enostavno za cistit, minimalisticno urejeno, brez odlagalnih povrsin, kakrnekoli navlake, dosti "prazno". Pricakujem pa da se scisti res vse in temeljito (pod posteljo, luci, nad omarami, za kavcem itd. TERMIN: v roku 1 tedna, po dogovoru Hvala in LP


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!